Numerologijos magija: problemas ir nesėkmes įveikite skaičiais

numerologijos-pagalbaDar Viduramžio išminčiai teigė, kad „Žmogaus likimas – tai ne gyvenimo atsitiktinumai, o pasirinkimas“. Tuo tarpu numerologijos specialistai atrado savo kelią, kaip pasitelkus magiškus skaičius, galima prognozuoti ar net pakeisti savo gyvenimo vingius, rašo Sniegė Pilypienė portale anglija.today.
 
„Magija tam ir yra magija, kad slėptų paslaptis. Todėl aiškinti savo darbo principus nėra prasmės. Mes tiesiog žinome atitinkamų skaičių ir jų derinių reikšmes, su kuriais kasdien susiduriame realiame gyvenime. Iš šalies žvelgiant, tai gana paprasti skaičių kodai. Jų nereikia kaip nors išskaičiuoti, nes tie dalykai buvo išsiaiškinti prieš daugybę metų. O mums belieka tik tuo pasinaudoti“, – vos vos pravėrė savo veiklos „virtuvės duris“ žinoma Rusijoje numerologė Jelena Korovina.
 
Vienetas simbolizuoja asmenybę
 
J.Korovinos teigimu, likimas stengiasi pranešti ar įspėti žmones visokiais ženklais ir signalais, tik reikia mokėti juos iššifruoti. O tų ženklų netenka toli ieškoti, pakanka atkreipti dėmesį į automobilių numerius! „Atidžiau įsižiūrėjus į automobilių numerius, tiksliau, juose sutampančius, iš eilės vienodus skaičius, galite įžvelgti likimo jums siunčiamus ženklus. Be to, esminiais savo gyvenimo posūkiais, žmogus nesąmoningai pats pradeda dažniau nei įprasta pastebėti atitinkamų skaičių derinius. Belieka tik išsiaiškinti skaičių reikšmes“, – teigė žinoma numerologė.
 
Anot jos, kadangi vienetas simbolizuoja asmenybę, todėl, jei ant pravažiuojančio automobilio numerio išvysite iš eilės tris skaičius 111 – rimtas signalas, jog netrukus jus užklups naujovių ir atradimų metas. Būtent tada galite išnaudoti savo sukauptas galimybes, sugebėjimus ir nerealizuotus planus.

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

 

Tuo tarpu dvejetas – emocinės sferos simbolis. Numeris 222 nurodo, kad dabar pirmoje vietoje turi būti jūsų jausmai. „Jei dabar jaučiate nepasitenkinimą, esate prislėgti ar nusiminę, jaučiate apmaudą ar nuoskaudą – nusiraminkite ir nesielvartaukite. Šis dvejetų trejetukas – tai užuomina, kad prieš jus iškyla vienas svarbiausių uždavinių ir tikslų – neslėpti savo jausmų, negailėti teigiamų emocijų, tačiau reikia daugiau remtis ne logika, o intuicija ir nuojauta“, – aiškino magiškų skaičių reikšmes pašnekovė.

Įdomu? Sudominkite ir kitus! Pasidalinkite ir tęskite skaitymą.
Dalintis

 

Trys ketvertukai reiškia tvirtą stabilumą

 

Тrejetas – aktyvumo, atkaklumo ir užsispyrimo skaičius. Vadinasi, numeris 333 liudija, kad galite drąsiai ruoštis nuožmiai ar net žūtbūtinei, bet teisingai kovai dėl savo karjeros, statuso, savo ar savo vaikų materialinės gerovės. Pavyzdžiui, atsiimant paskolintus pinigus, besibylinėjant dėl įžeisto orumo ar garbės, užstatyto nekilnojamojo turto ir panašiai. Tai yra pats laikas užimti aktyvią poziciją.

 

Ketvertas susijęs su informacija. Praskriejęs pro šalį automobilis su numeriu, ant kurio puikuojasi trys iš eilės skaičiai 444 signalizuoja, kad artimiausiu metu jums reikia būti dėmesingesniems, antraip, galite praleisti kažką svarbaus, ne kasdien likimo dovanojamą galimybę ir puikią progą išnaudoti tai. Be to, trys ketvertukai reiškia tvirtą stabilumą. Vadinasi, ne tik jūsų veikloje, versle, susitarimuose su partneriais, bet ir tarpusavio, asmeniniuose santykiuose įsivyraus stabilus laikotarpis. O jei jūsų gyvenimas jau kurį laiką, kaip tas vanduo dubenyje, užsistovėjo vietoje, tai gali liudyti ir apie jūsų ramaus gyvenimo periodo pabaigą.

 

Penketas – lyderių skaičius, vadinasi, skaičiai 555 reiškia, jog jūsų tolimesnis gyvenimas – karjera, tarpusavio santykiai, planai ir sumanymai dabar priklauso tik nuo jūsų veiksmų. Be to, trys penketukai įspėja, kad reikia būti atidiems ir nepriekaištingai laikytis bei vykdyti įstatymus ir nustatytas taisykles. Ypač kelių eismo taisykles! O tiems, kurie dabar bylinėjasi teismuose, pamatyti trys penketai žada greitą bylos laimėjimą jų naudai.

