Laimingi skaičiai norintiems sėkmės

numbers-456241Numerologija – mokslas apie bet kokių įvykių tikimybę, apskaičiuojamą pagal skaičius. Visa tai taip pat taikoma pinigams ir karjerai! Norite sužinoti, kodėl jūsų karjera ir finansinė padėtis yra būtent tokia, o ne kitokia?

 

Numerologai mano, kad mūsų perspektyvoms pirmiausia daro įtaką „vardo skaičius“. Kaip jį sužinoti? Labai paprastai: kiekviena raidė abėcėlėje turi savo eilės numerį, taigi susirašykite visų vardo raidžių numerius ir sudėkite juos, kol gausite vienaženklį skaičių. Tarkime, sudėję vardo raidžių skaičius, gavote sumą 58. Taigi, 5 + 8 = 13; 1 + 3 = 4. Pastaba: geriau išsiaiškinti ne tik oficialaus vardo skaičių, bet ir to, kuriuo esate pratę prisistatyti susipažindami, oficialioje aplinkoje, tarkime, įsidarbindami, juk kai kas prisistato pilnu vardu, kai kas – trumpiniu.

 

„Vienetai“ siekia visur pirmauti, kokybiškai atlikti darbą, niekuo nesikliaudami, nes jiems yra svarbi aukšta savivertė. Darbdaviai tokius darbuotojus paprastai vertina. Nors „vienetai“ dažniausiai gerai uždirba, jie retai tampa tikrai turtingais žmonėmis, nes jiems svarbesnis pats darbo procesas, o ne kapitalo kaupimas.

 

„Dvejetai“ sugeba draugauti su reikalingais žmonėmis, kurie padėtų įsitaisyti į šiltą vietelę arba sudarytų sąlygas atsiskleisti jų potencialui. Sėkmės ir materialinės gerovės jie pasiekia dirbdami komandoje. Kelias į turtą jiems – arba tandemas su patikimu partneriu, arba gautas palikimas.

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

 

„Trejetai“ mėgsta pinigus, bet dar labiau – pramogas. Jie gali praturtėti, jei atsiranda kas nors, kas moka už jų gyvenimo būdą. Todėl tokiems žmonėms daugiau tinka kūrybinės profesijos, pramogų pasaulio verslas. Jeigu talento nėra, o sėkmė neaplanko, jie gali iki gyvenimo pabaigos skursti.

Įdomu? Sudominkite ir kitus! Pasidalinkite ir tęskite skaitymą.
Dalintis

 

„Ketvertai“ visko pasiekia atkakliu darbu. Bet net triūsiant nuo aušros iki sutemų, juos anaiptol ne visada lydi finansinė sėkmė. Daugiau šansų tapti turtingi turi tie „ketvertai“, kurie moka, kaip sakoma, gaudyti žuvį drumstame vandenyje. Kitaip jų laukia tik kukli egzistencija be jokio pertekliaus.

 

„Penketai“ yra paslankūs, todėl dividendų gauna iš kelionių, komandiruočių ir bendravimo su užsienio partneriais. Kadangi „penketai“ yra gana lankstūs ir moka prisiderinti prie aplinkybių, jie retai praranda pinigus ir visada „laikosi vandens paviršiuje“. Be to, jie paprastai pasižymi įvairiausiais talentais, taigi lengvai gali vieną veiklos sritį pakeisti į kitą, perspektyvesnę.

 

„Šešetai“ yra linkę ieškoti bendraminčių ir bendradarbiauti abiem pusėms naudingomis sąlygomis. Jie gali sėkmingai tvarkyti šeimos verslą. Dėl kokių nors priežasčių neradę partnerių, jie gali atsidurti labai sunkioje padėtyje.

 

„Septynetai“ yra pratę viską analizuoti, todėl randa racionaliausių būdų užsidirbti. Beje, pinigai jiems nėra savaiminis tikslas. „Septynetai“ geba dirbti dėl idėjos ir gali visą gyvenimą gyventi skurde, užsiimdami jiems tikrai patinkama veikla.

 

„Aštuonetams“, priešingai, svarbiausia yra tai, kad už jų darbą būtų gerai mokama. Darbas vien iš entuziazmo – ne jiems. „Aštuonetai“ yra pasirengę visą gyvenimą dirbti nemėgstamą darbą, jei jis yra pelningas. Būtent tarp „aštuonetų“ daugiausia finansininkų ir įvairaus rango vadovų.

 

„Devynetų“ santykiai su finansais paprastai būna sudėtingi. Juos neretai užvaldo įvairios globalinės idėjos, bet kartu jie tikisi, kad už tas idėjas bus gerai mokama. Užtat atsiradus tokiems, kurie išties yra pasirengę už tai mokėti, „devynetai“ įgyja šansą tapti milijardieriais arba bent jau labai pasiturinčiais žmonėmis.

 

Dabar paanalizuokite savo situaciją. Tarkime, jūsų pilno vardo skaičius – aštuoni. Vadinasi, jumyse slypi potencialas, padėsiantis pritraukti pinigus ir juos tinkamai panaudoti. Bet save paprastai vadinate vardu, kurio raidžių skaičių suma yra du. O tai reiškia, kad sėkmės sulauksite tik poroje su kuo nors. Todėl jei svajojate apie didesnę gerovę, arba susiraskite patikimą ir nusimanantį partnerį, kuris taptų jūsų dalykiniu patarėju, arba įpraskite vadintis nesutrumpintu vardu.

 

Parengta pagal dienraščio “Respublika” priedą “Julius/Brigita”, parengė: Milda Kunskaitė

 

Respublika-logo1

Rekomenduojami video:


2500
6 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
0 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
Asta

O koks skaicius kokias raides reiskia?

memento mori

Visiškas mėšlas. Tai jeigu kitos šalies abėcėlė kitokia ir pažvelgtai kitu kampu gaunasi viskas atsitiktinai. O atsitiktinai reiškia apie jokį tikslumą negali net kalbos būti, o tuo labiau dar ką nors reikšti būtent tau.

Jolanta

16+21+18+1+20+26+1=7+3+9+1+2+8+1=3+1=4 :)

eimantas

as gaunu sudejus pagal raides trizenkli skaiciu, kaip td daryt?

zalia varle

Manau sudek to trizenklio skaitmens skaicius kol gausis vienas

nesusipratelis

tai gaunasi A 1 B 2 C3 D 4 E 5 F 6 G 7 ? Ar A1 Ą 2 t.t ?

Skaiciai

Idomus sutapimas :) sudejus mano vardo skaicius gaunasi toks pats skaicius lyg sudejus mano gimimo metu skaicius.

Taip pat skaitykite