Mama užfiksavo, kaip prie jos kūdikio skraido dvi dvasios

kudikis-vaiduokliaiKo gero, kiekvieną mamą šokiruotų vaizdas, kurį pamatė Australijoje gyvenanti Jade Yates, rašo naujienų ir pramogų portalas tv3.lt. Moteris tikina, kad užfiksavo, kaip prie jos kūdikio skraido net du vaiduokliai.
 
Kūdikio stebėjimo įrangą pasitelkusi mama bent sekundėlei nutarė atsipūsti kitame kambaryje, tačiau netrukus pro monitoriaus ekraną ji išvydo tai, kas jos odą pašiaušė pagaugais.
 
Jaukiai savo lovelėje gulinti jos mažylė nė neįtarė, kad prie jos sklendi dvasios. Tokį vaizdą pamačiusi mama nutarė užfiksuoti jį savo telefonu ir skubiai patikrinti, kaip laikosi jos kūdikis.
 
Įsitikinusi, kad jos dukrelei viskas gerai J. Yates netrukus šiurpiu vaizdo įrašu pasidalino savo socialinio tinklo „Facebook“ anketoje. „Ko gero, būtų teisinga sakyti, jog šiąnakt aš nemiegosiu“, – įrašą komentavo moteris.

 

Baimę pajutę komentatoriai tikino, kad matė net dvi skirtingas figūras: vieną mažą kaip kūdikio, kitą – kaip suaugusio žmogaus. Pati mama prisipažino, jog netiki vaiduokliais, tačiau po šio įvykio ji pradėjo manyti, kad šiame pasaulyje nesame vieni. Tuo tarpu jos artimi draugai liepė patikrinti kūdikio stebėjimo įrangos kokybę.

 

Tikėti tokiais dalykais ar ne – jūsų pasirinkimas, tačiau šis vaizdo įrašas baimę įvaryti gali net didžiausiems skeptikams.

 



 

tv3logo

Rekomenduojami video:


2500
7 Comment threads
2 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
Nesvarbu

Visu pirma tikrai reiktu su vaikais miegoti kartu negalima ju vienus palikti ir stebėti per kamera nors ir tai koks skirtumas nors ir kartu miegosit vistiek dvasios pristos prie vaiko

Memento Mori

Mazi vaikai mato daugiau, nei suauge. ;)

Čia ir dabar

Kažkas atsispindi ekranėlyje. Manau, kad tikrai ne dvasios :D – gal net pati mama žaidžia kokio nors daikto atspindžiais… :D

patarimas

Visi leliukai turi miegti su mama ir ne kitaip …jei mama nesaugo vaiko, tai apsiima kitos butybes. Leliukai neturi savo apsauginio sluoksnio, todel gali prilipti visokios kitos dvasines butybes. Paskui stebisi, kodel vaikas neramus, nervuotas ar dar kazkas negerai.

eris

Matosi, kad tau keliu varzteliu truksta

mm

fizikos pamokose reikėjo daugiau mokintis apie šviesą…

eris

Nematau as cia jokiu dvasiu, paprasciausi sviesos spektrai ir tiek. Abudu sviesulei juda vienodai ir identiskai.

Wellin

Dvasios kaip dvasios, nieko ten baisaus

Nesvarbu

Ėik jau kur jau nebaisu bet vaiku neramu.

Taip pat skaitykite