Rusijos paplūdimyje rasta milžiniška plaukuota jūros pabaisa

Rusijoje, Tolimuosiuose Rytuose netoli Sachalino salų (Rusijos salos esančios arčiausiai JAV sienų) buvo rastas paslaptingas milžiniškas vandens gyvis.

 

Pasakų drakoną primenančią raguotą ir plakuota būtybę rado vietos gyventojai. Paslaptingos jūrų pabaisos maita buvo pusiau užnešta smėlio.

 

Jūrų biologai sugluminti, kadangi iki šiol joks panašus padaras nebuvo rastas.

 

jurospabaisa

 

Buvo paimti mėginiai, iš kurių bus bandoma nustatyti, koks tai gyvūnas, nes pagal išvaizdą to padaryti neįmanoma. Įdomu ir tai, kad net nėra jokių pagrindinių versijų.

 

Jūrinės faunos specialistas Michailas Torčenko nesiryžo spėti, kas tai galėtų būti, tačiau prisipažino, kad jis apžiūrėjęs padarą buvo labai nustebintas.

 

„Aš buvau priblokštas, kadangi iki šiol neteko su kuo nors panašaus susidurti. Tiesa sakant uždaviau sau klausimą ar tikrai visi dinozaurai išnyko? Mūsų vandenys mažiau ištyrinėtos už Mėnulį, tad gal prieš milijardus metų evoliucijos kelias kai kurias dinozaurų rūšis nubloškė į vandenynų gilimą?“ – retoriškai klausė jis ir pabrėžė niekada anksčiau nieko panašaus nematęs.

 

juros gyventojai

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

 

Labiausiai ekspertus suglumino faktas, kad vandens gyvis turi plaukuotą kūną, kas yra labai neįprasta jūrų gyventojams. Ekspertai pripažįsta, kad laiko prireiks daug norint sužinoti kas tai. Nors šansų, kad tai dinozaurų palikuonis mažai, kol kas bus tiriama ir ši versija.

 


Perspausdindami, cituodami ar kitaip platindami skelbiamą turinį portale kuris priklauso Anomalija.lt grupei, Jūs turite įdėti nuorodą į šaltinį (t.y. Anomalija.lt). Daugiau informacijos apie naudojimo taisykles rasite čia.

Rekomenduojami video:


2500
1 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
0 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
cha

niekur kitur info nera.taigi isvada cia yra anomalijos eiline FAKE

Anonimas

Jeigu tu neraštingas arba nemoki angliškai, tai nereiškia, kad viskas fake. Specialiai tau pagooglinau: http://www.mirror.co.uk/news/weird-news/mystery-sea-creature-fur-beak-5974910

Taip pat skaitykite