Slaideriai – žmonės kurie „nedraugauja“ su elektros prietaisais

slidersJei kas nors nutiko jums, smalsu sužinoti, kas ir kodėl vyksta. Jei kažko niekada nebūna su jumis, smalsu žinoti, kodėl kiti žmonės tiki, kad tai vyksta. Jei esate skeptikas, ieškote tam natūralaus paaiškinimo. Jei tikite nepaprastais dalykais, galite pasidžiaugti, kad kažkas vyksta, ko negali paaiškinti tradicinis mokslas.

 

Gatvės lempos netikėtai užgęsta pro jas praeinant. Jums esant šalia elektroniniai laikrodžiai ir kredito kortelės neveikia. Dažnai genda elektros prietaisai. Ką tai reiškia? Greičiausiai jus esate „slaideris“.

 

Reiškinys, susijęs su gatvės lempomis, yra vadinamas SLI (angl., street lamp interference) ir tikėtina yra susijęs su žmogaus psichika. Jis tik dabar pradedamas tirti – ir nors reiškinys iš pirmo žvilgsnio atrodo esąs labai paprastas, gilesnė studija parodo, kad SLI yra sudėtingas procesas, pilnas paradoksų ir prieštaravimų. Žmonės į SLI reaguoja su pajuoka ar nuostaba, tiki arba netiki. SLI pasireiškia įvairiai ir žmonės tai priima skirtingai. Užregistruota šimtai pranešimų apie SLI – ir kai kurie asmenys SLI galėjo sukelti tik trumpo savo gyvenimo tarpsnio metu.

 

Kiekvienam gali nutikti, kad gatvės lempa šalia jo užgęsta, – bet jei tai pasikartoja gana dažnai (kelis kartus per savaitę), pradedi spėti, kad vyksta kažkas nekasdieniška. Neretai slaideriai paveikia ir kitus elektrinius įtaisus – elektros lemtutės ar TV įsijungia ar išsijungia nieko nedarant, keičiasi garso stiprumas (radijo, TV, magnetofono ir pan.), neveikia elektroniniai laikrodžiai, įsijungia elektriniai vaikų žaisliukai, “išprotėja” kompiuteris… Kredito ir panašios kortelės išsimagnetina.

 

Slaideriai dažnai jautrūs elektronamgnetiniams laukams – jie “pajunta” žaibus, TV spinduliavimą ir net kitų žmonių energetinius laukus. Pavyzdžiui, aš skersai kelio einančius aukštos įtampos elektros pajuntu už kelių šimtų metrų ir visad jaučiu stresą po jais važiuodamas.

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

 

SLI, kaip ir kiti panašūs reiškiniai, sunkiai tiriami, nes retai pakartojami laboratorijos sąlygomis. Atrodo, kad tai įvyksta be jokių specialių slaiderio pastangų. Kaip taisyklė, slaideris nesugeba pakartoti tokio reiškinio “pagal užsakymą”.

 

Štai ištraukos iš Dan C. iš Harrogate Jorkšryre (gana tipiškas) paliudijimas:

Įdomu? Sudominkite ir kitus! Pasidalinkite ir tęskite skaitymą.
Dalintis

 

„Su SLI ėmiau susidurti 1991-aisiais, kai man buvo 19 metų. Naktimis grįždavau iš draugės. Po kelių mėnesių pastebėjau, kad labai dažnai einant namo, kai kurie žibintai išsijungdavo kai prie jų priartėdavau. Tada pradėjau fiksuoti savo dienoraštyje dienas kai tai atsitikdavo. Po kurio laiko supratau, kad tai dažniausiai įvykdavo vėlyvą tamsią naktį, kai būdavo gana vėsu. Tada paprastai būdavau nepaprastai pavargęs, ties riba, aplinka nervindavo (tarkim baimė, kad būsiu užpultas) ir spėju, mano adrenalino lygis būdavo pakilęs.“

 

Jorgen S. paliudijimas parodo, kad atvira erdvė nėra būtina: „Kartą tunelyje važiavau eismo spūstyje (labai lėtai) ir penkios lempos užgęso viena po kita, kai pravažiuodavau po jomis“. Važiavimas spūstyje sustiprina tikėjimą, kad lempų išsijungimas susijęs su juo, o ne kitais.

