Rudy Santosas arba “žmogus-aštuonkojis”

rydu-santos73 metų filipinietis Rudy Santos yra tikras medicininis fenomenas. Vyras kenčia nuo retos ligos, žinomos kaip Craniopagus parasiticus, arba parazitinis dvynys.

 

Dėl savo ligos jis turi keturias rankas ir tris kojas. Prie filipiniečio pilvo ir dubens yra papildoma rankų pora, viena koja, neišsivysčiusi galva su viena ausimi ir plaukais.

 

Rudžio Santoso kūnas motinos nėštumo metu absorbavo jo dvynį.

 

Septintajame-aštuntajame dešimtmetyje jis tapo šalies įžymybe keliaudamas su keistuolių trupe dar žinoma kaip “Freak Circus”. Per vieną vakarą jis galėdavo uždirbti apie 20 tūkst. pesų, nes buvo pagrindinis renginio „eksponatas“.

 

Cirko iškaba su Rudy Santoso atvaizdu

Cirko iškaba su Rudy Santoso atvaizdu

 

Tais laikais filipinietis buvo lyginamas su dievais, tad moterys rikiuodavosi, kad galėtų būti kartu su juo.

 

Nusprendęs pakeisti savo gyvenimą pastarąjį dešimtmetį jis buvo paslaptingai dingęs.

 

2008 metais gydytojai pareiškė, kad parazitinį dvynį galima pašalinti, tačiau Rudy atsisakė operacijos. Pasak jo, jis jau įprato prie savo būklės ir visų savo kūno dalių.

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

 


Perspausdindami, cituodami ar kitaip platindami skelbiamą turinį portale kuris priklauso Anomalija.lt grupei, Jūs turite įdėti nuorodą į šaltinį (t.y. Anomalija.lt). Daugiau informacijos apie naudojimo taisykles rasite čia.

Rekomenduojami video:


2500
1 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
zuvies

kaip moterys gali su juo birbintis???

TavoDraugas

Buvo kiti laikai tiesiog… Jeigu buvo įžymybė, vadinasi turėjo nemažai pinigų… O moterys norėjo tų pinigų, ne problema tada buvo su tokiu bjaurybe dėl pinigų. Nors ir dabar kiek moterų dėl pinigų už senių išteka. Negali būti meilės su dideliu amžiaus skirtumu. Nors čia mano nuomonė, aišku…

Taip pat skaitykite