Nuotrauka gali nužudyti

Nuotrauka gali nužudyti – bent jau taip teigia anomalių reiškinių tyrinėtojas, bioterapeutas Viktoras Velinskis.

 

– Mes su kolegomis atlikome tokį eksperimentą. – pasakoja Viktoras Vasiljevičius. – Penkis absoliučiai sveikus ką tik išperėtus viščiukus nufotografavome, padarėme atžymas, kad nesupainiotume. Keturių viščiukų nuotraukas padėjome į šalį, o penktojo nuotrauką padauginome ir išdalijome giminaičiams ir pažįstamiems. Ir paprašėm: šeimos barnių metu ar esant nemalonumams darbe, užplūdus liūdesiui ar susirgus jie turi būtinai pažvelgti į paukščiuko nuotrauką ir mintimis paprašyti jo pagalbos.

 

Rezultatas buvo stulbinantis. “Tiražuotas” paukštis skirtingai negu jo broliai, ėmė gesti tiesiog akyse. Jis nustojo augti, jam pradingo apetitas ir miegas. Taip vyksta “įsilaužimas” ir energetinio potencialo “išsiurbimas” fotonuotraukos pagalba.

 

Bandymas su viščiukais pažymėtinas tuo, kad jie greitai vystosi ir bet kokie nukrypimai nuo normos tampa akivaizdūs jau po kelių dienų nuo išsiritimo. Su žmogumi vyksta tas pats, tik lėčiau.

 

Anksčiau žudė portretai

 

Ne veltui protėviai suteikdavo atvaizdui magišką jėgą. Nė vienas tapybos žanras nebuvo apsuptas tokia mistikos ir paslapties aureole kaip portretas. Iš lūpų į lūpas perduodamos baisios istorijos apie pozavusių dailininkams žmonių mirtis… Tretjakovo galerijos darbuotoja Tatjana Judkevič pateikia nemažai pavyzdžių. Žinoma dailininko Vladimiro Borovikovskio pozuotoja Lopuchina mirė po 3 metų kai buvo nutapytas jos portretas ir mirė be jokios regimos priežasties.

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

 

Tas pats likimas ištiko ir berniuką Vasią, pozavusio Perovo paveikslui “Troika”. Jo motina tarsi jautė tai ir draudė berniukui pozuoti. Repinas baigė chirurgo Pirogovo ir kompozitoriaus Musorgskio portretus tiesiog prieš dieną iki juų mirties. Stolypiną nušovė kitą dieną po to, kai buvo baigtas jo portretas. Ankstyva mirtis ištiko dar mažiausiai 8 dailininko modelių. Dauguma Pikaso žmonų išėjo iš proto, korėsi ir šaudėsi, iki senatvės išgyveno tik viena. Pagal vieną versiją Leonardo da Vinčio modelis Džokonda mirė dar prieš tai, kai portretas buvo baigtas.

Įdomu? Sudominkite ir kitus! Pasidalinkite ir tęskite skaitymą.
Dalintis

 

Rubenso žmona mirė 35, o dukra – 12 metų amžiaus. Hercogienė Alba, pozavusi Gojai, mirė po 3 metų nuo pažinties su juo. 30 metų amžiaus mirė ir Rembranto žmona Saskija. Trys dailininko vaikai, jo drobių personažai, mirė maži. Pavyzdžių šimtai. Bet netgi ekspertai, neigiantys legendas, pripažįsta: kažkokia mistinė paslaptis čia visgi egzistuoja.

 

Nuotraukos veikia stipriau ir greičiau

 

Kai XIX amžiaus viduryje atsirado fotografija, iš pradžių niekas nesusimąstė, kad jos poveikis bus žymiai stipresnis. Juk fotografija pašalino “tarpininką” – dailininką, kuris savo biolauku, talentu ar talento nebuvimu galėjo veikti portreto likimą. Dabargi kontaktas ėjo tiesiogiai: nuo to, kas žiūri, į tą, kuris nufotografuotas.

 

– Ilgą laiką tyrinėtojai neteikė reikšmės nuotraukų energetikai. – tęsia Viktoras Velinskis. – Juk fotoaparatas dar prieš porą dešimtmečių buvo prabangos dalykas, o ir nuotraukos nepasižymėjo gera kokybe – blankios, išplaukusios… Nuskaityti informaciją pagal neryškius kontūrus buvo sudėtinga, todėl energijos “grobimas” buvo praktiškai neįmanomas.

