Patvirtinta: Hitleris buvo narkomanas

hitlerisCharakteris, apie kurį girdėjo, ko gero, visas pasaulis – ne įgimtas. Energiją Fiureriui palaikyti padėdavo didžiulę priklausomybę skatinantys narkotikai, rašoma dailymail.co.uk.

 

Karinio laikotarpio dokumentai, kuriuos parengė Amerikos karinė tarnyba, byloja, jog tarp 74 Hitleriui reguliariai paskiriamų vaistų rūšių buvo fiksuojamos ir tam tikro kiekio metamfetamino dozės.

 

Todėl faktui, jog Fiureris narkotikus vartodavo nuolatos ekspertai pritaria, nes šios euforiją sukeliančios medžiagos poveikis sukelia nepaprastai didelę priklausomybę. Istorinėse knygose rašoma, jog šis narkotikas buvo nepamainomas pagalbininkas mūšių metu. Vartodami metamfetaminą kariai atsikratydavo nuovargiu.

 

Manoma, jog pirmąją metamfetamino dozę Fiureris suvartojo 1943-iaisiais susitikimo su Mussolini metu, kuomet dvi valandas be sustojimo rėžė skambią kalbą. Ne paslaptis ir tai, jog kuomet paskutines gyvenimo dienas Hitleris leido bunkeryje, jam dar buvo suleistos 9 injekcijos vitamultino. Į šio vaisto sudetį įeina nemaža dozė metamfetamino.

 

Išanalizavus dokumentus taip pat demaskuojami lengendomis apipinti faktai apie netradicinę Hitlerio orientaciją bei žiaurų būdą. Pasakojimai, jog bandydamas visuomenę įtikinti, jog yra skaisus, Fiureris nužudė net 150 aukų su kuriomis turėjo lytinių santykių – netiesa.

 

Netiesa ir tai, jog kelnėse jis nešiojosi tik vieną sėklidę, nes kitą tariamai prarado kariaudamas. Medicininiuose dokumentuose teigiama, jog Hitleris neturėjo nieko bendro su šia problema.

 

Rekomenduojami video:


2500
1 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
0 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
Jonas

“sukelia nepaprastai didelę priklausomybę” ) taip sukelia, bet heroinas sukelia priklausomybę gal 10 ar daugiau kartų stipresnę. klausimas – jei metamfetaminas sukelia nepaprastai didelė priklausomybę , kaip straipsnyje turetų skambėti heroinas? ( mega ultra nepaprastai neatsikratomą ? ) + Amerikoje ADHD hyperaktyvumui, dėmesio sutrikimams gyditi pasitelkiamos piliules su grynu metamfetaminu be nieko kito. Aš negino ir šio narkotiko pusės, kelia priklausomybę, smarkiai gadina sveikatą, bet nereikia perdėti, nes taip po truputi marihuana tampa velnio ginklu

dsd

o kas tavo nuomone yra marihuana? dievo siusta zemen dovana??wtff …

Taip pat skaitykite