10 sunkiai paaiškinamų keistenybių

plaukotos-rankosPasaulios istorijoje užfiksuota daug pasakojimų ir liudijimų apie pačius neįtikečiausius reiškinius. Vienus laikui bėgant pavyko išsiaiškinti, tačiau kitų galimai nepavyks išsiaiškinti jau niekada. Pristatome 10 sunkiai paaiškinamų keistenybių pasaulio istorijoje.

 

1. Plaukuotos rankos

 

1920-aisiais didelis skaičius avarijų įvyko tuščiame kelyje, einančiame per Dartmoorą, Devoną. Visi įvykiai buvo mirtini ir nepaaiškinami, nors ta kelio atkarpa nebuvo niekuo ypatinga. Vieną vakarą įvyko dar vienas incidentas, tačiau šįkart vairuotojas išgyveno.

 

Kuomet jis ligoninėje atgavo sąmonę, jis buvo akivaizdžiai sukrėstas. Policijai jis pasakojo, kad pasiekęs incidento zoną staiga pajuto, kad pora grubių plaukuotų rankų išplėšė vairą jam iš rankų. Incidentai vyko toliau ir kitas avariją išgyvenęs asmuo pasakojo tokią pačią istoriją.

 

Vėliau viena netradicinėmis psichinėmis galiomis tariamai pasižyminti moteris teigė, jog įvažiavusi į tą kelio ruožą matė link jos automibilio lango ropojančias, nuo kūno atsiskyrusias plaukuotas rankas.

 

2. Kaikura NSO

 

1987 metais pietinėje hemisferoje buvo pranešimų apie ateivių pasirodymus protrūkis. Tuo pačiu metu buvo pranešta, kai keistos šviesos buvo pastebėtos kalvų papėdėje Naujojoje Zelandijoje, kur dingdavo avys. Blenheimo karinės bazės pareigūnas taip pat matė tas šviesas ir susisiekė su vietine oro erdvės stebėjimo tarnyba, kuri ne tik pamatė reiškinį, bet ir užfiksavo jį radaru. Policija pradėjo gauti pranešimus iš gyventojų, kad šviesos stulpai buvo projektuojami į jūrą.

 



Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

 

Prekybinis lėktuvas, kuris pakilo panašiu metu, taip pat pranešė apie vandenyse žaidžiančias šviesas ir nepaaiškinamas šviesas danguje. Šviesos buvo nustatytos mokslinėmis technologijomis; jų grietis buvo 1,930 kilometrų per valandą. Vienas Australijos žinių reporteris įlipo į lėktuvą, kad galėtų nufilmuoti šviesas, matomas eilę naktų. Jo nufilmuota medžiaga yra vienas svarbiausių NSO egzistavimo įrodymų.

 

Įdomu? Sudominkite ir kitus! Pasidalinkite ir tęskite skaitymą.
Dalintis

Visa tai sutapo su Australijos piloto dingimu skrydžio metu. Jo paskutinia žodžiai buvo: „ Mano tikslas yra nuvykti į King salą, Melbourne‘ą. Tas keistas skraidantis objektas sklando virš manęs. Jis sklando, tačiau tai nėra lėktuvas.“

 

3. Croglin Grange vampyras

 

Croglin Grange buvo namas, amžius priklausęs Fisherių šeimai Cumbria‘os grafystėje, Anglijoje. Jame du broliai ir sesuo buvo įsirengę vasarnamį. Vieną vasarą Amelia tolimame kapinių kampe pro langą pamatė dvi ryškias švieseles, kurios tarsi ją sekė.

 

Švieselės ėmė artėti prie lango ir staiga ji išvydo rudą veidą su degančiomis akimis. Padaras kaulėta ranka nubraukė lango uždangą, kuri trukdė jam patekti į kambarį. Jis užpuolė moterį, kurios šauksmus, laimei, išgirdo broliai. Paslaptingasis vyras paspruko per langą.

 

Po metų paslaptingoji būtybė sugrįžo, tačiau šįkart broliai jau buvo pasiruošę – jie pašovė padarą į koją. Kitą dieną broliai nuėjo į kapines ieškoti įrodymų ir rado patalpą pilną karstų, į kuriuos buvo įsilaužta, o palaikai išbarstyti aplink. Tačiau vienas karstas atrodė nepaliestas. Atidarę dangtį jie išvydo vyrą, kuris buvo užpuolęs jų seserį. Tikėdami, kad turi reikalų su vampyru, broliai kūną sudegino.

 

4. Vaiduokliškos laidotuvės

 

Vaiduokliškų laidotuvių pasakojimai aptinkami nuo XVII amžiaus. Keliaujant tuščiomis vietovėmis žmonės, kuriems grėsė mirtis, matydavo vaiduokliškas laidotuvių procesijas. Šie kraupūs vaizdiniai būdavo lydimi ir atitinkamų garsų – gedėjimo giesmės skambėdavo ore… Tai tikrai ne toks patyrimas, kokio norėtume tyliame kelyje vidury nakties.

 

5. Pollocko dvyniai

 

Netikiu reinkarnacija, tačiau, nepaisant įsitikinimų, ši istorija kelia šiurpulius. 1958 metais gimė dvyniai Gillianas and Jenniferė Pollockai. Prieš dvejus metus automobilio avarijoje buvo žuvę jų seserys (taip pat dvynės). Gillianas gimė su tokiais pačiais apgamais kaip ir viena iš jo anksčiau gyvenusių seserų ir netrukus po to, kai dvynukai išmoko kalbėti, jie pradėjo pasakoti įvykius iš savo seserų gyvenimų, kurių paprasčiausiai negalėjo žinoti.

