Volfas Mesingas: Europą užplūs 900 milijonų arabų ir afrikiečių

Aiškiaregystė – tai vienas iš astralinio pasaulio reiškinių. Bet kuris fizinis pojūtis turi atitikmenį astraliniame pasaulyje, kuris yra atviras virpesiams, neužčiuopiamiems fizinių organų. Astraliniai jutimai priima šiuos virpesius, išverčia į fizinių jutimų kalbą ir perduoda sąmonei. Tokiu būdu astralinis regėjimas suteikia galimybę gauti astralinius virpesius dideliais atstumais, priimti juos per kietus daiktus, matyti eteryje minties formas ir panašiai.„900 milijonų afrikiečių ir arabų palaidos Europą iki XXI amžiaus vidurio“, – šie garsiojo pranašo žodžiai, paskutiniu metu dažnai cituojami užsienio žiniasklaidoje. Tačiau pradėkime viską nuo pradžios.
 
Volfas Mesingas – bene viena įdomiausių ir kartu paslaptingiausių XX a. asmenybių. Tūkstančiai žmonių matė jo talentą, kurį jis pats vadino prakeiksmu. Jis konsultuodavo net patį sovietų imperijos lyderį J.Staliną, o daugelis jo pranašysčių išties išsipildė.
 
Volfas Mesingas gimė 1899 metais skurdžioje žydų šeimoje nedideliame Lenkijos miestelyje. Jau būdamas vaiku, Mesingas išsiskirdavo iš kitų savo bendraamžių. Vos šešerių skaitydavo Torą ir išsyk įsimindavo net po keliasdešimt jos puslapių.

 

Kai kas nors paklausdavo garsiojo aiškiaregio, kaip jis atspėja ateitį, jis paprastai atsakydavo: “Aš nežinau. Tiesiog sąmonės gilumoje savaime atsiranda suvokimas, kad tiesa tokia, o ne kitokia”.

 

Pirma tiksliausia pranašystė, jaunajam V. Mesingui vos nekainavo gyvybės. Ji nuskambėjo iš Berlyno teatro scenos. Kaip jis vėliau rašė memuaruose, ateities regėjimas jį aplankė netikėtai ir nevaldomai. Mesingas vokiečių karininkų pilnai salei išpranašavo Antrojo pasaulinio karo pradžią. Bet paskui iš jo lūpų nuskambėjo baisiausia pranašystės dalis, kad fašistinio režimo laukia neišvengiamas krachas.

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

 

Į tokią pranašystę iškart sureagavo vadovaujančios partijos vadovybė: buvo paskelbta pranašautojo paieška, bet jam, padedant draugams, kuriuos vėliau nužudė fašistai, pavyko pasprukti į SSRS.

Įdomu? Sudominkite ir kitus! Pasidalinkite ir tęskite skaitymą.
Dalintis

 

Antrojo pasaulinio karo metais V. Mesingas, SSRS jau gerai žinomas, buvo evakuotas į Novosibirską, ten karo iškamuoti žmonės plūdo į koncertų sales, kad pamatytų gyvą legendą. Motinas ir žmonas, išlydėjusias savo sūnus ir vyrus į frontą, domino viena – ar gyvi jų vyrai. Tūkstančiai žmonių jam rašė ir mėgindavo susitikti po seanso.

 

1943 m. Novosibirsko operos teatre vienas iš žiūrovų su kitais perdavė raštelį, kuriame buvo klausimas „Kada baigsis karas?“ Perskaitęs sakinį, V. Mesingas iškart išpyškino datą – gegužės 8-oji, tiesa tada, metų nepasakė.

 

Volfas Mesingas buvo palaidotas Rusijoje. Ant jo kapo užrašyta: "Tavo reta dovana įėjo į žmonijos istoriją".

Volfas Mesingas buvo palaidotas Rusijoje. Ant jo kapo užrašyta: “Tavo reta dovana įėjo į žmonijos istoriją”.

 

Baisiausia aiškiaregystės dovanos savybė – žinios, kurių negali atsikratyti, aiškino visiems V. Mesingas. Jis tiksliai žinojo savo mirties datą ir stengėsi kuo rečiau apie tai galvoti. O kai terminas atėjo, jis išvykdamas operuotis pasisuko į savo namą ir pasakė: „Na, štai ir viskas, Volfai, tu čia daugiau nebegrįši“. Taip ir įvyko – netikėtai sutriko pranašo inkstų veikla ir 1974 m. lapkričio 8 dieną jis mirė.

 

Pastaruoju metu kai Europai tenka atlaikyti nesuvokiamą pabėgėlių srautą iš Artimųjų Rytų, Volfo Mesingo asmenybė ir vėl buvo prisiminta.

 

Po antrojo pasaulinio karo, kai buvo pradėta statyti Berlino siena, 1961 metais Volfas pasakė, kad šis darbininkų triūsas yra bevertis, kadangi siena neišstovės nei trijų dešimtmečių. Ir tą kartą aiškiaregys buvo teisus, Berlino siena buvo nugriauta praėjus 28 metams – 1989 m. lapkričio 9 d.

 

Volfas perspėjo, kad Europai liks džiaugtis lygiai pusė amžiaus, o vėliau jos lauks tamsūs ir niūrūs laikai.

 

„900 milijonų afrikiečių ir arabų galutinai palaidos Europą iki XXI amžiaus vidurio.“, – šie pranašo 1961 metais per vieną pasirodymą pasakyti žodžiai, tada mažai kam galėjo padaryti įspūdi. Tačiau šiuo metu vis didėjant pabėgėlių skaičiui iš Artimųjų Rytų, galima nesunkiai suvokti, kad ir ši V. Mesingo pranašystė, gali būti neįtikėtinai tiksli.

