Astrologinė 2016 Metų prognozė visiems Zodiako ženklams

2016-visiems2016 metais daugumos Zodiako ženklų atstovų gyvenimas pasikeis. Galime nuraminti, didžioji dalis visų permainų bus pozityvaus pobūdžio. Artėjantys metai žada nemažai originalių siurprizų ir įdomių pasiūlymų visiems, kurie trokšta pakeisti savo gyvenimą ar įnešti į jį naujovių.

 

Viena geriausių astrologių Lietuvoje Rasa Baliutavičiūtė Kungienė sudarė 2016 Metų prognozę visiems Zodiako ženklams. Sužinokite kas jūsų laukia gyvenime, meilės reikaluose, darbe ir sveikatoje.

 

Astrologinė 2016 metų prognozė Avinui

 

Ugninės Beždžionės metais jūs būsite tikri numylėtiniai. Jei išsaugosite savyje kovotojo dvasią, tai ateinančiuose metuose jums nebus jokių trukdžių ir neįveikiamų barjerų.

 

Labai svarbu išmokti būti praktiškais ir viską gerai apgalvoti. Planuokite savo veiksmus, sudarykite metams instrukciją, veiklos planą – tai padės iš 2016 metų išspausti maksimumą naudos.

 

Meilė

 

Pirmoje 2016 metų pusėje jausite tikrą pakylėjimą meilės reikaluose. Flirtuosite, žavėsite, viliosite. Spinduliuosite pasitikėjimą savimi, seksualumą ir žavesį. Labai tikėtina, jog galite visiškai pasinerti į meilės ir romantikos jūrą, pamiršdami kitus reikalus.

 

Aplinkiniai jumis žavėsis. Žvaigždės sako, jog metai jus nustebins dovanų gausa, kurių sulauksite iš savo mylimųjų ir gerbėjų. Išlaikykite jums būdingą ryškumą, energingumą ir drasą. Šios savybės būtinos, jei norite Ugninės Beždžionės metais sutikti savo gyvenimui partnerį.

 

Antroje 2016 metų pusėje žadamos santykių problemos. Šeimos poros gali išgyventi santykių krizę. Jos priežastimi, tikėtina, bus nesusikalbėjimas ar neištikimybė. Kadangi pagundų meilės žygiams tikrai bus, atsispirti gali būti iš tiesų sunku.

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

 

Karjera

 

Metai bus palankūs darbui ir karjerai. Turėsite galimybę pakeisti darbą į geresnį. Ugninė Beždžionė jums pasiūlys daug naujų ir palankių karjeros perspektyvų.

 

Kadangi metų sėkmę lems kontaktai, komunikacija ir žinios, tai 2016 metais aktyvus bendravimas bus net labai rekomenduotinas ir naudingas. Tikėtina, jog užmegsite daug naudingų pažinčių, susipažinsite su žmonėmis, kurie jums pasitarnaus ateityje.

Įdomu? Sudominkite ir kitus! Pasidalinkite ir tęskite skaitymą.
Dalintis

 

Darbe teks ne tik daug bendrauti, dalintis žiniomis, tačiau ir važinėti darbo reikalais. Jums tai patiks, nes darbe atsiras daugiau veiksmo ir energijos. Vistik planuokite savo darbus. Tokiu būdu išvengsite sumaišties ir viską atliksite laiku.

 

Nuo metų vidurio atsargiau dalinkite pažadus, nes gali būti sunku juos tęsėti. Darykite tuos darbus, kurie yra jūsų kompetencijos ribose. Kitu atveju tapsite žmonėmis, kurie tik gerai galvoja apie save, tačiau jų darbai rodo ką kitą.

 

Geri darbuotojai sulauks vadovybės paskatinimo ir pagyrų.

 

Sveikata

 

Metus pradėsite puikiai nusiteikę. Žvalūs ir fiziškai stiprūs. Lengvai įveiksite visus žiemos peršalimo ir gripo pavojus.