 

6-The-Pollock-Twins

 

Vėliau jie atpažino namą, kuriame jų tėvai anksčiau gyveno su seserimis ir galėdavo atsirinkti jų seserims priklausiusius žaislus. Dar kraupiau yra tai, kad dvyniai su vaizdingomis detalėmis galėjo atpasakoti, kas įvyko prieš ir per avariją, kurioje žuvo jų seserys.

 

6. Londono pabaisa

 

XVIII amžiaus pabaigoje Londone pasirodė daugiau nei 30 raportų apie vyrą–pabaisą, kuris sekdavo moteris tamsoje ir užpuldavo jas. Aukoms jis perrėždavo suknelių nugaras šūkaliodamas įvairiausias nešvankybes ir mesdavo užpultosioms į veidą dirbtinių gėlių. Šis „Londono pabaisa“ labai įbaugino londoniečius ir už jo sugavimą galiausiai buvo paskirtas 100 svarų atlygis.

 

Netrukus šiuo nusikaltimu buvo apkaltintas Rhynwickas Williamsas, kadangi jis bandė nusmeigti savo sužadėtinę ir buvo dirbtinių gėlių gamintojas. Nors nebuvo jokių įrodymų, jis buvo nuteistas ir pasodintas į kalėjimą šešeriems metams. Niekas iki šiol nežino, ar tas monstras buvo realus, ar tai buvo masinės isterijos atvejis, ar monstras ir buvo minėtasis R. Williamsas.

 

7. Desmondo grafienė

 

Daugelis iš mūsų yra girdėję apie paslaptingąjį grafą Sen Germainą, tačiau mažiau kas žino Desmondo grafienę, apie kurią jos laikmečio žmonės pasakoja paslaptingus dalykus. Grafienė (Katherine Fitzgerald) mirė XVII amžiaus pradžioje ir buvo manoma, kad jai tuo metu buvo daugiau nei 140 metų. Niekas nežino, kaip ši moteris galėjo tiek gyventi, tačiau ji buvo labai žinoma – ją minėjo Francis Baconas ir seras Walteris Raleighas.

 

F. Baconas apie ją pasakojo tokį keistą dalyką, kad dantys jai buvo išaugę du ar tris kartus – kai vieni iškrisdavo, jų vietoje išaugdavo kiti. Pagal pasakojimus ji mirė iškritusi iš medžio, į kurį buvo įlipusi rinkdama riešutus, o ne nuo senatvės. Kas iš tikrųjų buvo ši moteris ir kodėl ji taip ilgai gyveno iki šiol yra neatskleista paslaptis.

 

8. Dangaus drebėjimai

 

Daug seniau nei buvo sukurti viršgarsiniai lėktuvai, didžiuliai dundesiai pasigirsdavo iš giedro dangaus. Šių vadinamųjų „dangaus drebėjimų“ kol kas paaiškinti nepavyko. Jų metu nebūna jokių žaibo ženklų (kuris nukeliauja ilgas distancijas ir giedrame danguje) . Kai kurie žmonės tiki, kai tai nežemiškos kilmės būtybių veiklos įrodymas, o skeptikai vis dar ieško mokslinio paaiškinimo.

 

Mokslininkai paprastai remiasi vienu iš kelių pagrindinių aiškinimų: radio bangos, saulės žybsniai ir net povandeniniai reiškiniai (nepaisant to, kad garsas girdimas sausumoje).

 

9. 9-ių taryba

 

9-ių taryba yra tariama taryba, sudaryta iš labai išsivysčiusių būtybių, kurios tiesiogiai valdo žemę ir visus jos gyventojus. „Tomas“, kuris yra tapatinamas su senovės Egipto dievu Atumu turėtų būti šios tarybos viešųjų ryšių atstovas, o kiti nariai yra susiję su likusiais svarbiausias Egipto dievais. Yra tikima, kad būtent šis 9-etas apgyvendino žmones žemėje (siejama su idėja, kad žmonės yra kilę iš ateivių).

 

Vienas geriausiai žinomų šios teorijos šalininkų yra Andrija Puharich, kuris dalyvavo CŽV mąstymo kontrolės programoje MKULTRA – ir ne kaip pacientas – jį CŽV įdarbino kaip tyrėją, galintį įvertinti sąmonę paveikiančių vaistų, hipnozės ir smegenų plovimo poveikį.

 

10. „Kietoji šviesa“

 

Vadinamoji „kietoji šviesa“ dažnai minima kalbant apie NSO. Tai šviesa, kuri atrodo turinti kieto objekto savybes. NSO matę liudininkai praneša matę šviesos stulpą, pasirodantį iš skraidančios lėkštės, kuris palieka žymes ant žemės.

 

ufo-visit

 

Taip pat pasakojama, kad ši šviesa gali įeiti į pastatus ir pasukti už kampo. Tiesa, šis reiškinys yra visiškai nežinomas moderniajam mokslui.

 

tv3logo

Rekomenduojami video:


2500
1 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
0 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
Cipsas

Apie plaukuotas rankas tikrai šiurpu.

Taip pat skaitykite