Kraujas kaip maistas: žmogaus-vampyrės istorija

Pastaruosius 30 metų tikra žmogus-vampyrė Julia Caples reguliariai vartoja žmogaus kraują. Jos donorai – kiti „vampyrai-entuziastai“, kurie leidžia J. Caples siurbti kraują tiesiai iš savo kūnų, rašoma odditycentral.com. J. Caples pomėgis gerti kraują atsirado, kai jai buvo viso labo 15 metų.

 

Savo pirmojo bučinio metu ji pajautė poreikį įkąsti savo vaikinui. „Tai buvo mano natūralus instinktas, ir man patiko skonis. Aš tik pajaučiau poreikį ir negaliu jo paaiškinti. Jis niekada nedingo“, – pasakoja pati Julia.Minėtas pirmasis jos vaikinas niekada daugiau nebenorėjo jos bučiuoti.

 

 

Tačiau ši patirtis paskatino ją domėtis žmogaus krauju, ir šis susidomėjimas galiausiai ją visiškai apsėdo, kai ji sutiko dabar jau buvusį savo vyrą Donaldą, kuris taip pat domėjosi vampyrais ir gotų kultūra. Jie susituokė kapinėse. Po to, kai abudu ištarė vienas kitam savo priesaikas, jie užtvirtino savo meilę, pasidalindami krauju.

 

Kai gimė jų sūnus Alexi, Julia ir Donaldas nusprendė, kad bent vienam iš jų reikia nustoti vaidinti vampyrą, kad galėtų deramai auginti vaiką. Kraują nustojo gerti Donaldas – kad to daryti nereikėtų jo žmonai. Nors dabar jie jau nebe kartu, Donaldas tvirtina, kad Julia yra nuostabi mama, kuri niekada neleistų, kad dėl jos keistų pomėgių vienaip ar kitaip nukentėtų vaikai.

 

Julia, kuri save dar vadina Dark Rose (Tamsi Rožė), tvirtina, kad su savo „kraujo donorais“ susipažįsta internetu. Tačiau ji visada sutaria, kad prieš siurbdama žmogaus kraują, ji privalo su juo susitikti ir susipažinti. Visų šių žmonių kraujas yra patikrinamas, įsitikinama, ar jis sveikas. Medicinos ekspertai tikina, kad pastaruoju metu vyksta savotiškas vampyrizmo atgimimas. Julia patvirtina, kad žmonių, paslapčia geriančių kraują yra daugiau, negu jums galėtų atrodyti.

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

 

„Kai aš pasimaitinu žmogaus krauju, aš jaučiuosi stipresnė ir sveikesnė. Aš žinau, kad iš mokslinės pusės kraujas nėra labai maistingas, tačiau galbūt jis turi vertę, kurios mes dar neatradome“, – tvirtina „vampyrė“. Kraujo gėrimas jai leidžia jaustis gražesnei ir kupinai energijos. Ji įsitikinusi, kad dėl kraujo gėrimo lėtėja jos senėjimo procesas.

 

Keistas moters pomėgis jau pavertė ją savotiška žvaigžde tarp vampyrų gerbėjų visame pasaulyje, tačiau jis įtakojo ir jos santykiu su vaikais. Jos 24 metų dukra Ariel visiškai nepritaria tokiai mamos veiklai, kurią prilygina „parazitavimui“. J. Caples nepritaria, nes visos jos „aukos“ pasisiūlo savarankiškai.

Įdomu? Sudominkite ir kitus! Pasidalinkite ir tęskite skaitymą.
Dalintis

 

Jos sūnui Alexi, kuriam yra 11 metų, nepatinka namuose esantys karstai ir gotikinės dekoracijos. Jis teigia, kad įtaria savo motiną būnant vampyre. Tačiau nepaisant visų šių problemų ir sveikatos rizikos, J. Caples ir toliau tvirtina, kad net nesvarsto galimybės atsisakyti savo aistros – kraujo gėrimo.

 

 

Rekomenduojami video:


2500
14 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
6 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
Šlapyvardis

Gerti daugybės partnerių kraujo yra geriau nei pistis su visa daugybe partnerių. Esmė ta pati: gauni papildomos genetinės informacijos. Problema irgi ta pati: informacijos perteklius tampa nesuderinamas, vedandis prie totalios degradacijos. Prisimenate nusenusias kurvas? Vyrams irgi tas pats.

Sunshine

Came on .

Diron

nuostabu

Anonimas

visokiu iskrypeliu yra

pamišelis

Manau kad ji isprotejusi, bet nzn kodel, man paciam apima keistas jausmas nuo kraujo vaizdo… nu bet iki tiek nenusirisiu…. :D

illuminati

Mano manymu beda yra zmogaus psichikoje , nesakau kaip kiti , jog tokie zmones yra beprociai ar nenormalus tiesiog jie yra kitoki . taip pat manau nerik ju teist del to nes mes juk neteisiam vegetaru ar veganu nes jie nevalgo mesos . Vienintele BEDA matau ta , kad jie tai daro viesai ir veda is kelio teisingo konservatyvaus mastymo zmones !

shin

nu kai pasigaus koki aids tai zinos kaip gert kitu krauja…

MrVycka

Ar atsiras bent vienas mastantis rytfanis, kuris pasakytu, kad blamblactallts sugebės nors į kulną įkast? :D :D

Master

Tai ir lietuvoje tokių žmonių nemažai yra :D Galit nesijaudinti ir nesitebėti :)

sriuba

a man tai nieko baisaus cia, suprantu juos. nes kai as pamatau krauja man kaifas toks kaikai is venos ar is arterijos ypac:)

Taip pat skaitykite