Ar tinka partneris? Tai galima išsiaiškinti pagal jūsų gimimo datas arba vardus

meile-numeriaiŽinia, žmogaus energinis kodas priklauso nuo jo gimimo datos skaičių. Taip pat žmogaus energinis kodas gali būti stipresnis ar silpnesnis priklausomai nuo jo vardo. Taigi, belieka sudėti žmogaus gimimo datos skaičius arba jo vardą paversti atitinkamais skaičiais pagal lietuvių kalbos abėcėlę, rašo Sniegė Pilypienė naujienų portale anglija.today.
 
Tokiu būdu galima išsiaiškinti ar jam tinka kuris nors konkretus partneris, ar tai jo antroji pusė. Taip pat suprasti į kurią sferą reikia labiau nukreipti savo energiją arba kaip išspręsti netikėtai iškilusią problemą ar užduotį.
 
Verta išsiaiškinti bendras skaičių reikšmes
 
Pavyzdžiui, jūs gimėte lapkričio 12 dieną (šiuo atveju metai neįskaičiuojami). Taigi, sudedame: 1+1+1+2=5. Tą patį reikia padaryti ir su jūsų artimo draugo (ės), mylimojo (osios) ar partnerio (ės) gimimo datomis. Pavyzdžiui, jis (ji) gimė gegužės 26 dieną. Sudedame šiuos skaičius: 0+5+2+6=13. 1+3=4. Išeina, kad jūsų skaičius 5, o jo (jos) 4. Jums belieka susirasti reikalingą atsakymą žemiau pateiktuose skaičių deriniuose.
 
Bet pirmiau verta išsiaiškinti bendras šių skaičių reikšmes:

 

1. Realistas, individualybė, laisvę mylintis žmogus. Žino, kaip apginti savo nuomonę. Užima aktyvią gyvenimo poziciją.
2. Jis – subalansuoto charakterio, linkęs bendrauti, pasižymi kūrybiška intuicija. Iniciatyvus, bet dažnai priklausomas nuo kitų.
3. Atviras ir linkęs bendrauti. Patiklus. Pasižymi analitiniu mąstymu. Imlus.
4. Konservatyvaus pažiūrio ir elgesio. Pedantiškas ir disciplinuotas. Noriai vykdo užduotis. Patikimas santykiuose.
5. Dinamiškas, tačiau nenuspėjamas. Linkęs į avantiūrizmą, nuotykių mėgėjas. Pasižymi lakia vaizduote.
6. Kūrybiška, emociška, romantiška ir svajinga asmenybė. Paprastai neryžtingai priima sprendimus. Idealistas.
7. Išlaikytas, santūrus, nepriklausomas, daugiausiai interesai susiję su dvasingais dalykais.
8. Маterialistas, lyderis, iniciatyvus, ambicingas. Savarankiškas, energingas, geras organizatorius.
9. Idealistas ir svajotojas. Lengvai pažeidžiamas, pasižymi lakia vaizduote, originaliai mąsto ir elgiasi.

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

Įdomu? Sudominkite ir kitus! Pasidalinkite ir tęskite skaitymą.
Dalintis

 

Nuo vardų derinio priklauso ne tik sėkmingi santykiai

 

Kodėl vienos moterys įsimyli tik Joną arba Petrą, o vyrai eina iš proto dėl Onutės ar Marytės? Bet kuris numerologas jums pasakys, kad reikalo esmė ta, jog mūsų vardai turi įtakos likimui ne mažiau kaip Zodiako ženklai. Ir vienas iš būdų patikrinti, ar sėkmingi bus santykiai užmezgus juos su konkrečiu žmogumi. Tiesiog paverskite skaičiais jūsų mylimosios ar mylimojo vardus ir sužinosite, kaip rutuliosis jųdviejų santykiai. Vardų skaičiai išvedami pagal žemiau pateiktą lentelę:

 

1 2 3 4 5 6 7 8 9
A B C Č D E Ė F G
H I Y J K L M N O
P R S Š T U Ū V Z
Ž                

 

(G, O, Z = 9, tiems kam nesimato lentelėje)

 

Taigi, jūsų dėmesiui pavyzdinė pora – Natalija ir Vilmantas. Ar jųdviejų sąjunga bus sėkminga, parodys laikas. Užtat galite sužinoti, kokie šios poros santykiai dabar.