 

Realus pavojus atsirado dabar, kai beveik visiems tapo prieinama profesionali paratūra. Ji suteikė galimybę daryti ryškius fotoportretus, kuriems galima pažvelgti į akis. Tuo gali pasinaudoti energetiniai vampyrai, pvz., siurbti energiją iš neapkenčiamo viršininko. Arba maitintis nuo mažo vaiko. Arba išvis siūsti mentalinius prakeikimus. Nuotraukose pavaizduoti žmonės net nesusiprotės, dėl ko taip blogai jaučiasi.

 

– O kaip gi iki ausų išsišiepę žymūs aktoriai, sportininkai, kurių nuotraukos kasdien mirga laikraščiuose ir žurnaluose, turinčiuose milijoninius tiražus?

 

– Reikalas čia tas. – aiškina Velinskis. – Kad dauguma įžymybių iš prigimties turi didesnį energetinį potencialą. Jo jiems su kaupu užtenka iki gyvenimo pabaigos nežiūrint į tai, kad jie maitina savo energija visus aplink save. Turbūt pastebėjot: tie, kas įdėmiai apžiūrinėja laimingus įžymybių veidus, net jei pas juos katės širdyje draskosi, staiga nevalingai nusišypsos ir liūdesys pranyksta. Tokiais atvejais sakoma: “Gavo optimizmo ir žvalumo užtaisą”. O teisingiau būtų sakyti, kad papildė nusekusį energetinį potencialą.

 

Tačiau nevalingai tpę energetiniais donorais milijonams žmonių, kai kurios įžymybės kartais nebegali atsttyti nuosavų fizinių ir dvasinių jėgų. Ir tai dažniausiai tampa priežastimi įvairių bėdų, skyrybų, triukšmingų skandalų žvaigždžių šeimose. Be to, jų biologinė energija, trykštanti fontanais, kartais pridro organizmui ne mažiau kančių negu energetinės “skylės”.

 

Juk politiniame arba meno olimpe reikia atiduoti visą save. Štai kodėl aktoriai ar oratoriai per valandą gali palikti auditorijoje tiek jėgų, kiek kiti nesukauptų ir per metus. Ir po to jie vaikšto išsunkti kaip citrina. Kai kuriems, kad atstatytų dvasines jėgas, tenka netgi imti kūrybines atostogas metams ar porai, o kiti ir išvis nueina nuo scenos.

 

Specialisto patarimai

 

Nesinešiokite artimųjų nuotraukų piniginėje. Kartais netgi probėgšomis mesto nedraugiško žvilgsnio pakanka, kad į namus ateitų nelaimė. Tėvams, kurie išsiskyrė su sūnumi ar dukra, reikėtų dažniau pabendrauti su vaiko nuotrauka. Bet ne verkšlenti: “Kaip tu ten gyveni visiškai vienas vargšelis?”, o atvirkščiai – perduoti dalį savo jėgos ir vidinio įsitikinimo, kad viskas bus gerai. Nereikėtų daug fotografuotis įsymylėjusiems.

 

Praktika rodo, kad tokios poros arba nepasiekia altoriaus, arba greitai išsiskiria, arba gyvena blogai. Paaiškinti šį paradoksą kol kas nepasisekė. Nesifotografuokite šiaip sau, iš neturėjimo ką veikti. Būkite atsargūs palikdami savo nuotraukas kam nors atminčiai.

Rekomenduojami video:


2500
5 Comment threads
3 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
Eva

tai Viktoras Velinskis ar Viktoras Vasiljevičius? chaltūra kvepia…

Moi

Vasiljevičius – tėvavardis, Velinskis – pavardė.

tomas

gali nutapyti jav prezidenta obama ir nuvezti paveikslus i afganistana,iraka ir kitas mosulmonu salis,paziuresim kiek jis gyvens…

Eva

tai kad obamos nuotraukų pilni kampai… bet kaip matom, nieko jam neatsitinka

praeivis

nuotrauka kaip nuotrauka, jei pakreiper demesi i ta kaskoki pagali permatoma ar ka ten tai bbz kasten, gal atsispindejimas, visko gali but :)

lol

Jau geriau burti is pokemono kaku.

algirdas

tikra tiesa is nuotraukos galima nusakyti kuo zmogus serga pasakyti kokie organai nesveiki galima pasakyti ar zmogus gyvas ar mires

Zmogus

Algirdai, is kur taip zinai? Gal butu galima kazkaip daugiau apie tai isgauti informacijos is taves?

Taip pat skaitykite