Apsišaukėliai kontaktuotojai Rusijoje

Pastaraisiais dešimtmečiais visame pasaulyje atsiranda žmonių kurie teigia jog jie kontaktuoja su ufonautais, taip vadinamieji kontaktuotojai. Šio reiškinio tyrimais užsiima begalė tyrinėtojų, tame tarpe ir Michilas Geršteinas, Ufologijos komisijos prie Rusijos geografų bendrijos pirmininkas. Deja dauguma kontaktuotojų pasirodo esą apsišaukėliai. Savo darbo rezultatus M. Geršteinas išdėstė knygoje “Anapus NSO”.

 

Pastaruoju metu Rusijoje atsirado daugybė, žmonių teigiančių jog jie bendrauja su ufonautais, Aukštesniuoju Protu, mirusiųjų dvasiomis, pačiu Viešpačiu Dievu, Kosminiu Informacijos banku ir taip toliau. Bendravimo būdai būna patys įvairiausi. Tačiau kontaktuotojus galima suskirstyti i dvi grupes: spiritualistai (nuo žodžio spiritus – dvasia lot.) (šiuo atveju kontaktas palaikomas lėkštutės sukimusi, švytuoklės pagalba ir panašiai) ir telepatai (bendravimas mintimis su balsais, automatinis rašymas, sapnai ir t.t.).

 

Štai pavyzdžiai to, kaip savo bendravimą su kitu pasauliu aprašo kontaktuotojai, laiškuose ateinančiuose i Peterburgo laikraštį “Anomalija”.

 

“Drįstu pranešti, jog man reikalingas laikraščio korespondentas, o taip pat kontaktų specialistas, – rašo O. iš Nižnej Novgorod. – Reikalas tame, kad aš, kontaktų su mergina – ateive pagalba išmokau per radiją suprasti signalus, einančius iš jų skraidančių aparatų. Taip pat žinau, jog egzistuoja kai kurios požeminės civilizacijos, nes girdėjau jų radijo signalus. Be to, žinoma (aiškiaregystės pagalba), kad žvaigždės yra erdvėlaiviai, ir aš net bandžiau jų klausytis…”.

 

“Spinduliavimas šalia planetinės erdvės – užkimštas. Kosminės šiukšlės susirinkusios planetinėje erdvėje šalia žemės, žmonių veiklos rezultatas ir jos ekranizuoja, – perpasakoja “žinią iš kitos planetos” S. iš Murmansko srities, – Žemės padėtis kitų galaktikų atžvilgiu yra tokia kad aplink žemę dabar yra susitelkusi begalė jėgų ir energijos. Tamsos jėgoms pavyko žmogaus Sieloje manipuliuoti jo Sielos dalimi, atskyrus ją nuo vieningo Padaro…”

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

 

“Penkis metus aš susitikdavau su ateiviais, kaip mes žemiečiai juos vadiname, tačiau tai mirusių žmonių sielos, gyvenančios kitose planetose, – pareiškė L. iš Sankt Peterburgo. – Balti, žuviškomis akimis, gyvena Mėnulyje – vieni, kaip šaltiena, pilki, kiti – raudoni, su žuvies akimis. Mačiau petį ir ranką vieno jauno vyro. Gražūs raumenys raudonos spalvos, o lyties organų, kaip spenelių pas karvę, tai yra keli. Mano siela buvo Mėnulyje. Viename krateryje buvo jūra, kitame buvo žmonės – gyvūnai, dideli, su karvės uodegomis, liūto karčiais ir žmogaus veidu. Vėliau jie mane paėmė į savo laivą, kur girdė deguonies kokteiliu. Mane operavo ir ištyrė…”.

Įdomu? Sudominkite ir kitus! Pasidalinkite ir tęskite skaitymą.
Dalintis

 

“Aš realiai girdėjau balsą, – rašo dar viena moteris iš Piterio. – Trečią kartą balsas pasakė, kad Salgoruno žvaigždyne yra žvaigždė Salgorunas – melskis šiai žvaigždei. Tai nutiko 1998 metų rugsėjo 2 d. Po šia žvaigžde gimė Jėzus Kristus. O 1997 metu, sausio 17 d. 7 val. ryto mano galva išdavė tokią informaciją: mergina ir močiutė padovanojo man lobį San Franciske. 97.11.21 mane pavadino pranašu. 97.03.20 aš turėsiu kalbėti vokiečių kalba… Apie viską ką mačiau, man buvo liepta parašyti Maskvos ir visos Rusijos Patriarchui Aleksejui, bet štai praėjo pusė metų ir aš jokių žinių iš jo negavau. Tai ką ne taip supratau, realus balsas komentavo”.

 

Po panašaus pobūdžio pareiškimų, ko gero tampa aišku, kodėl dažniausi tokių kontaktuotojų pašnekovais tampa… psichologai ir psichiatrai. Taip iš šimto šešių žmonių kurie kreipėsi į Maskvos „Sojuzfocentrą“, tik keturi buvo pripažinti sveikais. O likusiems buvo pripažinta: keturiasdešimt septyniems – šizofrenija, keturiasdešimčiai – psichopatija, septyni kentėjo nuo intelektualinio nepakankamumo, pas aštuonis buvo aptiktos smegenų patologijos, o pas dar du – lengvos formos maniakinė depresinė psichozė. Jekaterenburgo ufologai pakvietė du nepriklausomus ekspertus kurie ištyrė vietinius kontaktuotojus ir gavo panašius rezultatus: iš trisdešimties praėjusių tyrimą asmenų tik du buvo pripažinti sveikais, septyniolika kentėjo nuo įvairių formų šizofrenijos, o vienuolika pasirodė esą psichopatai.

