Mergina ištrūko iš žiauraus sadisto kankinimų kameros

Vyras, apibūdintas kaip „šaltas sadistas“, įkalino moterį savo darbo kankinimo kameroje su aštuoniomis bombomis, kurios turėjo sprogti, kai jis baigs ją kankinti.

 

30 metų Thomas Fischeris pavertė savo mažytį butą bauginančia lindyne, kurioje pastatė seną nepraleidžiančią garso telefono būdelę, kur galėtų įkalinti savo auką. Prieš pagrobdamas moterį iš gatvės Hamburge, naudodamas manekeną jis mokėsi kaip naudoti skalpelius, adatas ir fistules.

 

Nors jis planavo įkalinti moterį keliems mėnesiams, jo nelaisvėje ji praleido tik dvi valandas – vyras pamiršo užrakinti „kameros“ duris.

 

Nors ir buvo surakinta antrankiais, 26 metų auka sugebėjo pabėgti, iššokusi pro pirmo aukšto buto langą. T. Fischeris išlėkė paskui ją į gatvę, bet ji sugebėjo pasislėpti draugo namuose.

 

Į butą, kuriame buvo įkalinta, ji atvedė policiją. Nuo to laiko, kai buvo suimtas, T. Fischeris neištarė nė žodžio.

 

Policininkai, darę bute kratą, buvo šokiruoti to, kaip šiurpiai jis buvo įrengtas. Langai iš lauko buvo apraizgyti spygliuota viela, o iš vidaus uždengti kepimo folija ir maistine plėvele. Jie rado rankinę granatą ir pistoletą „Walther“. Spintelėse buvo pilna konservuoto maisto, ryžių ir makaronų – „lyg jis planuotų ilgą laiką neišeiti į lauką“.

 

Bombos, pagamintos iš trąšų ir gesintuvų, buvo tokios galingos, kad policija turėjo evakuoti 300 žmonių. Manoma, kad T. Fischeris pagamino jas, radęs receptus internete.

 

Policijos duomenimis, jis ir moteris pažinojo vienas kitą – juos supažindino draugas, bet jų „nesiejo jokie santykiai“. T. Fischerį užvaldė mintis „turėti“ ją, todėl jis pradėjo jos tykoti. Kai kurie šaltiniai pranešė, kad jis norėjo, jog po pagrobimo iš gatvės ji pastotų.

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

 

Vyras įrengė už durų telekamerą, kad matytų, kas nori patekti į butą. Jo rūsyje buvo didelės medžio plokštės, kuriomis jis ketino uždengti langus.

 

Įdomu? Sudominkite ir kitus! Pasidalinkite ir tęskite skaitymą.
Dalintis

 

Valstybinis kaltintojas Wilhelmas Möllersas sakė: „Akivaizdu, kad butas turėjo būti ilgalaikio įkalinimo vieta.“

 

Policija suėmė T. Fischerį, kai jis sugrįžo į butą. Nuo to laiko jis nepasakė nė žodžio.

 

Bedarbis sodininkas, prisistatęs slapyvardžiu Holgeris, papasakojo žurnalistams, kad pažinojo T. Fischerį trejus metus. Jis sakė: „Thommy yra visiškai šaltas sadistas. Aš niekada nesu matęs jo besišypsančio. Jis beširdis. Ši kiaulė planavo šį nusikaltimą metų metus.“

 

Vyras susipažino su T. Fischeriu bendrabutyje, kur jis nupirkdavo benamiams gėrimų. Holgeris tęsė: „Jis atvykdavo kiekvieną pirmadienį, dėvėdamas karinio stiliaus švarką. Jis gerdavo kavą ir išpūtęs akis žiūrėdavo į moteris. Jis niekada nepasakė nė žodžio apie save. Vietoje to jis visada klausdavo manęs ir mano draugų kur galėtų gauti ginklą. Jis paklausė mūsų, ar negalėtume blusų turguje gauti jam odontologo instrumentus.“

 

„Kartą į barą jis dėžėje atsinešė triušį ir paprašė, kad mes užmuštume jį, nes jis nori valgyti. Thommy neturėjo darbo, bet sakė, kad pelningai internete pardavė senas nacių uniformas. Jis nupirkdavo mums alaus, bet pats negėrė. Jeigu prie mūsų prisijungdavo moteris, jis suakmenėdavo. Mums jis sakė, kad niekada neturėjo sekso.“

 

„Daugelis mūsų yra pamišę, bet mes nesame tokie ligoniai kaip jis. Aš manau, kad Thommy bus visai laimingas kalėjime – saugus savo mažame pasaulyje.“

 

Rekomenduojami video:


2500
5 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
Če čė

Įsivaizduokite, jeigu ta moteris nebūtų išsilaisvinusi… Kiek skausmo būtų reikėję ištverti.

set

Na nesiseka zmogui, darbo neturi mergu neturi. Vietoj signalizacijos ir uzuolaidu – rinkinys pasidaryk pats.. :) Ka jam daryt

to Atsakovas

“niūraus veido, kreivo ‘snukio’ , ‘žmonių”
esi buves lietuvoj ? :D

Nesvarbu

Zmogus ruosesi pasaulio pabaigai :D

Atsakovas

Žiauru kokių psichų yra.. Gatvėje yra visokių, dažnai atskiriamų iš niūraus veido, kreivo ‘snukio’ , ‘žmonių’. Prieš 2metus, gal, tokia moteriškė kasdien eidavo pro vieną buso stotelę. Vis į ja dairydavos. (tikriausiai ieškodavo norimos aukos)- vieną dieną ją rado. Toji moteriškė ‘užšoko’ ant savo aukos, ir pradėjo draskytis, tampyt ‘aukai’ plaukus. Aiškų tą moteriškę uždarė į psichiatrinę.

Taip pat skaitykite