 

Remiantis Gepalo instituto atliktos apklausos duomenimis, iki 2050 metų Europoje norės apsigyventi iki 950 milijonų žmonių iš Afrikos ir Arabų šalių.

 

Oficialios prognozės nurodo, kad iki 2050 metų, Vidurio Afrikos gyventojų skaičius padidės beveik dvigubai, t.y. iki 2,5 milijardo. O jau 2040 metais pusę iki 30 metų amžiaus grupės Žemės gyventojų sudarys afrikiečiai.

 

Politikams ir demografinių institutų specialistams jau dabar aišku, kad jie patrauks į Europą, nes nepanašu, jog gyvenimas jų gimtinėje bent kiek nors pagerės ar atsiras perspektyvų. Ar tokius srautus ir įvairialypę kultūrą galės atlaikyti Europa? Jeigu tikėsime Volfo Mesingo žodžiais, Europa bus tiesiog palaidota.

 


Perspausdindami, cituodami ar kitaip platindami skelbiamą turinį portale kuris priklauso Anomalija.lt grupei, Jūs turite įdėti nuorodą į šaltinį (t.y. Anomalija.lt). Daugiau informacijos apie naudojimo taisykles rasite čia.

Rekomenduojami video:


2500
11 Comment threads
3 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
juozas

Esu matęs daug Mesingo pasirodymų scenoje.Nepaneigsiu,jis buvo stiprus sensityvas ir geras artistas,bet visi gandai apie jo pranašystes pasirodė[ir dar pasirodo]tik po jo mirties.Visi pranašai pranašauja tik tada kai jau viskas yra įvykę.Visi teigia išpranašavę įvykius prieš kurį tai laiką,bet kažkodėl niekada nėra parodę kad ir išspausdinto straipsnio apie tai.

juozas

Visi įvykiai apie Mesingo gebėjimus paimti iš jo parašytų memuarų dar 60-tais metais”Apie save”.Jau nuo tada pradėjau domėtis jo asmenybe ir galu gale padariau išvadą,kad tai tik savireklama,nes niekas juk neįrodė jo padarytų pranašysčių nei Stalinui,nei Hitleriui,nei kitų.O pastaraisiais metais galime pažiūrėti REN TV ir ten rasime prie Rusijos “pritemptas”pranašystes,kuriose visi pranašai,[tokie,kaip Vanga,Keisis,bei daugelis]kitų tiesiog varo propagandą apie Rusijos,kaip viso likusio pasaulio gelbėtoją po Apokalipsės.Aišku,čia pasireiškia ne pranašai,o suinteresuotos rusijos spec.tarnybos.

Sprendimas

Jei jie nenores gyventi pagal europos standartus, o jie nenores, europieciai paliks jiems savo senus namus ir kelsis i ju paliktas zemes ir vel sudikurs savo nuostabia civilizacija. O jie sugriaus viska, sunaikuns ir vel sliauz kaip kirmeles paskui europiecius. Tik musu anukai jau bus gudresni nei mes. Tures gera apsauga nuo tinginiu ir veltedziu invazijos.

Sysats

Į ES teritoriją galima įsileisti pabėgėlių tiek kiek nori kiekviena valstybė, ir ne daugiau. Jei kuri nors valstybė nenori, tai prievartauti nereikia. Keliasi į Europą sveiki vyrai. Te jie susitvarko savo šalyje su savo vadovais. Kinija, Indija leido gimdyti po 1 vaiką – kastravo. Arabijoje irgi reikia imtis panašių priemonių. Putinas ir arabai kartu paėmus tai pasaulio pabaiga.

Apmaudu

Labai jau riboto mąstymo komentatoriai. Ko gero iki antros kastos netempia. Jų surinkimo taškas tarp mulatharos ir svadhistanos blaškosi. Per skystos smegenėlės protavimui, per mažas sąmonės tankis. Protingos diskusijos nėra. Apmaudu.

TO nu jo

Idomu, ka tavo tevas gere ?

Jon as

Jau dabar ir be Mesingo aiškus Europos likimas, kur pasaulio didieji protai žiūri,bent dabar sustabdytų tą nuodingą laviną.

Hm

Didieji protai neprileidžiami prie valstybės valdymo visame pasaulyje. EU tai tikrai valdo bepročiai ir silpnapročiai. Prisiminkite kaip atodė buvusi EU užsienio reikalų ministrė ir prezidentas… Nežinotum, sakytum du dauniukai… O ir Merkel bobelė, tampoma už virvutės. Su tokiu veidu ir figūra tik saulėgrąžas pardavinėt Kalvarijų turguje… Atsimenu kaip pirmasis europarlamentaras Gricius pasakojo apie EU,sakė baisiau, nei CCCP. Iš neaiškių kabinetų atneša paruoštą įstatymą frakcijai ir pasako kaip balsuot. Neaišku kas ten sėdi, ką ten daro ir ką planuoja. O ši pabėgėlių akcija gerai suplanuota ir viskas vyksta pagal planą, apgalvotai…

Jon as

Protingajam JO Gal motina gėrė su Moze ar Judu, ogal tu Judo sūnus, už tai toks paplaukęs.

Aurimas

Nu tai tas tėvas tikras girtuoklis buvo.

zydas sako

zydas zino ka jie ruosia pasauliui

Taip pat skaitykite