Aleksejus Šiškariovas. Keliamieji 2016 metai – kokie pavojai laukia?

keliamieji-metaMagas Aleksejus Šiškariovas, tyrinėja slaviškų prakeiksmų metodikas, Vudu magiją ir visa tai taiko praktikoje.

 

Ne visai norėčiau pradėti šių metų tokia tema, bet manau kad geriau perspėti visus, kam tai aktualu. 2016 metai tai keliamieji metai, todėl būtina imtis tam tikrų priemonių norint apsisaugoti nuo keliamųjų metų neigiamo poveikio.

 

Keliamaisiais metai maždaug 30 procentų išauga stichinių nelaimių ir politinių kataklizmų skaičius. Todėl šiais metais reikia būti ypač atsargesniems kiek aukšto rango politikams tiek ekonomistams. Papildomas visų reikalų planavimas ir jų analizė duoda žymiai didesnius šansus tvarkyti einamuosius reikalus gerai.

 

Apie santuokos sudarymą keliamaisiais metais man teko girdėti ir iš kolegų ir iš klientų, kad tai nėra gerai. Tačiau kaip teko stebėti pažįstamus, kurie susituokė tokiais metais – tai neturi visiškai jokios reikšmės ar metai yra keliamėji ar ne.

 

Taip pat visiškai neturi reikšmės ar gimdyti tokiais metais ar ne, kadangi žmogus pats savo gimimo datos pasirinkti negali. Žinoma, iš žmogiškos pusės nelabai pavydžiu gimusiems vasario 29 dieną. Tačiau sudarant astrologines prognozes vaiko gimimas, santuokos sudarymas bei neštumo planavimas nėra įtakojamas keliamųjų metų neigiamos energetikos.

 

Kur būtinos realios apsaugos? Keliamaisiais metais labai išauga prakeiksmų, nužiūrėjimų ir porčių skaičius. Basiausia tai, kad ypač jaučiamos tokių veiksmų fizinės pasekmės. Būtent todėl iki minėtos vasario 29 dienos daug ezoterikų ir magų, ragina žmones uždėti magiškąsias arba bioenergetikos apsaugas, kad metai praeitu be rūpesčių. Tokias apsaugas daro tik profesionalai, diletantui nereikėtu kištis į tai.

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

 

Įdomus faktas, kad keliamaisiais metais nepatariama valgyti grybų, miško uogų. Kai kurie senos kartos praktikai teigia jog gamta tokiais metais nieko neatiduoda žmogui. Taip pat nepatariama medžioklė.

 

Atvirai kenčia finansiniai, santykių reikalai. Keliamaisiais metais ženkliai padaugėja skyrybų skaičius. Taip pat mirtingumas, epidemijos.

Įdomu? Sudominkite ir kitus! Pasidalinkite ir tęskite skaitymą.
Dalintis

 

Vasario 29 diena, kaip mes visi žinome, būna vieną kartą į keturis metus. Atsižvelgiant į tai pakankamai sunku yra tiems žmonėms kurie gimė šią dieną. Tai sąlygojama tam tikrais psichologiniais kompleksais, kuriuos jaučia tokie žmonės.

 

Pagal stačiatikių kalendorių vasario 29 d. tai Šv. Kasjano diena. Patariama šią dieną nepavydėti niekam turto ar meilės, kadangi žmogus kuris pykstasi šią dieną neužilgo praranda viską. Katalikai mini šią dieną Šv. Osvaldą, nesuteikiant jokios okultinės reikšmės šiai dienai.

 

Keliamieji metai iš esmės nėra tokie jau tragiški. Jie tik reikalauja papildomo dvasinio saugumo bei tikrosios dvasinės švaros.

 

Magas Aleksejus Šiškariovas (aleksejus.webnode.com)

 


Perspausdindami, cituodami ar kitaip platindami skelbiamą turinį portale kuris priklauso Anomalija.lt grupei, Jūs turite įdėti nuorodą į šaltinį (t.y. Anomalija.lt). Daugiau informacijos apie naudojimo taisykles rasite čia.

Rekomenduojami video:


Taip pat skaitykite