 

Taigi, Natalijos vardą sudaro šie skaičiai: 8 + 1 + 5 + 1 + 6 + 2 + 4 + 1 = 28 = 2 + 8 = 10 + 1 + 0=1

 

O Vilmanto vardą sudaro tokie skaičiai: 8 + 2 + 6 + 7 + 1 + 8 + 5 + 1 + 3 = 41 = 4 + 1= 5.

 

Vadinasi, šios poros skaičių derinys: 1+5.

 

1 + 1 = kompromisas

 

Ši pora – tai dvi individualybės, iš didžiosios raidės „I“. Todėl kažin, ar pavyks atrasti sąlyčio taškus ir kompromisus nenusileidus vienas kitam, reikalui esant nepatylėjus ar paprasčiausiai „neišgirdus“ to, ko nereikia girdėti. Priešingu atveju, jūsų laukia nuolatiniai priekaištai ir santykių išsibalansavimas.

 

1 + 2 = ilgalaikė partnerystė

 

Jus suvedė likimas, todėl belieka tik harmoningai papildyti vienas kitą. Svarbiausia, kad nesugadintumėte visko mėginimu perauklėti mylimąjį (ją) ar padaryti savo „kopija“. Tikėtina ilgalaikė partnerystė, tačiau joje netrūks išbandymų, klaidų, susitaikymų ir mėginimų iš naujo.

 

1 + 3 = naujovės

 

Nė sekundės ramybės, nė minutės be bučinio ir kiekvieną dieną kažkas naujo. Ruoškitės iš anksto tiems dalykams! Šiai porai būdingas optimizmas. Ją saugos ir lydės meilė bei apipusis pasitikėjimas.

 

1 + 4 = bendradarbiavimas

 

Jųdviejų sąjunga bus sėkminga, jei prie dvasingų santykių prisidės ir dalykinė partnerystė. Tačiau bendravimas bus sėkmingas tik tuo atveju, jei netrūks abipusio pasitikėjimo, supratingumo ir palaikymo.

 

1 + 5 = lėto veikimo bomba

 

Meilė iš pirmo žvilgsnio. Tačiau pora ginčijasi ir barasi dėl smulkmenų. O audringa naktis miegamajame – vienas iš susitaikymo būdų. Žodžiu, tikrai neteks nuobodžiauti, nes santykiai panašūs į lėto veikimo bombą. Tai yra nestabilūs.

 

1 + 6 = ramybė

 

Jųdviejų ateitis perspektyvi ir šviesi – ilgas ir gana sėkmingas gyvenimas kartu bei darnūs tarpusavio santykiai ir gražūs jausmai. Tiesa, sėkmingas šios poros gyvenimas tik tuo atveju, jei bent vienas iš partnerių realizuoja savo galimybes ir išsikeltus tikslus.

 

1 + 7 = gimininga siela

 

Tegul dabar jis (ji) ir neliepsnoja iš aistros jums, bet ilgainiui sužinosite, ką reiškia tikros giminingos sielos. Tai ir abipusiai naudingas derinys. Santykiai gali būti ilgalaikiai ir kupini įvairiausių staigmenų.

 

1 + 8 = lygybė

 

Nesąžininga reikalauti iš kito to, ko nesugebate patys duoti. Išmokite atleisti ir viskas bus gerai! Ši sąjunga bus sėkminga tik tuo atveju, jei nei vienas iš partnerių nemėgins užimti lyderio pozicijų, o laikysis aukso viduriuko.

 

1 +9 = idealus derinys

 

Tikėtina, kad bus ne tik aistringa meilė, tvirta šeima, bet ir rami senatvė. Tai viena iš geriausių partnerystės santykių, todėl neverta abejoti, kad laukia sėkmingos ateities perspektyvos.

 

2 + 2 = atkaklus darbas

 

Reikia mokytis girdėti ir suprasti vienas kitą. Tai yra pavykus sėkmingai apgludinti kampus, galėsite drąsiai sakyti, kad pragyvenote kartu ne veltui. „Blogiausiu atveju“ išsaugosite visą gyvenimą gerus partnerystės santykius.

 

2 + 3 = laimė

 

Svarstyklių rodyklė sustojo ties padala „laimė“. Ko daugiau reikia? Vadinasi, judu esate vienas kitą mylinti pora. O santykiai greičiausiai baigsis Mendelsono maršu.