 

Gana didelį “išprotėjusių” kontaktuotojų skaičių ufologai vertina įvairiai. Vieni mano, kad nėra ką čia galvoti: kontaktas tai tiesiog sergančio žmogaus kliedesiai. Kitų nuomone, ateinantis signalas labai sunkiai suvokiamas kontaktuotojo smegenimis ir dėl to priveda prie psichinio sutrikimo. (čia kyla klausimas: jei “jie” tokie geri ir humaniški, tai kodėl priveda žmones, kurie su jais kontaktuoja, prie tokios apgailėtinos būklės?).

 

Pirmoji versija nereikalauja įrodymų. Antrąją gi reikia ir galima patikrinti. Tačiau kaip? Vienintelis įmanomas variantas tai žinių ateinančių iš “ten” patikrinimas. Bet kaip žinia, ta informacija, devyniasdešimt penkiais procentais yra sudaryta iš tokių žinių kurių apskritai neįmanoma patikrinti. Kaip pavyzdžiui galima patikrinti tokį teiginį: “neseniai vienoje iš Svarstyklių žvaigždyno planetų, katastrofos metu žuvo 5400 žmonių”? (Šios žinios iš “kontakto” kurį patyrė V. Leoparovas iš Samaros. Jis taip pat tvirtina jog “per visą žmogaus egzistavimo laiką Žemėje žuvo 3700 ateivių”.)

 

Beprasmiška tikrinti ir abstrakčius pasisakymus “iš ten”, labai primenančius pamokslus kurių turinys keičiasi priklausomai nuo laikmečio aktualijų. Kada pasaulis buvo ties atominio karo riba, ateiviai daug svarstė apie branduolinės apokalipsės pavojų. Kada tapo populiarios ekologinės problemos, “iš ten” taip pat ėmė pranešinėti apie planetos degradavimą. Vėliau į madą atėjo dvasingumas – ir štai prašome, “iš ten” taip pat prašneko apie dvasingumą. Be viso to, pasvarstymai dvasingumo temomis neutgdo “ateiviams” grasinti žmonijai ir statyti neišpildomas užduotis.

 

Užtat, kai tik kontaktas liečia kažką konkretaus, ką galima patikrinti, gautose žiniose iškart aptinkama begalė dezinformacijos. Taip tokia Lada iš miesto Gorlovka pradžiugino vietinius sensacija: su ja kontaktavo ateivis Paustavitas iš planetos Paraširuis. Ji “randasi netoli mūsų planetos, iki jos keturi šviesmečiai”. Nors artimiausia žvaigždė yra, Proksima (lotyniškai “artimiausioji”) iš Kentaurą žvaigždyno, ir iki jos 4,2 šviesmečio!

 

Vieną kartą Geršteinas parodė vienai kontaktuotojai T. iškarpą iš laikraščio “Skandalai” su straipsniu apie avarinį NSO nusileidime ir paprašė panaudojant savo sugebėjimus ir nustatyti kur dabar randasi “amerikiečių sučiuptas objektas”. Ateiviai jai padiktavo štai tokį adresą: “Filadelfija, Oklahoma, Ilinojaus valstija, dvylika kilometrų nuo miesto”. Labiau absurdiškas koordinates sunku sau įsivaizduoti: Filadelfija randasi Pensilvanijos valstijoje, Oklahoma – tai dar viena valstija su sostine Oklahoma – City, o Ilinojus apskritai trečioji valstija. Jau nekalbant apie tai jog straipsnis iš “Skandalų” buvo “antis”, perspausdintas iš amerikietiško tabloido “Weekly World News”. Kas be ko, tai nesutrukdė T. “sužinoti”, jog NSO atskrido “iš Afstelo planetos”, ir norėjo pasiūlyti savo paslaugas susijusias su pagrobtaisiais kitų ateivių žmonėmis.

 

Lieka vienas klausimas: kam šiems žmonėms šito reikia? Nors daktarai jau atsakė į šį klausimą: psichiškai nestabilūs žmonės vedami visuotinio pamišimo ateivių tematika, ištiesų ima tikėti tuo ko iš tiesų nėra.

 

Iš rusų k. vertė: Gabrielius E. Klimenka

Rekomenduojami video:


2500
2 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
Jz

Vieni kategoriškai ką nors paneigia, o po to jei tai būna įrodyta- jie lieka kvailio vietoj. Tad jau geriau apsieit be tokio kategoriškumo ir iš neutralesnės pusės sakyt “tai dar nebuvo įrodyta”.

“Šiuolaikinė technika pusmetrio atstumu sužino kas dedasi žmogaus galvoje. O ar tai galima daryt per 10 metrų- nežinoma: tai dar nebuvo atrasta ir įrodyta.”

Gytis

ima tiketi tuo kuo istiesu nera :D turi buti labai siauro mastymo kad galvotum jog visatoje esame vieni :)

Benamis

Cia ne apie pati NSO fenomena kalba eina, o apie vadinama channelinga: https://anomalija.lt/2012/04/zmones-telepatiskai-kontaktuoja-su-ateiviais/ – cia gali pasiskaityti daugiau :)

Taip pat skaitykite