50 paranormalių istorijų iš pirmų lūpų (4 dalis)

siaubo-istorijos-pasakojimaiVienas užsienio portalas savo skaitytojams pasiūlė pasislėpus po slapyvardžiais papasakoti viską, kas neįprasto, įdomaus, paranormalaus jiems yra nutikę.

 

Žemiau pateikiame ketvirtą dešimtuką paranormalių istorijų iš pirmų lūpų.

 

31. Kartą mano kelyje pasitaikė labai draugiškas vaiduoklis. Tėvai buvo pirmame aukšte, aš lauke, mėčiau kamuolį, ir jis užskrido į antro aukšto balkoną. Kaip jau minėjau, nieko antrame aukšte nebuvo, bet kamuolį kažkas pastūmė ir jis nukrito man atgal. Balkone nebuvo nieko, į ką jis būtų galėjęs atsimušti.

 

32. Prisiminiau dar: kai buvau susilaužęs ranką ir man darė anesteziją, balta moteriškos lyties figūra buvo šalia ir guodė mane, kad viskas bus gerai.

 

33. Karts nuo karto į mano sapnus užsuka vaiduoklė, dėvinti trisdešimtųjų-keturiasdešimtųjų metų stiliaus drabužius. Ji arba pasako, kas nutiks, arba atskleidžia, ką kas nors slepia nuo manęs.

 

Pavyzdžiui:

 

– Vidurinėje ji numatė, kad mano draugas susilaužys koją žaisdamas žaidimą, kurio paprastai nežaidžia. Tai įvyko jau kitą dieną;

 

– Paskui ji išpranašavo, kad mergina, kurią buvau įsimylėjęs, duos savo numerį. Po dviejų dienų taip ir nutiko;

 

– Ji įspėjo, kada numirs abu mano šunys. Taip pat parodė jų dvasias – jos niekur neišėjo, vis dar yra namuose ir elgiasi kaip įprastai.

 

– Prieš kokius tris mėnesius ji pasakė, kad mano gyvenime trūksta kažkokios moters. Paklausiau, ar tai reiškia, kad man jau metas vesti? Ji nusijuokė ir atsakė, kad tai visai kas kita, ir pasiūlė paklausti mamos. Mama atskleidė, kad prieš mano gimimą patyrė persileidimą. Gimti turėjusi mergaitė.

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

 

34. Kadangi mano istorija sulaukė daug dėmesio, atsakysiu į keletą klausimų. Pradėjau sapnuoti ją būdamas maždaug 13, taigi ji lanko mane jau 13 metų! Dabar apie jos, taip sakant, kilmę…

Įdomu? Sudominkite ir kitus! Pasidalinkite ir tęskite skaitymą.
Dalintis

 

Mano namas ~1940-aisiais buvo operacinė. Mano kambaryje tuo metu buvo vaistų sandėliukas.

 

Vaiduoklė sakė, kad jos vyras mirė čia, ir kai tai įvyko, jis buvo labai piktas, dėl to jiedu taip ir pasiliko (mačiau jos vyrą keletą kartų, apie tai vėliau). Jie taip pat turėjo dvi dukteris, bet mačiau jas tik porą kartų.
Kai paklausiau, kas gi įvyko, vaiduoklė pasakė, kad vyras buvo nepatenkintas tuo, ką išgirdo iš daktarų, ir tiek. Detalių neminėjo. Paklausiau senelio, gal jis ką nors žino, juk gyvena čia seniai. Senelis pasakė, kad kai atsikraustė čia, vyresni vaikai mokykloje gąsdino jaunesniuosius, kad kažkada į vaistų sandėliuką įsilaužęs vyras ir ten miręs. Liko neaišku, ar tai tiesa. Paklausinėjau vyresnio amžiaus aplinkinių, bet jie ne ką težino. Taigi nežinau, kaip yra iš tiesų.

 

Kažkas klausėte apie tą vyrą… Kai pirmą kartą pamačiau jį, jis buvo įsiutęs. Man buvo devyniolika. Jis staugė tiesiai man į veidą, bet nesuprantamai, nė žodžio nesuvokiau. Tuo metu vaiduoklė jo žmona bandė atitraukti jį sakydama: „Čia ne jis, čia ne jo kaltė“. Kartkartėm vis dar matau jį, bet tik tolumoje, fone. Jis visada susiraukęs ir sukryžiavęs rankas.

