Vaiduoklių nuotraukos

Dauguma vaiduoklių nuotraukose atrodo kaip beformis tiršto rūko darinys arba išskydusios figūros žmonių, kuriu beje, fotografavimo metu niekas nematė. Įdomiausia, kad nuodugnus tokiu nuotraukų tyrimai, dažnai tik patvirtina jų autentiškumą. Neretai fotoaparatų objektyvai įamžina tai ko žmonių regėjimas nepastebi.

 

Balcheloro kapinių madona

 

 

Vieną iš žymiausių šmėklos nuotraukų – tai vadinamoji Balcheloro kapinių madona. Ši fotografija padaryta tyrinėjant netoli Čikagos esančias paleistas kapines. Balcheroro kapinės turi prastą reputaciją – sakoma, kad čia itin dažnai vaidenasi, todėl 1991 m. vasarą čia užsuko keli amerikos vaiduoklių tyrimų draugijos nariai. Mari Huf fotografavo įvairias kapinių vietas, tikėdamasi aptikti ką nors nepaprasto. Jai pavyko: vienoje iš nuotraukų išryškėjo liūdnos baltai apsirengusios moters, sėdinčios ant antkapio, atvaizdas. Kai kurios madonos kūno dalys buvo pusiau permatomos, beto, ji vilkėjo seniai nebemadingą suknelę. Neverta nė sakyti, kad šios moters nė vienas „vaiduoklių gaudytojas“ nematė.

 

Rudoji moteris iš Raynham Hall

 

 

Turbūt seniausia vaiduoklio nuotrauka internete. Padaryta ji 1936 m., rugsėjo 13 dieną, 16 valandą, darant nuotraukas žurnalui Country Life Magazine, Raynham Hall rūmuose, Anglijoje. Fotografas pamatės moterį, besileidžiančią laiptais, ėmė šaukti savo asistentą, tačiau kai šis atbėgo, mistiškos būtybės jau nebebuvo.

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

 

Deganti mergaitė

 

Įdomu? Sudominkite ir kitus! Pasidalinkite ir tęskite skaitymą.
Dalintis

 

Mergaitės vaiduokli nufotografavo Tony O Rahilly 19.09.1995, kai Shropshire, Anglijoje, sudegė pastatas. Tuo metu, kai Tonis fotografavo, nei jis, nei šalia stovintys žmonės, nematė mergaitės, stovinčios duryse. Po patikrinimo, ekspertai pareiškė, kad nuotrauka nepadirbta. Šis pastatas kartą jau buvo sudegęs 1677 metais. Tada maža mergaitė Jane Churm atsitiktinai padegė namą žvake. Nuo to laiko vaiduoklis dažnai buvo pastebimas mieste.

 

Džiovininkų ligoninės vaiduoklis

 

 

Nuotrauka padaryta 2003 metais apleistoje džiovininkų ligoninėje (1926-1961). Ligoninė nuo seno garsėja įvairiais paranormaliais reiškiniais. Nuotrauka buvo padaryta tokiame aukštyje, kad gyvo žmogaus buvimas (už lango) tokioje vietoje paprasčiausiai neįmanomas.

 

Juarez miestelio vaiduoklis

 

 

Atokiame Vakarų Virdžinijos miške yra senas ir apleistas namas kuris kaip manoma buvo pastatytas šalia Indėnų kapinių. Štai tokią nuotrauką kurioje manoma yra matomas vaiduoklis (antrame plane) pavyko užfiksuoti Dav’ui.

 

Vienuolio vaiduoklis

 

 

Nuotrauka padaryta XX amžiaus 7 dešimtmetyje vienoje iš Anglijos bažnyčių. Fotografas nepastebėjo nieko ypatingo, tačiau išryškinęs juostą, pamatė vienuolį, kurio ūgis, iš visko sprendžiant, buvo apie 3 metrus.

 

Keleivis-vaiduoklis

 

 

Viena keisčiausių vaiduoklių nuotraukų. Moteris ant užpakalinės sėdynės tuo metu, kai buvo fotografuojama, turėjo gulėti savo kape. Vairuotojo žmona fotografavo mašiną ir sako, kad joje nieko nebuvo, o nuotraukoje matoma moters motina, buvo mirusi prieš savaitę.

 


Perspausdindami, cituodami ar kitaip platindami skelbiamą turinį portale kuris priklauso Anomalija.lt grupei, Jūs turite įdėti nuorodą į šaltinį (t.y. Anomalija.lt). Daugiau informacijos apie naudojimo taisykles rasite čia.

Rekomenduojami video:


2500
6 Comment threads
3 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
3 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
mindauyas

as nuotrauku nemaciau bet idomu

jonas

nu su tuo wienuoliu tai juokas:-) bet kad dvasios per nuotraukas matosi tai tikrai

scary

visos matytos

Anonims

sitoj temoj.. ane?

kokskirtumaskasas

nu ta nuotrauka su vienuoliu tai konkreciai fake. pirma kart matau kad butu tokia dvasia, atrodo kaip is filmo klyksmas panasiai :D nu zinoma neaisku kaip tos dvasios atrodo, bet kaip suprantu tai negali buti kazkoks triju metru ugio kauketas tipas (nebent labai pikta dvasia, kurios pasauly irgi galima nusipirkt kauke) :D

justpau

visiskai nebaisios

justpau

realybeje vaiduokliu nera

1TinSoldier

Manau, didelėje dalyje nuotraukų nėra montažo :) Jose – netyčinė/tyčinė dviguba ekspozicija :)

Trikas

Nors vienoje nuotraukoje parodykite man vaiduokli, o ne montaza.

Taip pat skaitykite