Kaip elgiasi Zodiako ženklai išgėrę?

Svarstyklės (rugsėjo 24 – spalio 23)

 

Paprastai šio Zodiako ženklo atstovas – kompanijos siela, nes išgeria tik norėdamas palaikyti draugus, gerą nuotaiką ir atmosferą. Be to, tarp tostų neretai supainioja gėrimus ir, suprantama, po to greičiau ir girtėja. Pagirios Svarstyklėms dažniausiai baigiasi baisiomis moralinėmis kančiomis.

 

Žinia, bet jau nieko pakeisti negalima. Todėl besiruošiant eilinį kartą į vakarėlį reikėtų įsidėmėti: jaunas vynas (ne daugiau kaip 4 metų) daro teigiamą įtaką Svarstyklėms. Iš tikrųjų šio ženklo atstovai, nors ir mėgsta išgerti, bet visada jaučia saiką. Be to, apsvaigus šio ženklo atstovai nustoja galų gale viską pasverti, viskuo abejoti, dvejoti ir tampa harmoningais su aplinkiniais.

 

Nuolatinės tobulybės įsikūnijimo ir idealios moters paieškos laikinai nutraukiamos, kadangi iškyla visiems žinoma situacija: „Negražių moterų nebūna“. Beje, kvailų vyrų taip pat. Visos moterys tampa katytėmis, saulytėmis, zuikučiais. Todėl tampa visiškai nesuprantama, kaip buvo galima raukyti nosį ir nesuprasti jų estetiškumo. Tiesa, ryte, Svarstyklėms prisiminus, kad priėjo iki „bruderšafto“ su nekenčiamu žmogumi, ima rausti iš gėdos.

 

Skorpionas (spalio 24 – lapkričio 22)

 

Astrologai pataria šio Zodiako ženklo atstovams vengti svaigalų, nes išgėrusiam Skorpionui atrodo, kad kažko nepadarė arba padarė ne taip. Pradeda gailėti, graužti save. Galų gale šio ženklo žmonės ima galvoti, kad netrukus sugrius visas jų gyvenimas. Negana to, užtenka kiek padauginti ir Skorpioną gali užgriūti bėdos intymioje gyvenimo sferoje.

 

Akivaizdu, visiškai nedraugiškai nusiteikusi astrologija šio ženklo žmonių atžvilgiu. Ir už ką juos taip baudžia? Beje, Skorpionas gali išgerti „ant drąsos“, o paskui staiga pasakyti „stop“. Užtat su malonumu įpils sėdintiems prie to paties stalo, sakydamas: „Mano lengva ranka“. Netikėkite! Skorpiono labai labai sunki ranka ir jis tiesiog jaučia malonumą matydamas, kaip jo auka mėgina išsilaikyti ant kojų.

 

O jei jūs sugalvotumėte taip pat pasielgti su Skorpionu, norėdami įsitrempti jį į lovą arba išgauti kokią nors informaciją, geriau atsisakykite savo ketinimų, kol nevėlu. Todėl, kad Skorpionas pasakys: „Gerai, bet pradžioje dar po vieną… Mano lengva ranka“. O paskui… atsitiks, kaip nutiko Avinui: kitas miestas ar šalis, gerokai vyresnė moteris ir geras žmogus su stambių rėmų akiniais. Šio ženklo žmonėms kompaniją gali palaikyti tik tie, kurie nori tapti „you tube“ žvaigždėmis.

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

Įdomu? Sudominkite ir kitus! Pasidalinkite ir tęskite skaitymą.
Dalintis

 

Šaulys (lapkričio 23 – gruodžio 21)

 

Šaulio žmonės – tiesiog gurmanai šioje sferoje. Mėgsta šį procesą su neslepiamu malonumu! Šauliams ypač sunku atsispirti tauriems gėrimams ir išlaikytiems vynams. Žinia, kad už malonumą reikia mokėti: deja, bet ir Šaulio kepenys ne plieninės. Bet pasitaiko ir Šaulių blaivininkų.

 

Greičiausiai dėl to, kad jiems nenusisekė gyvenimas. Arba nusisekė. Apskritai nepatartina atsidurti vienoje kompanijoje su tokiu Šauliu, nes mirsite iš nuobodulio maždaug įpusėjus jo paskaitai apie alkoholio žalą. Vienaip ar kitaip, bet su šio ženklo žmogumi susėdus prie vieno stalo, darykite viską taip, kaip jis sako. Nes su juo ginčytis nėra prasmės: įsižeis arba užpjaus jus „negyvai“ savo sarkazmu.

 

Ožiaragis (gruodžio 22 – sausio 20)

 

Štai kas iš tikrųjų turėtų džiaugtis gyvenimu, nes kaip nei vienam kitam Zodiako ženklui, Ožiaragiui žvaigždės labai palankios. Jos tvirtina, kad truputį išgerti Ožiaragiui net naudinga. Suprantama, raudono vyno taurę. Be to, Ožiaragio gudrus organizmas taip surėdytas, kad jam daug ir nesinori.

