Latvijos ežere atsivėrė juodoji skylė

Latvijoje, „Dvietės slėnyje” prieš kelias dienas atsitiko sveiku protu nepaaiškinamas reiškinys. Ežere atsivėrė “juodoji skylė” kuri pasiglemžia viską kas tik pasitaiko jos kelyje: augalus, žuvis, rąstus ir t.t. Vietos gyventojai teigia, kad tokį reiškinį mato pirmą kartą savo gyvenime.

 

Internete jau yra išplatinti keli vaizdo įrašai, kuriuose matomas anomališkas mūsų planetos reiškinys.

 

Žemiau siūlome jums pasižiūrėti įrašą:

 

 

Juodoji skylė – taip ją praminė vietos gyventojai – siurbia viską iš eilės jau kelias dienas. Liudininkai teigia, jog savo akimis matė, kaip į paslaptingą skylę pateko ne tik vandens gyviai, tačiau ir sparnuočiai, kurie nesugėbejo pasipriešinti vandens srovei.

 

Mokslininkai artimiausiu metu žada paaiškinti kur viskas ką įsiurbė juoduoji skylė patenka, tačiau bent jau kol kas jokių racionalių paaiškinimų niekas nepateikia.

 

„Pirmą kartą savo gyvenime susidūriau su tokiu reiškiniu. Neįsivaizduoju, kur viskas patenka? Juk čia tūkstančiai litrų vandens!” – taip teigė vienas Latvijos gamtosaugininkas.

 


Perspausdindami, cituodami ar kitaip platindami skelbiamą turinį portale kuris priklauso Anomalija.lt grupei, Jūs turite įdėti nuorodą į šaltinį (t.y. Anomalija.lt). Daugiau informacijos apie naudojimo taisykles rasite čia.

Rekomenduojami video:


2500
20 Comment threads
4 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
6 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
Pyktis.

Kas jus per klounai ;DDDD cia turiu minty tuos nevykelius kurie tokias antrastes raso.
Klausyk kelinto lvl nevykelis esi?
Apgailetina atsilupusiu silpnaprociu komanda….
Ar jus esat visiski ubagai ir negalit sau leist pasamdyt rimtesnio rasancio zmogaus ar kame cia reikalas????

GUDRUTE

Manau tai netiesa gal cia koks motoriukas nezinau ;DD

matas

kazkas ezerro kamsti istrauke

kaifas

Maciau ir zvengiau. :D delfe rase, kad cia vandeni traukia upes uztvanka. Kuri nesusidoroja su vandens perteklium.

vrumvrum

jau atskleista sita “juodoji skyle”.vamzdis kuris skirtas vandens pertekliaus nutekejimui.vanduo per greit pakilo tai nespeja nuleist jo.

13

vamzdyje: /watch?v=veMuxuHcETM persukat ir viskas pasimato, jokių stebuklų čia nėra… nei ten ežeras nei ten mistika…

laido riteris :D

ateiviai atidare skyle ir siurbia vandeni bet is vidio matosi kad gomsuss viso vandens nori :DDDDD nu kaskosk itikruju keista ta skyle viska traukia net storiausius ledus ten gal kokia pompa ikista galinga kda net leud lauzo :D keista kaskaip ??????? daug klaisimu iskyla…..

egidijus

Debilas tu :D paprastas tunelis atssivere arba kaskokoks tarpas buvo ar shahta ir ten tesiog bega tas vanduo nu ir visaks :D ka cia dar fantazojat :D

opc

panasu i smegduobe, atsiverusia dugne

valdis

Sakoma – “prasmego skardžiai žemę…” Ne šiaip sau, matyt, mūsų protėviai šį posakį sugalvojo…
Vaizdas išties įspūdingas, ir sakyčiau, kraupokas – turint omenyje, kad toks galingas sūkurys susidarė visai arti kranto, kur vandens gylis turėtų būti nedidelis. Tarsi žemė būtų prasivėrusi šio ežero dugne…

Jopsikmat

Jau filmuotojas koks tai dar ir is vidaus galejo parodyt … tiek pritraukia kad net neiseina normalei matyt kaip ten kas.

Taip pat skaitykite