Reinkarnacija arba rodos, pažįstu tave visą gyvenimą

Paprastai tokias situacijas išgyvename ne ankstyvoje gyvenimo stadijoje, o tada, kai jau esame dvasiškai pasiruošę atpažint sau giminingas sielas. Gali atsitikti taip, kad tokį žmogų sutiksime kaip naują kursioką, bendradarbį ar labai tolimą draugų draugą, su kuriuo susipažinsite per vakarėlį.

 

Smagiausia tai, kad labai dažnai gimingos sielos mūsų gyvenime atsiranda visiškai neįtikimomis aplinkybėmis. Staigmenas mėgstanti daryti Visata mums itin dosniai atseikėja ženklų, kurių vedami su tokiu žmogum galime susipažinti situacijose, atrodančioje kaip nesusipratimas – kaktomuša susidurti viešajame transporte, parduotuvėje, gatvėje, stovėdami eilėje pas gydytoją, viešoje įstaigoje, ar atlikdami, rodytųsi, atsitiktinę paslaugą draugui.

 

Gali atsitikti taip, kad netyčia gausite tam žmogui skirtą laišką ar siuntinį ir turėsite sugalvoti, kaip jį perduoti adresatui arba susimaišę vietoj savo draugo paskambinsite ar parašysite būtent jam. Galimybių ir variantų yra begalės.

 

Jei tokią „netyčia“ užsimezgusią pažintį lydi didelio dvasinio artumo, visa apimančio vienio jausmas, noras bendrauti su tuo žmogum ir dalintis patirtim ir toliau – sveikinu – jūs teisingai perskaitėt jums siunčiamus Visatos ženklus ir sutikote sielą, su kuria esate pažįstami jau galbūt ne pirmą gyvenimą.

 

Įkritusios į jūsų gyvenimą tarsi iš dangaus šios sielos jame per trumpą laiką taip prigis, kad taps neatsiejama jūsų gyvenimo dalimi, be kurios jūs jau nebebūsite “ jūs“. Ir tai yra natūralu, nes sielos, keliaujančios kartu, yra vienis.

 

Labiausiai nusipelniusiems tokie sielos draugai užima gyvenimo partnerio ar geriausio bičiulio roles, tačiau kartu keliaujančios sielos nebūtinai atgimsta toje pačioje šeimoje ar pasirodo artimiausių draugų rate. Vis atgimstant iš naujo, sielos gali išlaikyti panašias roles viena kitos gyvenime arba jomis keistis, priklausomai nuo to, ką mums reikia kartu išmokti.

 

Pavyzdžiui, gali būti, kad ta pati siela net keliuose jūsų gyvenimuose užims jūsų gynėjo, globėjo ar autoritetingo mokytojo rolę (tėvas, dėdė, vyresnysis brolis, dėstytojas, psichoterapeutas ar gydytojas, kuriuo pasitikite), o gali būti, kad tos rolės keisis ir jūsų kaimynas, kurio baisiai nekenčiate ir visą gyvenimą žeminat, kitame bus jūsų darbdavys ar mokytojas, t. y. viršesnę rolę turintis žmogus.

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

 

Yra kelios skirtingos priežastys, dėl kurių tokios sielos susitinka iš naujo. Dažniausiai toks bendravimas tampa būtinų gyvenimo pamokų, dvasinio augimo įrankiu. Kartais susitinkame sielą, kuriai turime grąžinti arba iš jos priimti grąžinamas karmines (t.y. iš ankstesnių gyvenimų atėjusias) skolas. Tokiais atvejais bendravimas gali būti ne vien tik malonus ir smagiai nuteikiantis.

Įdomu? Sudominkite ir kitus! Pasidalinkite ir tęskite skaitymą.
Dalintis

 

Žinoma, didžiausią džiaugsmą patiria tie, kurie tokias sielas sutinka tarp žmonių, kurių pats, atrodytų, sąmoningai nepasirenki (pvz.: šeimos narių ar antros pusės giminaičių), tačiau labai dideles gyvenimo pamokas padeda išmokti ir laikinai jūsų gyvenime atsiradusi „gimininga siela“. Kartais toks žmogus jūsų gyvenime gali pasirodyti tik tam tikram neilgam laikotarpiui– tuomet, kai per tam tikrą laiką reikia kartu išmokti kažkokias itin dideles pamokas ir priimti galbūt visą gyvenimo tėkmę pakeisiančius sprendimus.

