Nustatykite žmogaus charakterį pagal jo pirštų atspaudus

Iš pirštų atspaudų bet kuris žmogus gali daug ką sužinoti apie save ir savo artimuosius. Tiesa, bendrais bruožais.

 

fingerprint

 

Piešinys: daugiau kilpų. Toks piešinys būdingas 60 proc. žmonių. Charakteris. Lengvai prisitaikote prie visų pasikeitimų. Visada ramūs, gero charakterio.

 

Lengvai susidraugaujate, esate kompanijos siela. Interesų ratas nepaprastai platus. Gebėjimas vadovauti. Idealūs vadovai, kuriems būdinga stengtis patenkinti visus. Sportiniai sugebėjimai. Bėgikai, plaukikai ir čiuožėjai.

 

Piešinys: daug lankų. Žmonių, turinčių tokį piešinį, yra 30 proc. Charakteris. Jums sunku prisitaikyti prie pokyčių. Esate nuoširdūs, nemėgstate intrigų, lengvai sakote tiesą į akis. Sunku priversti pakeisti savo nuomonę. Atlaidūs.

 

Puikiai sekasi mokytis ir tvarkyti reikalus. Gebėjimas vadovauti. Dažnai eina vadovaujamas pareigas, bet savo pavaldinius labai spaudžia. Gali būti neformalūs lyderiai. Sportiniai gebėjimai. Dviratininkai, biatlonininkai, baidarininkai.

 

Piešinys: daug išraitų. Toks piešinys būdingas mažiau kaip 10 proc. žmonių. Charakteris. Jūs labai emocingi ir pažeidžiami. Nepaisant nepaprastos ištvermės, nemėgstate nemalonumų, dažnai būnate nepatenkinti savimi, linkę į kankinamas abejones.

 

Būna sunku užbaigti pradėtą darbą, susikaupti svarbiausiam. Gebėjimas vadovauti. Nenuspėjamas vadovas, dažnai ir netikėtai keičiantis savo sumanymus. Sportiniai gebėjimai. Dailiojo čiuožimo atstovai, futbolininkai, krepšininkai, plaukikai, fechtuotojai.

 

Parengta pagal dienraščio “Respublika” priedą “Julius/Brigita”

 

Respublika-logo1

Rekomenduojami video:


2500
3 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
0 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
°•°•°•°•°

Mano visos kaires pirstai kaip 2pav.
Bet va ant desines nykstys-3pav.
O likę 2pav.
P.pav*-paveikslelis

Cigonas

Turetu buti mistikos skilty

valdis

O pagal kurį pirštą tikrinti? Perskaitęs pasižiūrėjau ir nustebau – mano kairios ir dešinios rankų smiliaus odos piešinys visiškai skirtingas. Skiriasi ir kiti pirštai, tik mažieji panašūs. Jei ne šis straipsnis, niekad to nebūčiau pastebėjęs…

Taip pat skaitykite