Šuo palydėjo žuvusį šeimininką į paskutinę kelionę

Per Afganistane žuvusio JAV elitinio būrio „Navy SEALs“ kario laidotuves jo ištikimas šuo visą laiką praleido ant grindų greta karsto. Ne veltui velionis savo augintinį vadino „sūnumi“.

 

Rugpjūčio 19 dieną gimtajame Rokfordo mieste įvyko 35 metų Jono Tumilsono laidotuvės, į kurias susirinko apie pusantro tūkstančio žmonių. Tuo metu žuvusiojo labradoras retriveris Hawkeye (liet. – vanago akis) apimtas neišmatuojamo liūdesio ištikimai gulėjo greta šeimininko karsto, tarsi paskutinį kartą saugodamas savo draugo ramybę.

 

J.Tumilsonas žuvo rugpjūčio 5 dieną per sraigtasparnio katastrofą Afganistano rytuose, kai į jį pataikė Talibano kovotojų iššauta raketa. Iš viso ši nelaimė nusinešė 31 JAV specialiųjų pajėgų kario ir 7 afganistaniečių gyvybes.

 

Liūdinčio Hawkeye nuotraukos apskriejo viso pasaulio žiniasklaidos priemones ir socialinius tinklus.

 

Pranešama, kad dabar šeimininko netekusį šunį visam laikui priglaus J.Tumilsono draugas, kuris jį prižiūrėjo ir per abi kario komandiruotes į Afganistaną.


 

Jau 1587 metų kovą danų astronomas Ticho Bragė savo observatorijoje stebėjo, kaip Mėnulio paviršiuje sušvito keista žvaigždė.

 

Rekomenduojami video:


2500
3 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
0 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
Nesvarbu

Kazin ar gyvunai mato dvasias manau kad tik jaucia jas

Atsakovas

Dvasia yra energija, su sava savimone. Norinti išlikti. Tai ne žmogus kurį pažinojai- energija atitrūkusi nuo kūno. Galinti apsimesti draugu

Reja

Nezinau kaip suo reaguoja i mirusi kuna,bet,kad dvasias mato,tai tikrai.Teko tai patirti pora sykiu.Sako,3 paros iki mirties,artimuju sielos ateina pas mirsianti.Ta suzinojau veliau.Lygiai tiek sunelis slapstesi ,glaudesi kampuose,drebedamas,bailiai zvalgydamasis i palubes.Maniau,kad susirgo.Po 3 dienu mire kaimynas(pasikore),gyvenantis gretimame bute.Sunelis”pasveiko”.Sekanti syki,jau zinojau kas nutiks.

Taip pat skaitykite