 

Tam periodui pasibaigus jis fiziškai iš jūsų gyvenimo pasišalins ir nebebus šalia, tačiau dvasinis ryšys ir vienas kito jautimas per atstumą liks visuomet, nes juk tai yra siela iš „jūsų grupės“.

 

Svarbiausia, ką gausite net ir trumpam sutikę tokį žmogų – tai priminimas apie Anapusybę, apie šio materialaus pasaulio laikinumą ir apie tai, kad esame ne fizinės būtybės, turinčios sielą, o dvasinės būtybės, turinčios kūnus.

 

Ką duoda tikėjimas, kad gyvename ne vieną kartą?

 

Manau, kad įsisąmoninus reinkarnacijos principą, atsiranda kitoks požiūris ne tik į visus žmones, kurie mus supa, visas situacijas ir gyvenimo atvejus, kuriuose atsiduriame ir kurie įgauna gilesnę, ne visuomet iš karto įžvelgiamą prasmę, bet ir į patį mūsų gyvenimo tikslą. Atgimstame konkrečioje vietoje konkrečiu laiku, nes manoma, kad taip nusprendžia prieš įsikūnydama mūsų pačių siela.

 

Iš anksto pasirenkame savo gimimo vietą, šeimą, gyvenimo iššūkius, uždavinius, misijas ir tam tikras sąlygas, kuriose turime išmokti tam tikrų pamokų ir tobulinti savo sielą, kuri gali augti tik patirdama fiziniame kūne išgyvenamus dalykus. Žinoma, net ir gimę iš anksto numatytomis sąlygomis negalime žinoti, kaip mums seksis įgyvendinti savo užduotis, nes gimdami gauname laisvo pasirinkimo valią. Patys priimame sprendimus, su kurių pasėkmėmis toliau ir gyvename, pasąmoningai realizuodami savo pasirinkto širdies kelio planus arba nuo jų toldami.

 

Šioje vietoje kyla natūralus klausimas – jei iš tiesų atgimstame iš naujo, jei iš tiesų gyvenimo aplinkybes pasirenkame sąmoningai, jei iš tiesų mirtis nėra visa ko pabaiga, kodėl to neprisimename, būdami šiame kūne? Ar nebūtų paprasčiau įgyvendinti tai, kas mums skirta, jei tai žinotume vos gimę?

 

Reinkarnacijos principas į tai atsako paprastai– ar norėtumėte eiti į mokyklą ir sunkiai mokytis, jei žinotumėte, kad iš principo patys galite pasirinkti, daryti tai ar ne? Ar norėtumėte vėl iš naujo atgimti ir išgyventi visus nelengvus žmogiškai būtybei skirtus išbandymus, jei prisimintumėte, koks nenusakomo gerumo ir laisvės pojūtis išgyvenamas neesant kūne? Ar nebandytumėt pirmų pasitaikiusių sunkumų nustumti į šoną, tiesiog pasirinkdami nebūtį ir išėjimą iš fizinio kūno?

 

Kaip ten bebūtų, niekas nežino, kaip yra iš tikrųjų ir tik mes patys renkamės, kuo tikėti ir kuo ne. Manau, kad vienintelis teisingas patarėjas bet kokiu klausimu bet kokioje situacijoje yra vidinis balsas, kurio buvimas ir niekuomet neklystantys atsakymai, pats savaime yra moksliškai nepaaiškinamų dalykų egzistavimo įrodymas.

 

Todėl kas kartą sutikę žmogų, kuris jums pasirodė stebinančiai artimas ar atsidūrę naujoje vietoje, kuri atrodo iki skausmo, iki smulkmenų pažįstama, paklauskite savęs – ar mano siela čia jau buvo? Ir ar galėjome mes su šiuo žmogum būti susitikę kada nors anksčiau? Vidinis balsas jums atsakys teisingai, jei tik mokėsite jo klausytis.