 

Spėjama, kad tas reiškinys gali būti kažkaip susijęs su elektros impulsais smegenyse. Visos mūsų mintys ir visa smegenų veikla yra smegenų elektros impulsų pasekmė. Jų stiprumas išmatuotinas žmogaus viduje. Bet gal jie įtakoja ir išorę – kaip koks distancinio valdymo pultas?

 

Aišku, tai mokslo mįslė. Tačiau kas turi tirti SLI reiškinius? Kas susiję su apšvietimu, yra inžinerijos ar fizikos sritis, tačiau tai, kas sukelia reiškinį, atrodo labiau esą psichikos dalyku. O tiedu turėtų pasitelkti antropologo ir parapsichologo pagalbą, nes jie turi tiesioginės patirties su anomalia elgsena.

 

SLI nagrinėjanti PEAR laboratorija spėja, kad procesai pasąmonėje gali veikti elektroninius įtaisus. Ir nors SLI nėra sukeliami sąmoningai, dažnai pranešama apie jų padažnėjimą esant didesnėms emocijoms – dažnai kaip “priežastis” pranešimuose nurodomas pyktis ar stresas. Arba labai įtemptai apie kažką mąstant.

 

SLI tiria ir Richard Wiseman iš Anglijos Berkfordshire universiteto. Jis tikrina ESP su kioskus primenančia sistema vadinamą “Minčių mašina” rinkdamas duomenis įvairiose Anglijos vietovėse.

 

Reiškinį taip pat aiškinasi Hillary Evans iš ASSAP, kuri sako, kad “tie žmonės yra ganėtinai sveiki ir visai normalūs, – tik turi kažkokią savybę, tarsi kažkokią dovaną. Gal tai dovana, kurios jie bevelytų neturėti.”

 

O gal tai tik kai kurių žmonių sugebėjimas įžvelgti dėsningumus “atsitiktinio triukšmo” sraute? O gal kažkas iš „anapus“ bando mums pasakyti, kad pasaulis nėra sudarytas vien iš materijos, o minčių pasaulis ne taip smarkiai nuo jo skiriasi. Atsakymo ar tai dvasinis ar antgamtinis reiškinys kol kas, deja, nėra.

 

Inf. šaltinis: nso.lt

Rekomenduojami video:


2500
10 Comment threads
3 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
6 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
Jungtukas

Paprastai taip būna dviem atvejais:

a) gerai pagalvokite, prisiminsite, kad tai nutiko sapne.

b) gerai pagalvokite, prisiminsite, kad buvo trumpalaikis sąmonės praradimas. Taip atsitinka labai dažnai GMO privalgiusiam jaunimui.

c) gerai pagalvokite, prisiminsite, kad lemputė ar prietaisas sugedo įjungimo/išjungimo metu. Tai fizikos dėsnis, nesvarbu tu ar kitas junginėjo.

Savas

Man taip buvę taip pat nekartą su daugeliu prietaisų :)

maestro

lb idomu, su lempom gatviu yra buve man ne syki bunant velai kazkur, reik daryt stebejimus

ne tavo katinas

Biski nejauku,tarkim po gero siaubeko lieki cienas namie,pradeda lempos junginetis,tv pats junginejasi,prisedi prie pc,tas pradeda bet ka rasyt.ziauru

Laura 26

Būtų gerai žinot kaip tvakytis su tuom.
Lemutės perdega suvisam, laikrodžių nenešioju, kompas puse velnio, tik pats laiką persistatinėja kažkodėl. Yra buvę kad televizorių iįjungus po kiek laiko vėl įsijungia ar you tube vaizdelį paspaudus pauzė vėl pasileidžia žiūrėti pats.

