Radiostezija statyboje

Radiostezija – vienas seniausių iš mums žinomų mokslų. Jau prieš 6000 metų žmonės naudojosi žiniomis, perduodamomis iš kartos į kartą. Jau tada buvo gerai žinoma, kad žemė spinduliuoja energiją, kuri veikia visas organines gyvybės formas, kad tos energijos poveikis skirtingas.

 

Todėl jau prieš tūkstančius metų žmonės kruopščiai rinko vietas namams, gamykloms ir ypač šventykloms bei tvirtovėms. Istorikai, išnagrinėję gausią faktinę medžiagą, nustatė, kad radiostezijos metodas buvo ne vienos kurios iš senųjų civilizacijų, bet nuo seniausių laikų priklausė visai žmonijai. Radiostezijos termino sandara kilusi iš dviejų žodžių: lotynų kalbos radiato (spinduliavimas) ir graikų kabos – aisthesis (jausmas, jutimas).

 

Radiostezistas – žmogus su bioenergetiniais duomenimis, sugebantis informuoti apie reiškinius ir procesus, kurių paprastas žmogus, naudodamasis įprastais penkiais jutimo organais, negali pateikti.

 

Mokslo apie radiosteziją pagrindai remiasi tuo, kad bet kokia materija, visi gyvi organizmai, visi reiškiniai ir procesai yra labai silpno, šiuolaikinio lygio technika nefiksuojamo, aukšto dažnumo spinduliavimo šaltiniai.

 

Šiuo metu niekas nepaneigs, kad visa, kas mus supa, ką mes matome ir ko nematome, turi savyje energijos. Energija amžinai gyvuojanti materijos forma. Ji negali dingti ar būti sunaikinta. Vaidinasi, upės, kalnai, ežerai, jūros ir vandenynai, miškai ir dykumos turi savo energiją, kuri veikia juos supančią aplinką. Visa tai budinga ir žmogaus rankų kūriniams. Nesvarbu, kas tai būtų: baldas, statinys, kelias, techninis įrenginys, paveikslas ar drabužis. Tikriausiai kiekvienas jaučia, kad judri autostrada spinduliuoja visiškai kitokią energiją nei ramus parkas ar prie namų įrengtas gėlynas. Viskas pasaulyje turi tarpusavio ryšį. Gyvenime tai vadiname intuicija (mūsų pasąmonės energetinė informacija). Manau, daugelis žino tą jausmą, kuomet dar prieš sužinant svarbią naujieną, jūs kažką nujaučiate.

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

 

Labai daug mokslininkų išreiškia savo hipotezes, kad dabartinis įtemptas politinis ir ekonominis gyvenimas turi ryšį su milžiniškais elektromagnetinių impulsų srautais, kurie beveik 200 mln. kartų viršija tuos, kurie veikė mūsų protėvius XX amžiaus pradžioje.

 

Yra dvi neigiamų elektromagnetinių spinduliavimų rūšys: natūralūs gamtiniai ir žmonių sukurti laukai. Rytų šalyse, o paskutiniais dešimtmečiais ir Vakarų pasaulyje pasirenkant pastatų vietas ir juos projektuojant skiriama daug dėmesio radiostezijai. Nustatyta, kad žemės geopatogeniniai spinduliavimai yra aukšto dažnio decimetrinių bangų diapazone. Šiuo metu atrasti tokie natūralūs geopatogeninių spinduliavimų šaltiniai (kenksmingumo mažėjimo tvarka):

Įdomu? Sudominkite ir kitus! Pasidalinkite ir tęskite skaitymą.
Dalintis

 

Bendri požeminio vandens srautai ir geologiniai žemės lūžiai, jų zonose susidarantys indukciniai kryžiai.

 

Požeminiai vandens srautų ir srautų, esančių įvairiuose lygiuose, susikirtimo “mazgai”.

 

Dvigubo veikimo zonos.

 

Tinkliniai–koordinatiniai žemės laukai.