 

Nuo didelio darbo krūvio ir protinio darbo gali persitempti jūsų nervų sistema. Jei pajusite dirglumą, sustiprėjusį nervingumą ar sutrikusią miego kokybę, būtinai skirkite dieną poilsiui. Ugninės beždžionės metais jūsų organizmas greit atstatys jėgas per trumpą laiką.

 

Turintiems įsisenėjusių, chroniškų susirgimų gali tekti atlikti gydymo kursą arba pasirūpinti profilaktinėmis priemonėmis.

 

Vasarą gali pasireikšti psichologinės sveikatos problemos. Galvos skausmas ar svaigimas, nemiga arba virškinimo sistemos sutrikimai. Tai lengvai išspręsite peržiūrėję savo mitybos racioną. Juk esate iš tų žmonių, kurie nesureikšmina mitybos, dažni linkę kimšti bet ką ir greitai.

 

Metų pabaigoje gali nusilpti imuninė sistema. Dėl to kvėpavimo takų ligos neišvengiamos. Kai kurie Avinai net persirgs plaučių uždegimu ar bronchitu. Rūpinkitės savo sveikata, nes kitu atveju minėtos ligos baigsis komplikacijomis ar chroniška ligos forma.

 

Primename, kad tai yra bendro pobūdžio informacija. Jeigu norite sužinoti kaip metų fonas paveiks Jus asmeniškai, pasikonsultuokite su Asmeniniu Astrologu (Rasa Baliutavičiūtė Kungienė).

 

Astrologinė 2016 metų prognozė Jaučiui

 

Ateinantys Ugninės beždžionės metai įspūdingų galimybių jums nėra suplanavę. Nors metai bus pakankamai ramūs ir pastovūs. Panašu, jog tiesiog daug dirbsite, kad realizuotumėte savo senus planus. Gausite puikių darbo pasiūlymų, galbūt jau pačioje 2016 metų pradžioje.

 

Gerai apmąstykite tai prieš priimdami sprendimą. Įvertinkite galimą riziką, dividentus. Apsvarstykite visus pliusus ir minusus.

 

Galimi nesutarimai darbe su kolegomis, bendradarbiais. Galbūt jums trūksta lankstumo?

 

Metai žada finansinės situacijos kilimą. Tai bus pajamos iš papildomų šaltinių, kuriuos jums žada metų globėja Beždžionė.

 

Dėl didelių darbo apimčių, įtampos, gali sustreikuoti jūsų sveikata. Nepamirškite pasirūpinti savimi. Pasilepinkite jums malonumą teikiančiu masažu ar vonios procedūromis. Maistas 2016 metais jums rekomenduotinas sveikatas ir subalansuotas.

 

Meilė

 

Ugninės beždžionės metai jaučiams žada stabilumą ir pastovumą meilės reikaluose. Atrodys, jog santykiai teka ramiai ir įprasta vaga. Didelių audrų ir siurprizų šioje srityje nežadama.

 

Esančios santykiuose poros mėgausis kūniškų malonumų gausta, lepinimu ir švelniu dėmesiu. Tiesa, vasarą galima menka krizė. Ją lengvai įveiksite pasitelkę kantrybę ir išmintį. Kartais verta patylėti, nei aršiai ginti savo nuomonę.

 

Taigi, nuoširdus ir atviras pokalbis padės išspręsti iškilusius nesklandumus ir nesusipratimus.
Laisvi Jaučiai bus nusitekę gana rimtai. Labai ryškiai išreikštas noras kurti šeimą gali išsiplidyti su kaupu. Ta prasme Ugninė Beždžionė jums bus labai maloni ir palanki.

 

Karjera

 

Darbo ir karjeros prasme 2016 metai jums žada puikius rezultatus ir galimybes. Panašu, jog pavyks pakilti karjeros laipteliais aukščiau. Tai gausite daug ir nuosekliai dirbdami.

