Nepaprastos paprasto vandens galios

Bioenergetiko J. A. Dainausko patarimas

 

Puikios kokybės išgryninto vandens galima pasiruošti ganėtinai paprastai. Tereikia į dubenį (tik nesirinkite pagaminto iš aliuminio!) pripilti paprasčiausio vandens ir jį užšaldyti. Svarbiausia, kad vanduo šaltų pamažu.

 

Pirmiausia, esant 3,6 laipsniams, užšąla sunkusis vanduo. Paskui dubens viduryje užšąla toks tarsi matinis vanduo. Atitirpinant pirmiausiai atitirpsta sunkusis vanduo. Taigi paviršinį sluoksnį reikėtų nupilti. Tada peiliu išskobti dubens viduryje esantį matinį ledą ir mesti jį į kriauklę. Kraštuose liks tarsi žiedas – tai geras, išvalytas vanduo. Tokį atitirpusį vandenį geriausiai gerti gryną, maždaug 10 laipsnių temperatūros. Tada jis yra pačios puikiausios struktūros, kuri atitinka žmogaus kraujo struktūrą. O jei iš tokio vandens ruošite arbatą, jį paprasčiausiai sugadinsite.

 

Žinovo nuomonė

 

Mokslininkas, bioenergetikas Jonas Algimantas Dainauskas: Vandenį tyrinėju jau ne vienerius metus. Esu atlikęs daugybę eksperimentų ir galiu drąsiai daryti išvadą, kad tai – gyva substancija, turinti atmintį ir reaguojanti į mūsų emocijas bei mintis. Vanduo lyg kempinė iš aplinkos sugeria viską. Jis gali mus gydyti ir harmonizuoti, tereikia su juo tinkamai elgtis. Esti daugybė būdų vandenį paveikti teigiamai. Jau seniai pastebėta, kad ypač gerai veikia malda.

 

Taip pat muzika. Tiesa, labai paplitusi nuomonė, kad vandenį galima struktūruoti tik klasikine muzika. Tačiau asmeniškai aš manau, kad nebūtinai tam reikia rinktis klasikos kūrinius. Muzika konkrečiam žmogui turi tikti ir patikti. Tai gali būti netgi sunkusis rokas. Jei sunkiojo roko paveiktą vandenį gers šią muziką dievinantis paauglys, kurio organizme siaučia hormonų audros, kuriam reikia išsišėlti, iškrauti energiją, poveikis jam bus teigiamas. Tokia muzika atitinka to paauglio organizmo virpesius – tai jo muzika. Tačiau jei tokio vandens atsigers, tarkim, jo močiutė, poveikis gali būti net labai neigiamas.

 

Kiekvienas žmogus yra individualybė, todėl nėra ir negali būti visuotinio recepto, kaip įkrautą vandenį gerti. Visgi esama tam tikrų dienų, kada vanduo įgauna tiesiog stebuklingų galių. Daugybę metų biolokacijos metodu tyrinėju gyvąjį ir negyvąjį, taip pat energiškai įkrautą vandenį.

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

 

Esu pastebėjęs, kad sausio 19-osios (pagal senąjį maldyną Jėzaus krikšto diena), vasario 15-osios ir birželio 24-osios (Joninės) naktimis vyksta neregėti stebuklai. Vanduo įgauna kone dešimteriopai stipresnės energijos. Atlikdamas bandymus pastebėjau, kad tuo metu keičiasi ne tik vandens struktūra. Visoje gamtoje vyksta galingi bioenerginiai procesai.

Įdomu? Sudominkite ir kitus! Pasidalinkite ir tęskite skaitymą.
Dalintis

 

Pasikeičia visos Žemės energija, neigiamos geopatogeninės zonos virsta teigiamomis. Būtent todėl pakinta ir vandens savybės. Toks vanduo neabejotinai turi gydomųjų galių ir teigiamai veikia žmogaus savijautą. Svarbiausia, kad tomis naktimis (iki 7 valandos ryto) net ir iš čiaupo bėgantis vanduo savo galias išlaiko labai ilgai. Jo galima gurkštelėti, kai apninka bloga nuotaika, puola ligos ir pan.