 

Naujausiais tyrimais įrodyta, kad bet kurioje patalpoje praktiškai yra viena ar net dvi neigiamo spinduliavimo zonos, darančios neigiamą poveikį žmonėms. Susikertant eilei skirtingų rūšių patogeninių zonų, atsiranda ypač pavojingos gyviems organizmams sritys – energetiniai stulpai. Buvimas jų veikimo zonoje bet kokios organinės gyvybės formoms yra pražūtingas.

 

Žmogui jos sukelia funkcinius sutrikimus: suirzimą, prakaitavimą, nuovargį, vidinį nerimą, nemigą, raumenų traukulius, lytinių funkcijų sutrikimus, išsibalansuoja žmogaus rūgštinė–šarminė pusiausvyra, vyksta vegetatyvinės nervų sistemos funkciniai pokyčiai.

 

Žmogui pasitraukus iš neigiamo poveikio aplinkos, minėti padariniai po mėnesio visiškai dingsta. Šiuolaikinės vakarų medicinos tvirtinimu – pagrindinis faktorius susergant sunkiomis chroniškomis ligomis – žmonių ilgalaikis buvimas (virš metų) patogeninėse žemės vietose. Patogeninių zonų indukciniai “kryžiai” su kairine poliarizacija sukelia vėžinius susirgimus, o su dešinine – sklerozę ir limfagranulomatozę. Hartmano dvigubų patogeninių zonų juostos, einančios šiaurės–pietų kryptimi, sukelia širdies ir kraujagyslių ligas, o einančios iš rytų į vakarus, reumatizmą. Hartmano patogeninių tinklų juostų susikirtimų “mazguose” žmonės suserga širdies ir smegenų ligomis, astma, reumatu.

 

Šiuo metu geopatogenines zonas nustato radiostezija (biolokacija). Radiostezistas – žmogus, turintis įgimtų bioenergetinių duomenų ir gerai žinąs senosios Kinijos fengšui principus. Radiostezijos būdu nustatomos teigiamos ir neigiamos zonos statyboms skirtuose sklypuose ir jau statomuose pastatuose.

 

Gyvenamojo namo ar bet kurio kito statinio statyba – svarbus ir sudėtingas darbas. Rytuose manoma, kad išsirinkti sklypo ar būsto vietą yra ne mažiau svarbu nei vyrą ar žmoną. Yra tūkstančiai patikrintų principų, kurių turėtume laikytis rinkdamiesi sklypą, statydami pastatą, tverdami tvorą, kasdami šulinį, įrengdami kelius ir apželdinimą.

 

Pagrindinės sklypo pasirinkimo taisyklės:

 

Pasirinkdami sklypą, statiniui, stenkitės, kad jis būtų orientuotas pagal kompasą. Dvi sklypo ribos turi būti lygiagrečios šiaurės–pietų ašiai, kitos dvi – rytų–vakarų.

 

Venkite netaisyklingos formos žemės sklypų. Geriausia forma yra stačiakampis ar kvadratas. Patartina net atsisakyti, arba įsigyti žemės plotų, tam kad sklypas būtų taisyklingos formos.

 

Įvertinkite šiuos aplinkos veiksnius: kalvos, keliai, vandens telkiniai, povandeniniai vandens šaltiniai, želdiniai.

 

Elektros ir telekomunikacinių tinklų (įskaitant ir bevielius) padėtis.

 

Kaimyniniai pastatai ir jų formos. Atkreipkite dėmesį į tai, ar nėra arti aukštuminių pastatų, bokštų, kaminų.

 

Venkite judrių, neramių vietų.

 

Patikrinkite grunto tinkamumą fiziškai ir bioenergetiškai.

 

Individualaus namo statybai retai kas daro grunto tyrimus. Todėl rekomenduočiau pasinaudoti senovės Indijos vastu mokslo (panašaus į kinų fengšui) patarimu, kuris gan efektingas ir mūsų šalyje. Tekant saulei savo sklype iškaskite duobę, o po paros, tuo pačiu laiku, iškasta žeme užkaskite ją. Jei duobė bus užpildyta su kaupu – sklypas tinkamas statybai, jei tik užpildyta, sklypas vidutinio gerumo, na, o jei žemės gerokai trūks, atsisakykite minties ten statyti.

