Psichoenergetiniai smūgiai – pakenkti galima ne tik fiziškai

psichoenergetiniai-smugiaiPsichoenergetinius smūgius suduoda arba paprasti žmonės, kurie pasižymi įgimta galinga psichoenergetika, agresyviai bendraudami su jumis, arba ekstrasensai, magai tiesioginio kontakto su mumis metu vienoje ar kitoje situacijoje, arba būdami pakankamai toli ir veikiantys per atstumą, teigia parapsichologas S. Kliučnikovas, kurio žodžius išvertė būrėja Roma Vičienė (projekto Mėnesiena: Būrimas kortomis įkūrėja).
 
1. Psichoenergetinis smūgis – tai trumpalaikis stiprus smūgis į žmogaus aurą, padiktuotas neigiamų emocijų arba sąmoningai, kad susilpnintų jo valią, sumažintų jėgas ir pažeistų emocinę pusiausvyrą.
 
2. Psichoenergetinis spaudimas – nepertraukiamas stiprus poveikis, nukreiptas į žmogaus aurą, turint tikslą ją deformuoti, pajungti žmogaus valią, slopinti aktyvumą ar sumažinti poveikį aplinkai..Jis gali būti atliekamas tiek kartu su psichologiniu spaudimu, tiek be jo, subtiliajame plane.

 

3. Astralinis – energetinis susigretinimas – subtilus žmogaus auros poveikis, norint prie jos prijungti svetimą aurą, tam, kad galėtų prieiti prie jo energetinių išteklių ir galėtų valdyti svetimą valią.

 

4. Astralinio laido sukūrimas – baigiamoji astralinio – energetinio susigretinimo stadija, numatanti nuotolinį kito žmogaus valdymą dėka pasisavintos jo energijos. Tuo laidu žmogus, linkęs į energetinį vampyrizmą, maitinasi kito žmogaus gyvybinėmis jėgomis ir tokiu būdu daro jį priklausomu nuo savęs, savo valios ir polinkių.

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

 

5. Psichoenergetinis vampyrizmas – įvairių poveikių žmogaus aurai sistema, numatanti įvairių metodų kombinaciją, nuo agresijos iki dirbtinio, apsukraus meilikavimo, tam, kad galėtų pasigrobti svetimą energiją. Iš tiesų tai yra subtilus energetinis manipuliavimas kitu žmogumi.

Įdomu? Sudominkite ir kitus! Pasidalinkite ir tęskite skaitymą.
Dalintis

 

6. Psichoenergetinis įdiegimas (nužiūrėjimas) – įsiskverbimas į kito žmogaus aurą smūgio pagalba, susigretinimo ar kito vampyriško metodo kuris naikina apsauginį subtilaus apvalkalo tinklą. Kartais nužiūrėjimas įvyksta paviršiniame vizualaus kontakto agresoriaus ir aukos lygyje. to proceso metu užpuolikas pramuša silpnesnio už save žmogaus aurą ir įdiegia savo energiją.

 

7. Psichoenergetinis užkrėtimas (porčia, pagadinimas) – stiprus įsiskverbimas į kito žmogaus aurą ir jo subtilaus lauko struktūrų iškraipymas dėka užkrėstos neigiamos energijos jos viduje paskleidimo. Jeigu nužiūrėjimas, kaip paviršinis auros sužalojimas, gali būti panaikinamas pakankamai lengvai, tai pagadinimas sunkiai duodasi įveikiamas.

 

8. Transo sukėlimas – subtilus psichoenergetinis poveikis žmogaus sąmonei, norint susilpninti jos aiškumą ir adekvatų suvokimą, įvedant į ypatingą būseną, primenančią hipnozinį transą. Tuo metu žmogus yra ypač įtaigu, lengvatikis, padidinto jautrumo, todėl susilpnėjusi jo savikontrolė.

 

Įvesti į transinę būseną geriausiai pavyksta profesionaliems hipnotizuotojams, politikams, šou biznio atstovams, žmonėms su stipria energetika, prigimtiniu magnetizmu, tarp kurių dažnai galima sutikti sukčių ir avantiūristų.

 

9. Zombavimas – subtilus psichoenergetinis poveikis žmogaus sąmonei ir jo valiai, turint tikslą juos visiškai užslopinti ir sunaikinti žmoguje jo sugebėjimą būti asmenybe, valdyti save ir adekvačiai vertinti jį supantį pasaulį.

 

Pats žodžio suvokimas atėjo iš afrikiečių magijos, bet kaip reiškinys jis buvo naudojamas įvairiausiose maginėse sistemose nuo senovės iki šiuolaikinio periodo. Šiais laikais be juodojo okultizmo, zombavimo metodas plačiai naudojamas spec. tarnybų praktikoje, priešrinkiminėse politinėse technologijose, reklamos magijoje, šou biznyje, įvairių tamsių sektų veikloje.