 

Aktyvus darbas, permainos neišvengiamos Ugninės Beždžionės metais. Jaučiams būtina išlaikyti budrumą, nuoseklumą. Atkaklumas taip pat svarbus tam, jog pakaktų jėgų ir stiprybės siekti savo tikslų ir norų įgyvendinimo.

 

Metų pradžia tam ypač palanki. Puikūs santykiai su kolegomis, vadovybės palaikymas leis planuoti metų projektus.
Metų viduryje kažkiek atsipalaiduosite, todėl galite padaryti klaidų. Tačiau 2016 metams baigiantis jausite profesinį pakylėjimą.

 

Sveikata

 

Metų pradžioje galite turėti nemalonių sveikatos problemų. Jūsų organizmas bus jautresnis, nei įprasta. Todėl alkoholis, vaistai, nekokybiškas maistas gali apnuodyti jūsų organizmą.

 

Kad minėtų veiksnių išvengtumėte, kuo anksčiau imkitės apsaugos priemonių: nevartokite įtartino maisto, atidžiai analizuokite maisto produktų sudėtį ir galiojimo laiką, nevartokite alkoholio ir medikamentų, jei tam nėra svarbaus poreikio. Ugninės Beždžionės metais jums derėtų vadovautis taisykle: mažiau yra geriau.

 

Metų viduryje, nuo rugpjūčio, galimi peršalimai ir virusinės kilmės kvėpavimo takų susirgimai. Gerklė yra jūsų silpna vieta, todėl naudinga savo imuniteto stiprumu rūpintis ištisus metus. Tokiu būdu išvengsite rimtų susirgimų ar jų komplikacijų.

 

Primename, kad tai yra bendro pobūdžio informacija. Jeigu norite sužinoti kaip metų fonas paveiks Jus asmeniškai, pasikonsultuokite su Asmeniniu Astrologu (Rasa Baliutavičiūtė Kungienė).

 

Astrologinė 2016 metų prognozė Dvyniams

 

Ugninės Beždžionės metai Dvyniams žada aktyvius, energingus ir permainingus metus. Jausitės, lyg gyvenimas jus neša dideliu greičiu pirmyn, bus sunku suvokti kas vyksta aplinkui. Profesinėje srityje bus daugiau pastovumo ir aiškumo.

 

Po kelių įtemptų metų, pagaliau ir vėl galėsite mėgautis šeimos ramybe ir santaika. Atsiras daugiau laiko savo pomėgiams: kelionėms, maloniems ir intelektualiems pokalbiams, pasilinksminimams.

 

Būsite nusiteikę optimistiškai. Būtų puiku, jog 2016 metais siektumėte kiek galima daugiau, nesustotumėte ties pirmąja sėkme. Daugelyje gyvenimo sričių Ugninė Beždžionė žada geras permainas. Tačiau svarbiausia sėkmės sąlyga yra tai, jog kiekvieną savo žingsnį turite gerai apgalvoti ir vengti priimti skubius, neapgalvotus sprendimus.
Išsiskirkite prioritetus, kad žinotumėte, kas jums dabar svarbiausia. Tada galėsite lengvai paskirstyti savo jėgas svarbiausiems dalykams, išvengsite nereikalingos sumaišties ir chaoso.

 

Meilė

 

Artėjančiais 2016 metais Dvynių zodiako atstovų meilės srityje laukia audringi, malonūs ir jaudinantys metai. Žinoma, tai labiau skirta vienišiems zodiako atstovams. Demonstruosite žavesį ir trauksite priešingos lyties dėmesį. Galimas romanas atostogų metu. Tačiau yra ir didelė tikimybė esantiems santykiuose užmegzti romaną. Aišku, tik nuo jūsų pačių priklauso, ar šią galimybę išnaudosite.

