Ateiviai padovanojo pasauliui žemėlapius?

1929 metais Stambulo nacionalinio muziejaus direktorius Halilas Edchemas, peržiūrėdamas Bizantijos imperatoriaus biblioteką, aptiko žemėlapį, kuris sukėlė nemažą sumaištį mokslo pasaulyje.

 

Ir ne vien todėl, kad tas žemėlapis buvo nubraižytas ant gazelės odos (86 x 64 cm.) skiautės.

 

Nepaprasta sensacija buvo žemėlapio amžius ir turinys.

 

Kaip įskaityta, žemėlapis buvo sudarytas 1513 metais turkų admirolo Pirio ibi Chadži Mahometo, daugiau žinoto Piri Reiso vardu („reis“ turkų kalboje – „ponas“)

 

Tame Piro Reiso žemėlapyje stebėtinai tiksliai buvo pažymėti geografijos objektai, apie kuriuos, mokslininkų nuomone, tais laikais niekas negalėjo žinoti.

 

Pavyzdžiui, žemėlapio autorius labai tiksliai pavaizdavo Čilės pakrančių reljefą, Andų kalnyną, teisingai nubraižė Amazonę.

 

Maža to, žemėlapyje buvo pažymėta Antarktida (prieš 300 metų iki jos atradimo! ), kuo tiksliausiai nubrėžta jos krantų (esančių po storiausiu ledo sluoksniu !) linija, kuri nepakito ir šiandieniniuose žemėlapiuose, praėjus beveik 500 metų!

 

Piras Reisas savo žemėlapyje taip pat buvo pažymėjęs kai kurias Pietų poliaus salas, kurios buvo atrastos… tik 1958 metais!

 

Čia taip pat pažymėta Amerikos – Antarktidos sąsmauka, išnykusi daugiau nei prieš 10 tūkstančių metų!..

 

Antarktida – be ledo dangos

 

1959 metais Vašingtono Kongreso bibliotekoje profesorius Čarlzas Hepgudas aptiko žemėlapį, sudarytą Orongeso Finiuso 1531 metais.

 

Ir vėl buvo didelė sensacija: žemėlapio autorius irgi pažymėjo Antarktidą ir net nubraižė jos pakrantes be ledų!

 

Taip pat parodė šio žemyno upes ir kalnus.

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

 

Dar po poros šimtų metų (1737) kitas Antarktidos žemėlapio autorius – Filipas Buašė – tą žemyną pavaizdavo visiškai be ledo dangos!

 

Profesorius Čarlzas Hepgudas įsitikinęs, kad šių žemėlapių atsiradimo mįslė gali būti paaiškinta tik sutikus su mokslininkų išvada, kad žemėlapių sudarytojams padėjo kažkokios nežinomos aukštos civilizacijos atstovai, kurie jau naudojosi aerofototechnika.

 

Parengė: Eugenija Antanaitytė

Rekomenduojami video:


2500
4 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
3 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
Jordanbn2

Beje musu civilizacija jei nieko nesiimsim sunaikins negrai ir azijieciai. Na iseitis padeti jiems pasiekti panasu civilizacijos lygi, ka amerika ir daro. Bet laukiniams sunku suprasti kad kisimasis i ju gyvenima Yra pagalba ir bando gintis. Kita vertus nereikia ju cia isileisti, nes pakirs ekonomika ir tada jau visiem bus blogai

Jordanbn2

Na butu tikslesni zemelapiai is kosmoso. Geriausiu atveju naudotos primityvios skraidykles,oro balionai, aitvarai. Kad egzistavo pazengusi civilizacija pries 12000 metu tai faktas. Plaukioti galejo po visa pasauli. tiesa sakant zemelapiu tikslumas mazai skiriasi nuo Kuko laiku zemelapiu. Tik prisideda antarktida. Pastatyti laivus kurie nuplauktu i amerika nebuvo sudetinga. Kinieciai tokius irgi turejo 1300 m.tik jie buvo sunaikinti politiniais tikslais.
Pries 12000 metu ivykus kelioms katastrofoms sios civilizacijos sunyko.

civilizacija

– yra išlikę ir daugiau “senosios civilizacijos” dokumentų, jie išliko tik todėl, kad juos nuolat perrašinėjo/perbraižinėjo, o ne sukūrė iš naujo, kaip kad nusišnekama šiame straipsnyje.

AnonymousUser

daugiau straipsnių apie ateivius

Taip pat skaitykite