 

Straipsnio autorė: Aurelija Veršininė, sielosnamai.lt

Rekomenduojami video:


2500
7 Comment threads
5 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
Vėja

Vidurinysis sūnus,dar būdamas mažas, nuolat pasakodavo apie savo kitą mamą (jis net detaliai ją nupasakodavo, kokios spalvos jos plaukai buvo, kaip jį mylėjo…) ir kitą namą bei kaimą,kuriame gyveno, bei blogus ,, dėdes,kurie juos skriausdavo su lazdomis… Nuolat klausdavo ar galės ten grįžti… Praėjus tiek metų, aš tik dvr suvokiu, kad tos jo vaiko ,,fantazijos,, galėjo būti net labai realu!

kaip tik šiandien galvojau, kodėl susipažinau su draugu, su kuriuo draugystė truko sąlyginai trumpai, kodėl mes susipažinom, ko turėjom išmokyti vienas kitą, ir kodėl jis mirė. ir štai internetas atvedė iki šio straipsnio….
tikrai tuoj pradėsiu tikėti, kad yra kažkas daugiau nei tik materialus pasaulis.

Kristina

Labai noreciau padaryti regresine hipnoze.. Siuo metu esu UK. Gal kas patartu, del patikimu galimybiu. O gal yra rimtu specialistu tai praktikuojanciu LT?

joanna

zinau tokiu,paskambink man:))

Austeja

Jeigu reinkarnacija egzistuoja kaip negincytinas faktas ,tuomet isties kyla labai daug idomiu klausimu ,reiskia kazkur pasaulyje is naujo yra atgimusios istorines asmenybes mire izymus zmones ir pns ,o galbut jie netgi vaiksto tarp musu

ropke

faktas kad taip, stipriai intelektualus, kazkokiu galiu turintys zmones atgimsta retai, kai kurie gal net kas 1 tukstanty metu, ten koks buda , ar jezus

joanna

tai yra sielos pabaigusios tobulejimo zemeje kelia ir toliau dirba sviesiosioms jegoms arba aukstesnio proto(kaip pavadinsi taip nesugadinsi:)) zodziu aktyviai prisideda prie civilizacijos zemeje islaikymo,kad zmonija nesusinaikintu.

lolita

Stipriu nervu zmonem,kurie nori suzinoti daugiau , nei mokslas skelbia.Labai siulau isbandyti regresine chipnoze.Lietuvoje tai nezinau, bet UK yra psichoterepautu asociacija, issirenki gydytoja, uzsiregistruoji ir eini.Mes buvom Kembridze.Kaina 150svaru.Tai trunka 45min. Tik reikia apgalvoti klausimus i kuriuos tu ieskai atsakymu.Visas seanso laikas yra filmuojamas-gauni filmuota medziaga. Labai patiko!

joanna

mokslas siuo atveju nieko neskelbia,o visa tai neigia,nes visas mokslas ir tradicine psichologija paremtos tisliais faktais,patvirtintais eksperimetrais:) dvasiniu sielos kelioniu neismatuosi racionaliu protu ar ne tep:)
0, past life regresion, galite pasidaryti patys is interneto yra labai geru su gidu jei kalbate kiek angliskai. tikrai labai idomi kelione i save:) sekmes visiems!!!

ytr

ir tęsia tokias kelionės tol, kol visos užduotys būna įgyvendinamos.” kokios tos užduotys?

Evaldas

Sakyčiau, jog viskas logiška ir aišku.
Poliariškumo dėsnis galioja visuomet.

ropke

kas liecia poliariskuma, tai taip Netgi yra variantas, pvz. saule musu, ima energija is jodosios saules, be jos neveiktu jinai. kas ta joduoji saule dar kol kas neisiaiskinau, skyle gal kokia juodoji, reiks pasigilint rimciau.

Taip pat skaitykite