 

10. Meilės magija (pririšimai, atrišimai) – subtilus, tikslingai nukreiptas poveikis į asmens emocinę ir valios prigimtį, turint tikslą paveikti jo santykius su konkrečiu žmogumi į simpatijos ar antipatijos pusę. Siekiant sėkmingo poveikio, naudojami įvairūs maginiai metodai, dažniausiai dirbama su neapsaugotu subtiliuoju žmogaus “dvyniu”.

 

11. Prakeiksmas – subtilus psichoenergetinis poveikis, programuojantis nesėkmes, ligas, o kartais ir mirtį tam, kas išrinktas taikiniu, o gal ir jo vaikams, artimiems ir tolimiems giminaičiams ar visai giminei.
Šio tipo ataka sutinkama dviejų rūšių:

 

a) paprastas prakeiksmas, išreiškiamas neapykantos žodžiais, metamais vieno žmogaus kitam.

 

b) Speciali okultinė metodika, skirta priešo sunaikinimui, ir net žmonių, su kuriais jis surištas – artimųjų, draugų, palikuonių ir net visos giminės. Jo įgyvendinimui reikia ne tik emocinio priešiškumo, privedančio prie neapykantos, bet ir treniruota valia, mokėjimas susikaupti ir maginių technikų ir ritualų žinios. Tarp kitko, kalba eina ne apie buitinę grėsmę, persunktą neigiamų emocijų ir sugebančią pramušti aurą, ne apie paprastą magiją, o būtent apie juodą.

 

Pagal nekintamus okultinius įstatymus, prakeikiant atgalinio smūgio išvengti neįmanoma, todėl žmogus, sąmoningai naudodamas šį metodą, kaip taisyklė, stengiasi apsaugoti save nuo keršto ir išskaidyti atgalinį smūgį, suminkštindami ir silpnindami jo jėgą. Jie stengiasi perkelti šį atgalinį smūgį į kitą objektą, kaip skydą naudodami gyvūną ar žmogų.

 

Prakeiksmas – stiprus smūgio sudavimo metodas, kurio pasekmes gali jausti ir pažangūs, aukštai pakilę žmonės. Tarp kitko, žmogus, kuris prakeiksmą pasiuntė, ne visada gali jį pakeisti.

 

12. Užkeikimai – tai labiausiai žmogaus gyvybei pavojinga okultinio – maginio poveikio procedūra, kaip taisyklė, lydima atitinkamų ritualų ir fizinė žmogaus mirtis pasiekiama koncentruoto, neigiamai užkrėsto, energijos srauto pagalba. Užkeikimas, nukreiptas prieš žmogaus dvasingumą, stipresnis už astralinį. Iš knygų to išmokti neįmanoma. rezultatyviai paveikti gali tik žmogus, apmokytas praktinio juodosios magijos metodų taikymo.

 

Akivaizdu, kad išvardintos psichoenergetinės atakos rūšys, priklausomai nuo šaltinio, yra naudojamos įvairiai. Kaip taisyklė, žmonės, turintys įgimtą stiprią psichoenergetiką ir kontaktuojantys su mumis, suduoda kur kas stipresnius, mus kliudančius smūgius, negu tai gali padaryti vidutiniai ekstrasensai ar bioenergetikai. Iš kitos pusės, šie veikdami mus, per mūsų sveikatą kerta kur kas stipriau, negu paprasti žmonės.

 

Parengė: Būrėja Roma Vičienė, Mėnesiena: Būrimas kortomis

Rekomenduojami video:


2500
7 Comment threads
2 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
3 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
vejas

Straipsnis geras, aktualiausias klausimas kaip apsisaugoti ir kaip padeti sau ir kitam tokiu atveju .

simpatiskas

o as savo zvilgsniu,o gal mintimis galiu pritraukti bet kuria moteri,uztenka,kad ji man patiktu,pora kontaktu akims ir ji del manes eina is proto.kas tai talentas,ar kazkokia mistika?

Skorpionė

Koks jausmas kai pajauti psichoenergetinį smūgį?

XXX

sukeliu zmonem baimes jausma, tai darau netycia,zmones prie manes negali atsipalaiduoti. net kaimynai uz sienos negali atsipaliduoti, nes kazkaip as juos veikiu, pradeda dauzyti i siena man, jauciu kad juos kazkaip veikiu…del to man nesmagu, ar galima ka nors pakeisti, kur kreiptis pagalbos??

paprika [aitrioji]

gal padetu malda. tokia is visos sirdies..

Inna

arba tesiog pamedituok parukyk kaseka ir rameka ijunk ;D

x

tik asmeninė nuomonė: daug skaityti, stebėti ir analizuoti, gal po kelių metų ir taps aišku ar galima apsisaugoti ir ypač ar reikia?, straipsnis tik informacinio pobūdžio, jei rašom apie energetinį smūgį tai ir rašykim kad tai smūgis, nepajausti kaip ir neįmanoma)))) , meiles magija jau tikrai ne smūgis)))))

Indigo

Nu jio ne karta reiske kitus zmones paveikiau su vampirizmu arba priverciau daryti ko tas zmogus nedarytu.

Magus

Parašykit kaip nuo šito apsisaugoti

Taip pat skaitykite