Profesorius pateikia, kur eina siela po žmogaus mirties


Anapusinio gyvenimo tema, kaip ir žmogaus siela, visada domino žmones, tačiau iki šiol mokslas negalėjo įrodyti, kad jie tikrai egzistuoja. Todėl absoliučiai visi pokalbiai ir pasisakymai šia tema laikomi hipotezėmis.

 

Profesorius Robertas Lanzas yra populiarus tarp tų, kurie tiki sielos ir ypatingos vietos, kuri paprastai vadinama pomirtiniu gyvenimu, egzistavimu. Gydytojas populiarus ir tarp mokslininkų. Jis ne kartą sakė, kad žmogus turi sielą ir gali atgimti. Šiomis temomis parašyta labai daug straipsnių ir išleista keletas knygų.

 

2013 m. Lanzas išleido knygą, kurioje sakoma, kad po mirties žmogaus siela patenka į tam tikrą visatos tašką, apie kurį gyvi žmonės nežino. Jei atsižvelgsime į biocentrizmo teoriją, tai nėra įprasta mirtis. Tai iliuzija, atsirandanti išimtinai sąmonėje, nes žmonės supranta, kad jų kūnas vieną dieną mirs. Tačiau jie tiki, kad siela miršta kartu su kūnu. Bet iš tikrųjų siela gali egzistuoti bet kur, net ir be kūno.

 

Robertas Lanzas taip pat mano, kad yra labai daug paralelių Visatų, kuriose vienu metu gali įvykti įvairūs įvykiai. Jis taip pat įsitikinęs, kad siela visą laiką keliauja iš vieno pasaulio į kitą. Tai gali atrodyti kaip užburtas ratas.

 

Lanzo hipotezė sukelia daug diskusijų, tačiau tuo pačiu metu turi daug šalininkų, įskaitant net mokslininkus. Verta paminėti, kad net profesorius Stuartas Hameroffas tiki sielos egzistavimu. Jis įsitikinęs, kad žmogaus smegenys yra kvantinis kompiuteris, siela ar sąmonė, kurių negalima sunaikinti, tačiau tuo pačiu metu jie gali būti perduodami.

 

Rekomenduojami video:


2500
3 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
4 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
kabala

Mirtis tai visko pradzia kuno egoistinio iseimas o viskas kita yra gerio laukas kuris vadinama siela ja uzsipildai keliaudamas per laikynus gyvenimus ir isikuniimus jei to reikalauja siela, Meile geris rupestis artimu tai yra sielos uzpildimas , kai gyveni kitam o ne savo kuno egoistinem poreikiam laikynem , Kunas tik gaunamas laikynas apvalkalas egoistinio materialinio pavidale vadinamas kunu kuris serga sensta ir mirsta o siela pildos ie keliauja toliau bet viskas kas viksta tam kune priklauso ir kaip tu sugebesi egzystuot o kurejas tau mes visokius izbandymus ir pojucius Tikslas yra vienas sugebet rast gyvenimo prasme ir suprast kam tu… Skaityti daugiau »

šiaipžmogus

kas bus po mirties sužinosim tik numire— visa kita tik spėlionės ir žmoniu fantazijos…

Kas žino

Nulis dvasinio raštingumo

inkognito

Iš dalies teisus,tačiau nežino jog siela yra elektrinis laukas,kuris yra pakraunamas egzistencijai tik tuomet kad turi materialų kūną ir fizinį gyvenimą žemėje ar kitoje planetoje. Jis panašus į akumuliatorių kuris yra pakraunamas ir po to ilga laiką gali egzistuoti savistoviai kol ir vėl išsenka ir reikalingas elktringo papildymo.Todėl siela turi kuriam laikui įgauti laikino materialaus kūno simbiozę,ir pasibaigus jo greitam naudojimo laikui vėl pereina į laisvos egzistencijos etapą, kuris gali trukti tūkstančius metų,kol ir vėl deja teks ieškoti kur papildyti atsargas.

Taip pat skaitykite