 

Visų metų bėgyje būsite labai išsiblaškę ir nervingi. Tai gali pabloginti santykius su antrąja puse. Santykius išsaugoti galite atsakomybės ir konkretumo demonstravimu. Yra tikimybė, jog metų pabaigoje gali nutrūkti santykiai. Taigi, turite galimybę pataisyti padėti. Jeigu santykiai jums brangūs, pasistenkite būti geri partneriai.

 

Karjera

 

2016 metų pradžia darbo ir karjeros srityje išlaikys praėjusių metų stabilumą. Aišku įvykių bus, tik viskas tekės ramia vaga. Tai jus nelabai tenkins, nes esate aktyvumo ir kaitos mėgėjai. Gali būti, kad nuspręsite keisti darbo vietą ar net darbo pobūdį ir kryptį. Tai galite įgyvendinti metų pabaigoje.

 

Svarbiausia, viską gerai pasverti, apgalvoti, vengti staigių ir impulsyvių sprendimų. Prieš keisdami darbovietę gerai išanalizuokite, kokių pasiūlymų yra. Ir tik radę tinkamą sau vietą, parašykite prašymą išeiti iš pirmosios. Tik tokiu būdu išvengsite finansinių sunkumų.

 

Sveikata

 

Artėjantys Ugninės beždžionės metai Dvynių zodiako ženklo atstovams žada būti ne patys geriausi. Taigi tiems, kas turi chroniškų susirgimų, prasminga imtis profilaktikos priemonių kol liga nepaguldė į patalą.
Taip pat galimi skrandžio ir virškinimo sistemos negalavimai. Tam dažniausiai neigiamą įtaką turi netvarkinga ir nesubalansuota mityba. Taigi, peržiūrėkite ir gerai įvertinkite tai, kuo maitinatės, kad išvengtumėte nemalonių netikėtumų.

 

2016 metais jums naudinga atsisakyti daugelio maisto produktų. Labai teigiamą poveikį jūsų sveikatos būklei turėtų vegetarinė mityba. Atsisakę organizmą teršiančių baltymų ir daugiau vartodami paprasto tyro vandens išsigydysite ne tik chroniškus susirgimus, bet ir atgausite jėgas ir žvalumą.

 

Metų pabaigoje galite pajusti nervinį pervargimą. Tai pašalinsite sumažinę darbų apimtis, daugiau laiko praleisdami gryname ore.

 

Primename, kad tai yra bendro pobūdžio informacija. Jeigu norite sužinoti kaip metų fonas paveiks Jus asmeniškai, pasikonsultuokite su Asmeniniu Astrologu (Rasa Baliutavičiūtė Kungienė).

Rekomenduojami video:


2500
9 Comment threads
2 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
3 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
Jusvsk

Skaitau 2017…beveik niekas neatitiko:D

Roze

Nelabai matot kur paspausti kokį puslapį skaityt

kristina

aciu o toliau kaip dievas duos….

Vita

Noreciau vezio horoskopo

Miglė

Jus zmones akli ar kaip? Juk didelem raidem uzrasyta, kad yra 4 puslapiai: Straipsnio puslapis: 1 2 3 4 <- pasirenkat puslapi ir skaitot horoskopa… kaip jus is viso kompu naudojates

Jurate

Ir liutui nera. Tai kaip suprasti kad visiems

Jurate

O kur mergale ???

Aris

“Viena geriausiu astrologiu”… Kas čia taip nusprendé? Kažkaip lig šiol nesigirdéjo nieko apie tokia…

anonimė

Jeigu pats negirdėjai tai dar nereiškia, kad vienintelė Palmyra iš lietryčio egzistuoja. Pati buvau užsisakiusi jos paslaugas ir likau patenkinta, tad visai sutinku, kad ji yra viena geriausiu :) Ačiū jums labai p. Rasa

Indre

kad ne visiems

Paulius

Astrologinė 2016 metų prognozė Vandeniui

Prognozė bus pateikta artimiausiomis dienomis.

Astrologinė 2016 metų prognozė Žuvims

Prognozė bus pateikta artimiausiomis dienomis.

Taip pat skaitykite