 

Vandens gėrimo filosofija
Nuo neatmenamų laikų žmonija stengiasi išrasti itin veiksmingą jaunystės ir grožio eliksyrą. Eliksyro paieškos galiausiai atvedė net iki plastinės chirurgijos ir gausybės pavojingų chemikalų gausios kosmetikos. O štai rytiečiai, ypač jogai tikina, kad nereikia išradinėti jokių eliksyrų. Toks eliksyras Žemėje jau egzistuoja nuo jos susikūrimo pradžios.

 

Tai – tyras vanduo. Turimas galvoje iš tiesų tyras. Toks vanduo teikia visa, ko mums reikia: ir grožio, ir jaunystės, ir sveikatos, ir energijos. Tereikia jį išmokti tinkamai ir, svarbiausia, tinkamu laiku vartoti. Rytų išmintis byloja, kad maždaug 90 procentų visų ligų žmogaus organizme įsisiautėja dėl netinkamai geriamojo vandens.

 

Rytų jogos filosofijoje net yra sukurtos specialios vandens gėrimo taisyklės. Jos žinomos jau ne vieną tūkstantį metų, taigi yra patikrintos laiko.

 

Kaip gerti vandenį

 

1. Ryte vos pakirdusi iš miego tuščiu skrandžiu išgerkite stiklinę gryno vandens ir bent 1–1,5 val. nieko nevalgykite.
2. Pusvalandį prieš kiekvieną valgį išgerkite stiklinę vandens.
3. Valgydama ir dar apie pusvalandį po valgio nieko negerkite.
4. Apie 30 minučių prieš miegą išgerkite stiklinę vandens.
5. Kai norisi gerti, gerkite tik vandenį ir nieko kito. Jo kiekis neribojamas – gerkite, kiek širdis geidžia. Gaiviuosius gėrimus, arbatą, sultis ir kitokius „patobulintus“ gėrimus rytiečiai vadina maistu. Taigi, pagal jų principus, nusprendusi pasimėgauti, tarkim, puodeliu kavos, 30 minučių prieš tai turėtumėte išgerti stiklinę vandens.

 

Verta žinoti

 

Daugelio specialistų nuomone, kad organizmas puikiai funkcionuotų, reikėtų išgerti 1,5–2 litrus vandens, neskaičiuojant tų skysčių, kuriuos gauname su maistu. Sakydami „vandens“, jie turi galvoje gryną vandenį. Bėda ta, kad šių laikų žmonės įprato gerti įvairius saldžius gėrimus, o paprasčiausias vanduo jiems neskanus. Iš tikrųjų tokių gėrimų derėtų gerti kuo mažiau, nes taip apsunkinate organizmą.

 

Juk iš visų tų skaniųjų gėrimų organizmas pats turi išgauti gryną vandenį. Kol išvalo nereikalingus priedus, yra gerokai apkraunamas ir be reikalo eikvoja energiją. Gertumėte gryną vandenį, viskas būtų paprasta, mat jis organizmui idealus skystis – kaip tik toks, kokio reikia.

 

Dar viena puiki žinia – vokiečių mokslininkai įrodė, kad geriant pakankamai vandens ne tik valomas organizmas, gražėja oda ir pan., bet ir geriau funkcionuoja smegenys, stiprinama atmintis. Kaip jau minėjome, per 80 procentų smegenų sudaro vanduo, taigi jo stygių pats svarbiausias mūsų organas jaučia bene smarkiausiai.

 

Parengta pagal žurnalą „JI“, JI24.lt

Rekomenduojami video:


2500
2 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
0 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
y

nuostabu
DJStriden FOREVER!!! :)

Gx

Jeigu vanduo turetu nors lasa siu savybiu, jas butu galima lengvai ir negincijamai irodyti. Todel faktas, kad tai nepadaryta, kalba pats uz save.

Taip pat skaitykite