 

Rekomenduojama nepirkti sklypo tarp dviejų už jį didesnių sklypų, sklypo, esančio netoli bažnyčios, kapinių.

 

Senovės radiosteziologai patardavo atkreipti dėmesį į sklypo aplinką: ar apylinkėse gerai auga gėlės ir čiulba paukščiai. Pirkdami drabužius, avalynę, mes matuojamės, taigi tikrinkime ir sklypo ar perkamo buto energetinį poveikį. Žmogaus intuicija dažnai patvirtina geriausių radiosteziologų nuorodas. Todėl patarčiau permiegoti norimame įsigyti bute ar sklype (pasistačius palapinę) ir, manau, po to jūsų apsisprendimas bus tinkamas. Šiuo metodu nuo seniausių laikų naudojamasi Rytų šalyse. Didelę įtaką sklypo pasirinkimui turi jo nuolydis. Senovės meistrų nuomone, sklypai, turintieji nuolydžius į šiaurę ir rytus, yra geriausi. Kitais žodžiais, sklypas turi būti aukštesnis pietuose ir vakaruose, o žemesnis šiaurėje ir rytuose. Reikia paminėti dar vieną atvejį – kraštinių, kampinių sklypų pasirinkimą gyvenvietėse. Tik šiaurės–rytų orientacijoje esantys kampiniai sklypai yra geri gyventi.

 

Yra daug tokių pastatų, kuriuose žmonės jaučiasi blogai. Po jais buvę kovų laukai, kartuvės, nelaimingų atsitikimų vietos. Kartais namai statomi net buvusių kapinių ar sąvartynų vietose, dėl to ištisos gyvenvietės gali tapti energetiniu požiūriu “pražūtingomis”, pavojingomis žmonių sveikatai. JAV Pietų Kalifornijos valstijoje yra įstatymas, įpareigojantis informuoti kiekvieną pirkėją apie nepaprastus įvykius: smurtinė mirtis, savižudybė ar nepaaiškinamos ligos, susijusios su parduodamu turtu.

 

Senovės Kinijoje gyvavo įstatymas, pagal kurį naują namą gyvenvietėje galima buvo statyti tik gavus visų gyventojų sutikimą. Buvo būtina harmonizuoti aplinką fen–šui būdu.

 

Jeigu namai statomi labai arti vienas kito, atsiranda suvaržymo ir prislėgtumo jausmas. Tai panašu į mums žinomą jausmą, kada pašnekovas priartėja prie mūsų taip arti, kad norisi nuo jo pasitraukti atgal, nes jis įsiveržė į mūsų energetinį lauką. Tas pats efektas taikytinas ir namams. Todėl nuo seniausių laikų atsirado būtinybė aptverti savo sklypus tvoromis.

 

Svarbus elementas tvoroje – įvažiavimo vartai. Pagal radiostezijos principus, kelias negali būti sklypo aptvėrimo viduryje. Geriausias kelias į sklypą – viename iš jo kampų.

 

Tvoros yra energetinės sienos. Todėl gyvatvorės ar dirbtinių medžiagų sienos saugo mus. Bet čia yra ir kita medalio pusė. Didelė apsauga reiškia ir didelę izoliaciją.

 

Reikėtų vengti kliūčių, stovinčių prieš įvažiavimą į sklypą. Jei atstumas horizontalėje nuo vartų iki esamos kliūties yra pakankamai didelis, o tarp vartų ir kliūčių yra kelias, neigiamo kliūčių energetinio poveikio nebūna.

 

Jonas Jukonis, www.vaiva.lt

Rekomenduojami video:


2500
3 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
Re

agne, manau amatai buvo ir seniau, tai gal visokių puodų gamyklos ir pan..

Nerijus

Laukinių prezervatyvų gamyklos

Agne

“Todėl jau prieš tūkstančius metų žmonės kruopščiai rinko vietas namams, gamykloms …” įdomu, kokios buvo gamyklos prieš tūkstančius metų? :)

Taip pat skaitykite