Keturmetė intelektu prilygsta S.Hawkingui

Vos keturių metų amžiaus sulaukusi britų mergytė gali pasigirti nepaprastai aukštais IQ testo rezultatais, veik prilygstančiais garsiems protams.
 
Tarptautinė aukštą IQ turinčių žmonių organizacija „Mensa“ į savo gretas priėmė naują narę – keturmetę britę, kurios IQ tik vienu tašku žemesnis už garsaus fiziko Stepheno Hawkingo, rašo upi.com.
 
Johnas Stevenage‘as, „British Mensa“ generalinis direktorius sakė, kad organizacijai didelė garbė priimti Heidi Hankins iš Vinčesterio, kurios IQ testo rezultatai išties įspūdingi. Mergaitė surinko net 159, vos vienu tašku mažiau už „Mensa“ senbuvį Stepheną Hawkingą, surinkusį 160.
 
46 metų Matthew Hankinsas, mergaitės tėvas, sakė, kad jie su žmona iš pat pradžių pastebėjo dukros išskirtinius gabumus.
 
„Visuomet jautėme, kad mūsų mergytė – ypatinga, ji ir skaityti pradėjo nepaprastai anksti, nuo pat gimimo stengėsi išmokti kalbėti, o sulaukusi 1-erių jau turėjo turtingą žodyną. Buvo iš tikrųjų labai smalsu sužinoti, koks jos IQ, tačiau tokie aukšti rezultatai pribloškė net ir mane“, – kalbėjo mergaitės tėvas.
 

Rekomenduojami video:


2500
11 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
Asssssssss

Jei didelis IQ, nereiskia, kad indigo. Indigo labiau susije su dvasiskumu ir t.t ismintis jiem ateina savaime.

apskritai, kas yra IQ? IQ yra tas pats, kas kompiuteriui Ram’ai. Kuo daugiau ram’u, tuo greiciau ir geriau suvirskinam didesnius informacijos kiekius. Gali tureti auksta IQ, bet labai zemas zinias, bet gali tureti maza arba vidutini IQ, bet labai labai dauk ziniu.

Apskritai, zmogus yra organines kilmes kompiuteris, su neribota vidine atmintim. Palyginkit ir patys suprasit.

Mindexxxxl

bandet IQ testa sprest as speliodamas ant durniaus 134 surinkau…

katema

Kai perskaičiau šį tekstą pasijutau tokia durnė. . .

ponaitis-deskalteris

kazin kur ta IQ suzinot

or

is lempos turbut atsakymus rase ir atspejo.. tokiu metu vaikai ne visi kalbet taisyklingai moka, o ka jau kalbet apie protavima , o juo labiau apie kazkokius 159 iq ..zodziu kliedesiai ir tiek ..

Aiesskau mergos:D

Bet gtai kai ziauriai :D

Matas

Tik dziaugtis tokiais stebuklais :)

To Ishiki

Tau pavyduoli tai neivienas pusrutulis neveikia matosi .

Ishiki

Kaires puses smegenu veikimas nera joks pasiekimas to reiketu vengti, gimsta protingi be jausmiai zudikai. Vaikai protingesni, bet maziau vertina kitus zmones. Todel dziaukites jei turit normalius vaikus, o ne issigimelius.

ikiiki

Nebutinai kad vienas pusrutulis isvystytas reiskia, kad kitas neisvystytas. Mergaitei dar tik keturi metai, bet jau atsiranda tokiu kurie tik kad kazka slykstaus ir izeidziancio pasakyti.

Sportininkas

Ateityje tokių vaikų tik daugės, reikės priprasti :)

Taip pat skaitykite