 

Bet, aišku, nėra galimybių ir atsipalaiduoti. Todėl jų problemos ir slegiantys pečius rūpesčiai niekur nedingsta. O tamsios spalvos tik dar labiau sutirštėja. Todėl vyno taurė Ožiaragiui – tarsi išsigelbėjimas bent trumpam. Išgėrusio šio ženklo atstovo elgesys apskaičiuojamas pagal paprastą formulę: šilkinį charakterį padauginti iš sveiko proto… Ne žmogus, o aukso luitas.

 

Tiesa, apsvaigsta tik po trečios taurės ir toliau būsena ne iš vietos. Nepriklausomai nuo išgertų taurų kiekio. Ganėtinai uždaras ir atsargus Ožiaragis išgėręs tampa kompanijos siela, pasiryžęs viską atiduoti. Net savo paskutines kelnes. Taip pat dosniai dalija komplimentus aplinkiniams ir geranoriškai reaguoja į kritiką savo atžvilgiu. Neapsigaukite! Paprastai baigiasi tuo, kad ryte jis viską puikiai prisimena.

 

Vandenis (sausio 21 – vasario 18)

 

Panašu, kad šio Zodiako ženklo vardas kalba pats už save. Bet daug kas šiame pasaulyje apgaulinga. Vandeniui, kaip nei vienam kitam Zodiako ženklui, reikia tausoti savo nervų sistemą. Žinia, alkoholis nervams tikrai ne draugas. „Ką daryti?“ – klausia susijaudinęs Vandenis.

 

Žvaigždės jam atsako: „Galima žolelių trauktinę, bet labai nedaug. Patikrinta priemonė kovojant su stresu“. Tuo tarpu padauginęs Vandenis pasiryžęs apversti pasaulį aukštyn kojomis. Jis griebia popieriaus lapą ir puola rašyti dieviškas eiles. Arba strimgalviais lekia į gamtą ir trimis nupieštais štrichais gali įeiti į pasaulinės dailės istoriją.

 

Taip pat sukurti naują ekonomikos modelį ar net religiją. Tik, deja, niekas šito niekada nematė. Kaip, beje, ir nepastovinčio ant kojų Vandenio. Todėl kiek išgėręs šio ženklo atstovas sako: „Jūs dar čia, o aš susiruošiau miegoti“.

 

Žuvys (vasario 19 – kovo 20)

 

Žuvys gana greitai pripranta prie svaigalų. Bet čia dar būtų pusė bėdos. Juos dažnai kankina sunkios pagirios. Nors pagal savo prigimtį Žuvys labai išrankūs ne tik valgiams, bet ir gėrimams. Tai reiškia, kad prie taurelės šio ženklo atstovai mėgsta ir gardžius užkandžius.

 

Be to, nesisvaigina su pirmu papuolusiu po ranka! Juo labiau, kad Žuvys tauriuosius gėrimus mėgsta ragauti, degustuoti, o ne susipilti iš karto į gerklę. Vienintelis minusas: kartais supainioja degustacijos eiliškumą. Patarimas: išgėrusių šio ženklo žmonių geriau laikytis per atstumą. Ypač moteriškos lyties šio ženklo atstovių. Tada Žuvys išgyvena didžiulę puokštę emocijų per keturias minutes.

 

Tas pats pasikartoja ir praėjus dar keturioms minutėms. Žiūrėk, ką tiktai liejo ašaras įsispraudusi kertelėje, kad jos niekas nemyli. O po trisdešimties sekundžių jau džiaugsmingai šokinėja per kėdes, mojuodama kelnaitėmis virš galvos ir mėtydama ant kitų salotas. Ryte perpasakoja šį ekstravagantišką poelgį, neva, atsitikusį su jos gera pažįstama.

 

Parengta pagal stena.ee, parengė: Sniegė Pilypienė, šaltinis: anglija.today

 

anglija-today

Rekomenduojami video:


2500
18 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
Rassa

Ožiaragis tikra tirsa

Rassa

Avino tikra tiesa

Ale

Esu jautis.tiesa raso.Bet niekada man snapso nebus perdaug!

Ale

As jautis.gryna tiesa.Bet niekada man snapso nebus perdaug!

Saulys

:-) . Pasitaiko blaivininku… toks ispudis kad anu maza dalis. Busiu savikritiskas (sau)…. Net negalvoju eiti viesos ispazinties. Pasakysiu viena – isgeriantys – negerkit be saiko! Nezinot saiko – negerkit is viso! Nieko neprarasit. As ne tik siulau, bet ir pats to laikausi. Dziaugiuosi kad esu toj nedidelej daly. Matot ir rasyt apie juos nera ka.

Skulptūros

Gimimo data nėra tikrasis asmenybės choroskopas, vaisius jau būdamas iščiose protauja, supranta, girdi muziką ir t.t. Tikrasis h- skopas yra apie 7_10 dienų po sudėties+14~20 dieną,tuomet dvasia ir siela įeina į kūną.Pasitikrinti galite palyginę žymių asmenybių gyvenimo etapus žiūrėti – gyvenimo kreivė.

Anonimas

Netiesa net apie visus zodiakus,tiek merginas tiek vaikinus

Lina

Apie šaulius visiška netiesa :)

Lina

Apie jautį tiksliai

Anonimas

apie avinus atitinka super

Taip pat skaitykite