Per beatifikacijos ceremoniją danguje pasirodė Dievo ženklas?

halas-stebukasPrieš savaitę Salvadoro sostinėje San Salvadore vykusi arkivyskupo Oscaro Romero skelbimo palaimintuoju (beatifikacijos) iškilmė buvo palydėta optinio reiškinio, kuris tapo tikru dangaus ženklu susirinkusiems į renginį tikintiesiems.

 

Kai palaimintojo relikvijos buvo iškeltos tikinčiųjų pagerbimui Mišių metu, debesys danguje prasiskyrė ir šviesos žiedas – vadinamasis „saulės halas“, – susidarė aplink saulę. Žiedas aplink saulę pasirodė, kai kardinolas Angelo Amato Šventųjų skelbimo kongregacijos prefektas, baigė skaityti oficialų dekretą, skelbiantį Oscarą Arnulfo Romero kankiniu ir palaimintuoju.

 



 

Romero valdė San Salvadoro vyskupiją nuo 1977 iki 1980 m. kovo 24 d. Romero tapęs arkivyskupu atsisakė prabangių vyskupo rūmų, įsikūrė dviejuose mažuose kambarėliuose ligoninėje, kurioje buvo slaugomi vėžiu sergantys žmonės, aukojo jiems Mišias, vienas jų aukojant ir buvo nušautas.

 

Vasario mėn. popiežius Pranciškus oficialiai pripažino jį kankiniu, ir jo beatifikacija įvyko jo buvusioje vyskupijoje,

 

Po to, kai dekretas buvo ispaniškai garsiai perskaitytas, choras ruošėsi giedoti tradicinį „Gloria“, o diakonų grupė išnešė Romero relikvijas (įskaitant kruvinus marškinius, kuriuos jis dėvėjo dieną kai buvo nužudytas), – įvyko, pasak liudininkų, šis „keisčiausius dalykas“. Mat dieną prieš iškilmes lijo ir dangus buvo visiškai padengtas debesimis.

 

Vienas kunigų pažvelgė aukštyn ir pamatė danguje halą, vėliau ir kiti pradėjo žvalgytis bei pastebėjo šį reiškinį.

 

„Nors sunku pasakyti, ar tai, kas atsitiko yra stebuklas, ar ne, – pastebėjo iškilmėse dalyvavęs kun. Dorantes, – bet halo susidarymo tikimybė tiksliai tą akimirką, kai buvo užgiedota „Gloria“, o Romeros relikvijos išneštos, yra nedidelė.“

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

 

Rekomenduojami video:


2500
2 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
0 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
Nah

Arba saule

utiuti

Cia gi ufonautai .
Ne, ne tie kur dangui, tie kur ceremonija veda

Nah

Ce buvo photoshop, tas bentjau violetinis blyksnis

Taip pat skaitykite