 

2 + 4 = pirmas žingsnis

 

Tvirti santykiai, meilė, supratimas, abipusė pagarba – visa tai galėtų būti jūsų, jei galų gale žengsite pirmą žingsnį. Be to, sėkmę garantuoja, jei kuris nors iš jūsų bus linkęs nusileisti.

 

2 + 5 = emocijos

 

Pakeliui į ilgalaikius ir tvirtus santykius, kurie ilgainiui peraugs į šeiminius. Vienintelė kliūtis – jūsų ambicijos. Nors mažai tikėtina, kad bus geri tarpusavio santykiai, kadangi jūsų sąjungai trūksta emociško stabilumo.

 

2 + 6 = amžinai

 

Nėra jums dėl ko jaudintis. Stipri meilė ir amžinai kunkuliuojančios aistros jums garantuotos. Nors jųdviejų sąjungoje netrūks ir harmonijos, stabilumo bei pastovumo. Kaip sakoma, sąjunga iki grabo lentos.

 

2 + 7 = draugystė

 

Jei bedraugaujant partneris netikėtai taps nebe draugu, o sutuoktiniu? Tai – puiki sąjunga, nes joje viešpataus abipusė savigarba ir pasitikėjimas. Nors gilių jausmų ar didelės meilės gali ir nebūti.

 

2 + 8 = visiška harmonija

 

Judu tarsi lego dėlionė. Galima sakyti, idealiai tinkate vienas kitam, nes tarsi susiliejate į vieną visumą. Visiška harmonija.

 

2 + 9 = du poliai

 

Jums į šiaurę, jam (jai) į pietus. Žodžiu, esate skirtingi poliai. Žinia, priešingybės traukia vienas kitą, bet, akivaizdu, dominuoja nesusikalbėjimas, skirtingas gyvenimiškų problemų supratimas Tai reiškia, kad sąjunga nestabili, pastatyta tarsi ant smėlio pamatų.

 

3 + 3 = nepriklausomybė

 

Norite išsaugoti nepriklausomybę? Tada suteikite galimybę ir savo „antrajai puselei“ padaryti tą patį. Nors tyko vienas pavojus: pragyvenus kartu kažkurį laiką jųdviejų santykiai gali negrįžtamai atvėsti. Ir tik nuo jūsų abiejų priklausys, kaip išvengti to.

 

3 + 4 = sąžiningumas

 

Jūs jį (ją) iš tikrųjų mylite? Tada viskas jūsų rankose. Nes jųdviejų geras derinys ir turite galimybių sėkmingai sukurti šeimą. O jei kuris nors iš jūsų nemylite, geriau išsiskirkite ir nekankinkite kito žmogaus.

 

3 + 5 = bendri pomėgiai

 

Labai simpatiška pora. Labiau perspektyvi ir tvirtesnė bus, jei sutaps pomėgiai. Tai yra, jei abu su džiaugsmu kolekcionuosite drugelius arba leisitės į kelionę su baidarėmis. Kitaip tariant, bendri interesai daro labai teigiamą įtaką santykiams.

 

3 + 6 = tik mirtis išskirs

 

Tai reiškia, kad judu tik mirtis išskirs! Nuostabios perspektyvos, tvirti santykiai, kurių pagrindas abipusė meilė, pagarba, pasitikėjimas ir palaikymas. Belieka jums tik pavydėti.

Rekomenduojami video:


2500
8 Comment threads
5 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
5 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
01

Issitaisykite klaidas 10+1+0=11 1+1=2

ddd

Nesamone nedabaigtas reikalas o kur 6+4

kristina

o kur 2-1?

Kamelotė7

jeigu 8+5 ? Koks atsakymas?

nesvarbu

8+5 bus 13

vn

kur V N ra
ides?

nesvarbu

8 bus ar nematai

kaip jus ziurit

taigi viskas matosi: G ir O = 9

nesvarbu

Tai aišku kad prie 9 yra skaičius nematai visai išmok pasižiureti tinginis tingine esi.

jurGa

Kur G raide ?

nesvarbu

prie 9 skaičius yra

sonata

Kur o raidė ten:)?

nesvarbu

prie 9 skaičius yra išmokit viena karta patis pasižiureti

Taip pat skaitykite