Kaip įgyti protėvių galią?

egregoraiEgregoras – tai energoinformacinis laukas, kuris vienija kažkuo susijusius žmones. Tai gali būti tikėjimo, profesijos, šeimos ir kiti egregorai. Kad gyvenime įvykiai klostytųsi kiek galima ramiau – reikia ryšio su protėvių egregoru, tikina Onutė Navickienė.

 

Jis susidarė per šimtmečius iš protėvių norų, poelgių ir siekių. Susijungimas su protėvių egregoru yra mūsų sąžinė (susijungimas su (są)žinė- žinia – žinojimas).

 

Todėl vienumoje pamąstykite kokią įtaką jūsų mintims ir jūsų poelgiams turi sąžinė. Tai ir bus jūsų jėga arba jūsų silpna vieta prisijungiant prie protėvių energetinio lauko.

 

Žmogus be protėvių palaikymo, kaip medis be šaknų. Be galimybės išgyventi. Ir jo šakos – palikuonys gali delsti ateiti. Vienišiai, šeimos be vaikų – paskutiniai giminėje. Jei mūsų siekiai sutaps su protėvių – įgysime protėvių sąmonę. Galėsim naudotis bendrąja protėvių atmintimi ir visomis protėvių sukauptomis žiniomis. Tai mūsų protėviai vadino tikru suvokimu, todėl, kad prisijungus prie giminės egregoro, mes veikiame pagal dievišką tiesą, teisingai.

 

Revoliucijos ir ateizmas atkirto giminingus ryšius su protėviais. Šiandien svarbu prisiminti buvusių kartų gyvenimą. Per tai ir įmanomas giminės atgijimas. Protėviai laimindavo, kad niekuomet nenutrūktų ryšys.
Tėvai, diedukai ir močiutės, prieš atliekant kokius nors darbus, kuriant šeimą, laimindavo.

 

Tai taip paprasta, bet genialu – rytinis sūnaus laiminimas, einant jam į mokyklą. Arba dukros, kuri ruošiasi į pasimatymą. Jūs pajungiate vaikus prie didelės giminės energijos, uždedate apsaugą nuo visokių bėdų, pavydo.
Kreipkitės į savo tėvus, senelius ir prosenelius. Paprašykite jų palaiminimo sau, savo vaikams. Jokių ritualų ir ilgų maldų. “AŠ LAIMINU TAVE!” Ir iškart prasideda pasijungimas prie giminės, lyg staiga užsidegtų lemputė po elektros jungiklio paspaudimo.

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

 

Mes galime pyktis su tėvais, elgtis priešingai, nei tėvai sako, tačiau anksčiau ar vėliau rezultatas bus vienodas. Po daugelio metų pradėsim verkšlenti: “O mama juk buvo teisi!”

Įdomu? Sudominkite ir kitus! Pasidalinkite ir tęskite skaitymą.
Dalintis

 

Kol nepavėlavot, prašykit tėvų atleidimo, taikykitės. Pagarba senatvei ir rūpinimasis jaunimu – pagrindinis giminės įstatymas. Atleiskite tėvams, kurie nesugebėjo duoti jums meilės ir tinkamai auklėti.

 

Suvokite, jei jūs gimėte alkoholikų ar skurdžiai gyvenančių šeimoje – tai karminis sielos įsikūnijimas. Prašykite atleidimo ir palaiminimo atgaline data. Po to pradeda keistis gyvenimas ne tik vieno žmogaus, bet ir visos giminės. Protėvių egregoro energijos tik ir laukia kol jas “įjungsite”, kad galėtų suteikti gyvenantiems tamsoje palikuonims pagalbą ir sustiprintų giminę amžiams.

 

Kuo dažniau prisimenate, mintyse kreipiatės į protėvius – tuo jie stipresni, tuo giminės energija aukštesnė, o tai reiškia ir pagalba, sprendžiant žemiškas problemas, žemiškas užduotis stipresnė. Žmogus negali gyventi ir vystytis be giminės. Programa veiks visada, norime mes to ar ne. Bet viena, ką privalome padaryti – pagerinti šitą programą.

 

Laikykitės dėsnių švarindami savo giminę. Darykite tai su pagarba ir su meile. Giminės programa visada atitinka mūsų asmeninę karmą.

 

Siela renkasi tėvus, tautybę, gimimo vietą ir tampa jungiamąja grandimi giminės grandinėje. Ir jeigu įsikūnijimas įvyksta giminėje, kuri yra prakeikta ir su daug negatyvo – tai galimybė išvalyti visos giminės karmą. Užtenka vieno šviesuolio ir jo ryšio su vienu iš šviesių protėvių ir visa giminė gali išsivalyti, pradėti vibruoti kita vibracija.

 

Mūsų giminė – tai jėgos ir palaikymo šaltinis iš vienos pusės, o iš kitos – mūsų karma ir mūsų kelias. Jei išoriškai sėkmingas žmogus apgyvendina savo mamą ar senolę senelių namuose – jo vaikai ir anūkai su juo pasielgs lygiai taip pat, o gal dar ir blogiau.

 

Šviesoje gyvenantis žmogus padeda septynioms savo protėvių praeities kartoms ir septynioms ateities kartoms. Sukaupta giminės galia pereina iš kartos į kartą. Ir priešingai, jei mes degraduojam ir einame pagundų, norų keliu, be pagarbos vyresniems, apleidžiam vaikus – mes išnaudojame kelių kartų energiją į priekį. Ir kiekvienai kartai gyventi darosi vis sunkiau ir baisiau. Tuo viskas ir paaiškinama kodėl vienas gimsta sveikas ir turtingoje šeimoje, o kitas – su įgimtais trūkumais ir jį palieka tėvai.

 

Kaip panaudosime giminės jėgą priklauso tik nuo mūsų. Valydami ir stiprindami giminę mes didiname gerovės jėgą – tai sveikų vaikų gimimo pagrindas. Vedose sakoma: “Per sūnų žmogus ateina į Aukštesnįjį pasaulį, per anūką – tampa amžinu, per proanūkį – patenka į šviesos buveinę! Mirties nėra!”

 

Parengė: Onutė Navickienė

Rekomenduojami video:


2500
1 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
0 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
egopoch

mes pazystami

Taip pat skaitykite