 

Šešetas susijęs su meilės planeta Venera. Vandinasi, automobilio numeris, ant kurio puikuojasi trys iš eilės skaičiai 666 nurodo įsimylėjėliui, kad jo jausmai abipusiai. Be to, trys šešetukai yra ir Šetono ženklas, o tai reiškia, kad jūsų sveikatai, ar net gyvybei iškilo pavojus. Taigi, pats laikas suklusti ir atkreipti dėmesį į savo sveikatą.

 

Didelė tikimybė, jog tapsite priklausomybės auka

 

Septynetas – magiškas skaičius, todėl numeris 777 liudija, kad jūsų laukia laimingas atsitiktinumas, todėl pasistenkite nepraleisti šios puikios galimybės! Be to, trys septynetai nurodo, kad šiuo momentu sustiprėjo jūsų intuicija, nuojauta ar net magiški sugebėjimai. Šis numeris taip pat užuomina žmogui būti labiau užsispyrusiam siekiant užsibrėžto tikslo.

 

Bene ryškiausia skaičių grupė – 888, kadangi aštuonetas – persikūnijimo ir atgimimo simbolis. Trys aštuonetai – tai ir įspėjimas, kad greitai jūsų gyvenimas gali apvirsti aukštyn kojomis. Tai ir savotiškas likimo perversmas, ženklas, kad netrypčiotumėte vietoje, o judėtumėte į priekį naujais, dar neišmintais takais.

 

„Skaičius „devyni“ susijęs su pasąmone, todėl pamatytas numeris 999 nurodo, kad atsakymus į svarbiausius klausimus galite gauti sapnuojant arba meditacijos metu. Tuo pačiu metu jie gali būti ir įspėjamieji. Tai reiškia, kad per daug užsiangažavote ties savo neįgyvendinamomis ar nerealiomis svajonėmis ir negalite nusistatyti savo pagrindinį tikslą. Tas skaičius taip pat liudija kažkurį užbaigtą jūsų gyvenimo etapą“, – aiškino numerologijos specialistė. Anot jos, o tuos, kurie dažnai vartoja trankvilizatorius, jaučia trauką alkoholiui arba kitoms svaiginamoms priemonėms, trys devintukai įspėja, kad galite tapti priklausomybių auka ir iš to liūno bus labai sunku išbristi. „O jei jūs artimiausiu metu planuojate kelionę prie jūros, ši skaičių kombinacija taip pat įspėja, kad reikia būti itin atsargiems kelyje arba prie vandens“, – pridūrė pašnekovė.

 

Per spūstis staiga atsiranda laisvas „koridorius“

 

Numerologės teigimu, jei jums reikia žūt būt pagreitinti procesą, tarkim, kažkur vėluojate, tai pakeliui turėtumėte mintyse atkakliai kartoti skaičių „dvylika“. Mat skaičius 1 žada sėkmingą susitikimą, o 2 – greitas pastangas. Po to minioje ar per automobilių spūstis turėtų staiga atsirasti „laisvas koridorius“.

 

Jei priešingai – reikia sulėtinti kurį nors procesą, tada turėtų padėti tai padaryti kartojant skaičių „dvidešimt du“. „Reikalas tas, kad išskaičiavus: 22 = 2 + 2 arba 2 х 2 = 4. Juk keturi – tai kvadratas – pati stabiliausia figūra. Būtent jis ir užlaiko veiksmą. Žinia, kvadrato visi kampai lygūs, todėl, kur beatsidurtumėte, visur vienas ir tas pats, vienas ir tas pats: stabilumas bei sulėtėjimas“, – dėstė numerologijos paslaptis J. Korovina.

 

Jos tvirtinimu, o jei norite prie savo turimų banknotų piniginėje pridėti dar kažkiek, pirmiausiai turite tai aiškiai įsivaizduoti, o paskui mintyse kartoti: „septyni plius vienas“. 7 – veiksmo skaičius, 1 – tikslo ir energijos skaičius, o 8 (7 + 1) – begalybės skaičius. Numerologė įsitikinusi, kad padaugės banknotų piniginėje ne ištarus šiuos magiškus skaičius, o piniginės savininkui netikėtai atsiras ar bus pasiūlytas nenumatytas darbas, išloš loterijoje, galų gale susigrąžins skolą.

 

“O jei jūs norite kažką numesti ( kad ir savo svorį), įsivaizduokite save liauna,kaip stirnelė, ir kartokite: „dešimt minus vienas“. Ir būkite pasirengusios permainoms: 10 – 1 = 9 (permainų skaičius)“, – negailėjo patarimų moterims numerologė.

 

Skaičiuodavo tik keturiais pirštais

 

Anot jos, norintiems pagerinti savo gerbūvį, pirmiausiai tai reikia konkrečiai įsivaizduoti ir kartoti keturiasdešimt kartų „keturiasdešimt“. Beje, įdomi keturiasdešimt kartų „keturiasdešimt“ atsiradimo istorija. Senovėje žmonės skaičiavo lenkdami pirštus. Tada didysis pirštas nebuvo įskaičiuojamas.

