Mergina paliko kūną ir sutiko Angelą: bendravimas su juo pakeitė jos žemiškąjį gyvenimą


Septyniolikmetę mergaitę, vardu Nataša, kankino širdies problemos: dėl pragariškų skausmų ji kartais negalėjo miegoti naktį. Vieną naktį istorijos herojė suprato, kad mato savo kūną iš šono. Kažkodėl ji pulsavo skirtingomis spalvomis. Mergina suprato, kad išgyvena beveik mirtį.

 

Viskas atrodė labai tikroviška. Po akimirkos atsivėrė nuostabus, ryškiomis gėlėmis tviskantis sodas. Mergina suprato, kad tai, kas vyksta aplink, gali matyti visu kūnu, o ne tik akimis. Siela susiliejo su gamta sode, jautė visiška harmonija.

 

Staiga Nataša atsidūrė priešais didelę verandą, iš kurios sklido balta šviesa. Nepaisant didelio jaudulio, mergina nusprendė pažvelgti pro verandos duris. Staiga ji pajuto per ją sklindančią energiją. Tai buvo Šviesa, ji spinduliavo meilę ir supratimą.

 

Šviesa virto nežemiško grožio angelu. Jis teigė, kad mergaitei per anksti eiti pro duris, nes žemiški reikalai nebuvo baigti. Jis parodė dvi Natašos seseris – žmones, kurie daug ką reiškia jos gyvenime. Iš pradžių mergina pažymėjo, kad seserys prie jos prisijungs vėliau, bet paskui apsigalvojo nutraukti ryšius.

 

Angelas apgaubė Natašą šviesa. Mergina pasijuto tarsi motinos glėbyje. Jausmas buvo stiprus ir tikras. Tačiau tai greitai praėjo: pasakojimo herojė pajuto, kad ji „įsisiurbia“ atgal į savo kūną. Kvėpavimo dažnis staiga pradėjo didėti, dingo šviesa. Mergina išsigando, todėl nubėgo pas savo vyresnę seserį. Nataša atrodė nustebusi, ji verkė ir bijojo užmigti.

 

Mergina ne vieną mėnesį prisiminė savo patirtį su siaubu ir kiekvieną kartą sunkiai sulaikė ašaras. Natašai Dievas nustojo būti teisingumo viršūne, griežtumo ir tvirtumo etalonu. Dabar ji suvokė jį kaip šviesą, suteikiančią palaimos jausmą. Liga padėjo susidoroti su neigiamomis emocijomis, išmokė atleisti ir eiti savo keliu suprasdama, kad galų gale bus šviesa.

 

Rekomenduojami video:


2500
1 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
Ru portalų sapalionė

Kvėpavimas staiga pradėjo skaudėti.

Taip pat skaitykite