 

35. Sapnavau keistą sapną. Pabudau ir išvydau jį realybėje.

 

Tarpduryje stovėjo juoda esybė. Be veido, be jokių rodomų jausmų, tiesiog stovinti. Ji neatrodė grėsminga, bet mano širdis ėmė daužytis kaip pašėlusi…

 

Staiga kažkas suskambo – senas senelio žadintuvas. Išgirdau gilų, beveik raminantį balsą, sakantį kažką apie laiką… Užsimerkiau. Kai atsimerkiau, viskas buvo lyg niekur nieko… Išbėgau iš miegamojo. Norėčiau būti išgirdęs, ką tiksliai sakė tas balsas.

 

36. Mama pasakojo, kad kai numirė jos mylimas dėdė, jiedu susitikdavo sapnuose ir kalbėdavosi. Būdavo ramu ir malonu. Dėdė sakė žinantis, kad yra miręs, ir besilaikantis gerai.

 

Po kiek laiko sapnai liovėsi… Mama tiki, kad tai buvo tikra.

 

37. Man irgi buvo panašiai – susitikdavau sapnuose su savo mirusia mama ir pasakodavau apie savo dieną, mokyklą. Žinojau, kad ji mirusi, bet viskas atrodydavo taip tikra… Kiekvieną kartą maldaudavau mamos, kad ji liktų, bet ji vis sakydavo, jog turi grįžti…

 

Jau septynerius metus nebesapnuoju tų sapnų, bet pradžioje jie man tikrai labai padėdavo pasijusti geriau, nes mama buvo kartu ir geriausia draugė.

 

38. Mano mama ir tėčio pusseserė (gyvos) nuolat bendraudavo su jauniausiąja tėčio seserimi (mirusia). Sapnuose kalbėdavosi apie teismo bylos eigą, vaikus, senelės ir sesers sveikatą, gyvenimą.

 

39. Mano mama, nusilpusi nuo kiaušidžių vėžio, susapnavo labai ryškų sapną. Keletą dienų išmiegojusi ant šilto ir malonaus suolo traukinių stotyje, ji gavo pasiūlymą paimti bilietą, ir vykti ten, kur visada ramu ir gera.

 

Tačiau ji vis atsisakinėjo – juk turėjo tris vaikus, kuriais turėjo rūpintis (mane, seserį, ir tėtį).
Galiausiai ji atsibudo. Vėžys pasitraukė. Nuo tada mama ne kartą patyrė nepaaiškinamų įvykių…

 

O aš pradėjau tikėti, kad net kai labai sunkiai sergi, turi pasirinkimą – arba kovoti toliau, arba iškeliauti.

 

40. Mano teta (mamos sesuo) žuvo gaisre. Pasiėmėm namo keletą jos daiktų… Jie iki dabar turi lengvą dūmų kvapą.

 

Turite logišką paaiškinimą kuriai nors iš istorijų, o gal patyrėte ką nors panašaus? Laukiame Jūsų istorijų komentaruose.

 

Penktą straipsnio dalį skaitykite paspaudus čia.

 

Parengė: E.

 


Perspausdindami, cituodami ar kitaip platindami skelbiamą turinį portale kuris priklauso Anomalija.lt grupei, Jūs turite įdėti nuorodą į šaltinį (t.y. Anomalija.lt). Daugiau informacijos apie naudojimo taisykles rasite čia.

Rekomenduojami video:


2500
1 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
0 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
Let'sNotMeet

numesk linka to tinklapio pls

Chanellsi

Vieną kartą, kai buvau dar visai maža,kokių 5-6 metų amžiaus, likau viena kambaryje, nes tada vyko sesers gimtadienis ir mama su tėčiu buvo išvažiavę, tai aš jau ėjau miegot, atsiguliau, užmigau, naktį nesupratau nuo ko pabudau, bet pabudau ir prieš akis išvydau du žmones (kaip supratau vyrą ir moterį) visiškai juodi, bet kažkaip supratau kad ir seni jie … Užsimerkiau ir toliau užmigau, nežinojau aš apie tokius dalykus tada kaip vaiduokliai:D, o dabar pagalvojus tai baisu darosi, mano manymu tada mačiau to namo šeimininkus, kadangi mes patys nuomavomės nama, tai pagal mane tai buvo nuomininko tėvai. o tuose namuose dėdavosi… Skaityti daugiau »

Taip pat skaitykite