 

Tai yra, jis buvo užspaudžiamas likusiais keturiais pirštais ir paslepiamas. Mat didysis pirštas reiškė žmogaus individualumą, asmenybę ir buvo neliečiamas. Todėl skaičiuojant keturiais pirštais, mažasis pirštas tapdavo ketvirtuoju. Taip jį ir vadino senovėje. „Bet jei du dešimtukai – dvidešimt, 3 dešimtukai – trisdešimt, tai 4 dešimtukai – buvo vadinami ne „keturiasdešimt“, o „laikas“!

 

Iš čia ir kilo šio skaičiaus pavadinimas: „sorok“ nuo žodžio „srok“. Mat būtent ketvirtuoju pirštu ir baigdavosi suskaičiavimo „laikas“. Todėl kartokite keturiasdešimt kartų „keturiasdešimt“ ir tai, apie ką jūs galvosite ar turėsite omenyje, padės jums įgyvendinti lūkesčius ir sumanymus“, – tvirtino J.Korovina.

 

O jei priešingai – reikia kažką sunaikinti ar kažkuo atsikratyti, turite konkrečiai įsivaizduoti ir kartoti sau: „keturiasdešimt keturi“. Anot numerologės, du skaičiai 4 išoriškai primena dvi žaibo iškrovas. Štai jos ir padeda negrįžtamai sunaikinti ar atsikratyti.

 

„Tuo tarpu, jei esate nusiteikę gyvenimo permainoms, bet bijote pradėti, trūksta ryžto, kartodami skaičių seką: „penki-penki-vienas-vienas“, gerokai padrąsinsite save. Mat 5 – žygdarbių, nuotykių, pasiekimų ir permainų skaičius, o 1 – lyderio skaičius“, – aiškino skaičių paslaptis numerologė.

 

Jos teigimu, ne vienam iš mūsų neretai pritrūksta pasitikėjimo savimi, atkaklumo ar užsispyrimo mėginant įveikti kuriuos nors sunkumus ar kliūtis. „Taigi, norint įgyti daugiau pasitikėjimo savimi, vertėtų kartoti labai paprastą, iš pažiūros net juokingą pratimą: „du kart du – keturi“. Mat sunku ką nors daugiau įsivaizduoti tvirtesnio ir stabilesnio už dviejų kart du lygių kampų kvadratą“,- sakė pašnekovė.

 

Skaičiai padeda ir belaukiantiems pokyčių

 

„O jei norite ką nors greitai išmokti atmintinai, reikia kartoti: „aštuoni-aštuoni“. Kadangi 8 – vieno ir to paties reiškinio begalybės skaičius. Bet nepersistenkite. Tai yra per vieną kartą reikia kartoti ne daugiau kaip septynis kartus. Nes galite patekti į Mobiuso juostą (tai – atskaitos taškas, parodantis pradžią ir pabaigą, praeitį ir ateitį), iš kurios nėra išėjimo“, – tvirtino J. Korovina. Tuo tarpu belaukiantiems pokyčių ir naujovių reikia vėlgi septynis kartus pasakyti sau: „devyniasdešimt šeši“, nes 9 – permainų skaičius, 6 – perversmo ar pokyčių skaičius.

 

„Tikėtina, kad tiems, kuriems stinga laimės pojūčio, pasisekimo turėtų padėti, jei kartos skaičių „dvidešimt vienas“. Beje, numerologijos prasme, „suskaičiavus“ žodį „laimė“ pagal skaičių reikšmes, gaunasi 21“, – patikino pašnekovė.

 

Tuo tarpu norintiems atlikti pradėtus darbus iki galo ir tuo pačiu realizuoti savo planus, turėtų kartoti skaičių: „devyniasdešimt vienas“: 9 – permainos, 1 – greičiausias skaičius. Be to, 1 – pradžia, 9 – pabaiga. Tai yra pilnas laiko ciklas. „Ko gero daugelis žino numerį 911, kuris taip pat nėra atsitiktinumas. Bet tai ne vien gelbėjimo tarnybų bendras numeris.

 

Magijos specialistai žino, kad 911 – tai ir Visatos numeris“, – tvirtino numerologė J.Korovina. Kiek patylėjusi, pašnekovė pridūrė: „Ir dar vienas patarimas: jei matote, kad kažkas nesiseka, sunku įveikti problemą, nuotaika subiuro be priežasties, ištarkite šių skaičių grandinę: „Iš devynių aštuoni, iš aštuonių septyni, iš septynių šeši, iš šešių penki, iš penkių keturi, iš keturių trys, iš trijų du, iš dviejų vienas, iš vieno nei vieno“. Patikėkite, rezultatai jus priblokš!“

 

Parengė: Sniegė Pilypienė

 

anglija-today

Rekomenduojami video:


2500

Taip pat skaitykite