upatarejas

Pirmas žingsnis kaip su tuo tvarkytis – stebėkite, užsirašinėkite visus įvykius. Užsirašinėkite kaip jaučiatės, kai elektronika pasielgia keistai. Tai – tiesioginis ryšys. Kada pastebėsite ryšį tarp elektronikos gedimų ir savo savijautos, bei jaučiamų emocijų, galėsite savęs paklausti – o ką daryti toliau. Užbegant už akių, jei toji emocija pyktis – reikės pasidomėti kaip susitvarkyti su pykčiu. Pyktį gali kelti namų aplinką, darbo aplinka, pinigų trūkumas, pinigų perteklius. Nesubalansuotas maistas, kuris apkrauna kūną, o pavargusiame kūne veisiasi pyktis. Žodžiu tema – plati.. Registruokite savo savijautą, įvardinkite emociją, ką jaučiate. O dėl lempučių.. Užsirašinėkite su markeriu ant patronų datą, kada lemputę įsukote.… Skaityti daugiau »

Elix

Patarimas: nukreipk tą savo energiją kitur ir keistai skambės, bet kalbėkis su technika. Man tokių dalykų yra buvę, kad net mama jau nebesistebi, jei kas atsitinka su elektronika. Bet kai energiją nukreipi ne į prietaisus (kompa, elektra ir pan) tada viskas puiku. :)

upatarejas

mante123> Jūs arba labai gerai slopinate savo “talentą”, arba sugebate jį kažkaip suvaldyti, arba susiduriate su visai kitu reiškiniu. Panagrinėkite daugiau panašių sutapimų, atkreipkite dėmesį į vietą ir prieš tai vykusius įvykius. Visai gali būti, kad sli turi jūsų sesė – užpyko ir “atjungė” šviesas nenutuokdama.
Paradigm Shiftas> tu turi sli “momentą”

upatarejas

Mano tėtis senuosius nespalvotus “Šilelius” trikdydavo – prieina, ar bando perjungti kanalą (tada nebuvo distancinių) ir atsiranda vaizde sniegas.. Atsitraukia-dingsta. Kartojom daugybę kartų 100proc .
Man retai pasitaiko, kad gestų, greičiau atvirkščiai – esu antiSLI, antislaideris. Technika, elektronika pasitaiso neprisilietus. Ir aš dirbu kompiuterių techniku! :D Rimtai.
Pasitaiko lempa gatvėje užsidega. Telefonai atsigauna. Monitorių vaizdas atsistato. Pasitaiko kompai, aplipę “gedimais”, todėl kad savininkas yra stiprus SLI arba yra linkęs į tai. Ir pabendravus daugiau – jaučiasi, kad su elektronika pykstasi. Ir tvarkyti tokius kompiuterius užtrunka daug ilgiau.
Įdomus straipsnis. Lig šiol nesusimąsčiau apie tai :)

Stebuklas

Jei tėtis mėgo išgerti CCCP laikais, tai tas skystis labai padidina kūno laidumą (tampa laidininku), todėl išgėrus negalima liesti rozečių ir antenų, visa srovė nuteka! Joks stebuklas.

mante123

Nežinau kas su manimi vyksta, bet man dažnai pasitaiko tokia situacija. Keisčiausias momentas buvo prieš maždaug mėnesį, labai susipykau su savo seserim, nuėjau į kitą kambarį kuriame buvau viena. Tada buvau labai ant visko supykusi, emocijos liejosi, ir staiga tam kambaryje išsijungė elektra, aš nubėgau paklausiau sesers kodėl ji išjungė elektrą, bet visuose kambariuose iškyrus tą kuriame aš buvau, elektra veikė puikiai. Vėl nuėjau į tą kambarį, bandžiau jungti šviesą, televizorių bet niekas neveikė. Po kelių minučiu aš nusiraminau, ir elektra isijungė. Visdar negaliu to suprasti. Tas pats vyksta ir su kambario šviesa, kartais kai ateinu į kambarį ji trumpai… Skaityti daugiau »

Alberta

Tai vyksta 2viem moterim .Tik abiem susitkus.Mes jau nesistebim.Ir kasos aparatai,telef.pats usiblokuoja.lr mase kitu.

Paradigm Shift

Kažkaip skystai parašyta. Jeigu čia tiesa, tai kiekvienas žmogus slaieris. Paiinkim situaciją: pabundų vidury nakties visi namuose miega ir kažkokia baimė. Jungiu šviesa. Neveikia! Aš apsiraminu, užmiegu, veliau pabundu Jungiu. Veikia! Tai ką sakysit, kad aš slaieris?! Manau šitas”talentas” išlaisvinamas tikru momentu.

Taip pat skaitykite