Žemės planeta ruošia žmonijai dar ne vieną išbandymą

Žemė įžengė į naują seismologinio aktyvumo stadiją. Todėl artimiausiu metu planetos gyventojams teks patirti ne vieną globalią katastrofą. Artimiausias žemės drebėjimas prognozuojamas jau birželio pabaigoje.

 

Interviu aze.az Tarptautinio globalinių pokyčių komiteto GEOCHANGE (Vokietija) ir Globalinio žemės drebėjimų prognozių tinklo prezidentas E.Chalilovas įspėjo, kad planetos laukia rimti išbandymai.

 

Mokslininko nuomone, stiprus žemės drebėjimas ir cunamio šėlsmas Japonijoje bei kelių ugnikalnių atsigavimas tėra pirmoji padidėjusio seisminio planetos aktyvumo stadija.

 

Šie aktyvumo ciklai yra susiję su Žemės branduolio energijos proveržiais. Daugybė tokių laikotarpių apibūdinami pagal skirtingą galią ir periodiškumą (nuo milijonų metų iki kelių mėnesių). Mokslininko teigimu, faktas, kad Žemės pluta po galingo žemės drebėjimo nustojo judėti, nereiškia, kad galime nusiraminti. Gali būti, kad branduolys tiesiog kaupia energiją, kurią vėliau su baisiu trenksmu atiduos…

 

Trys stichijos 2011 metais

 

Specialistų paskaičiavimais, 2011 metais Žemės laukia dar trys didelio seisminio aktyvumo periodai. Tokio Žemės gelmių aktyvumo viršūnė turėtų būti jau antroje birželio pusėje. Taip pat – spalio mėnesį ir pačioje gruodžio pabaigoje. Ketvirtasis aktyvumo periodas prognozuojamas 2012 m. gegužę, kai daugelis „pranašų“ skelbia pasaulio pabaigą.

 

E.Chalilovas tokias kalbas vertina atsargiai ir siūlo nesureikšminti pranašysčių. Vis dėlto 2012 m. gruodis, jo manymu, nebus ramus. Reikia ruoštis dideliems potvyniams ir griaunamiesiems reiškiniams. Jis taip pat tvirtina, kad dėl Saulės audrų suges kai kurių dirbtinių palydovų sistemos.

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

 

Pačios pesimistiškiausios prognozės

 

Pačias drastiškiausias prognozes mokslininkai pateikė 2013 metams. Tuomet laukiama maksimalaus Saulės aktyvumo. Šiuo laikotarpiu sutaps 11-os, 22, 90–100 ir 300 metų Saulės ciklų „bangos“. Tai gali grėsti planetai dideliais sugriovimais.

Įdomu? Sudominkite ir kitus! Pasidalinkite ir tęskite skaitymą.
Dalintis

 

Tarptautinio GEOCHANGE komiteto pranešime pažymima, kad vėluojanti 24-ojo Saulės aktyvumo ciklo pradžia gali reikšti tik viena – tylą prieš audrą. Šią versiją patvirtina ir NASA mokslininkų stebėjimai.

 

E.Chalilovas pabrėžia, kad 2010 metų pradžioje padidėjęs žemės drebėjimų, potvynių bei cunamių skaičius – tai rimtas ženklas šalių vyriausybėms, kad reikia imtis specialių priemonių, kurios padėtų apsaugoti gyventojus nuo stichijos, kurios išvengti neįmanoma.

 

Rekomenduojami video:


2500
2 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
l.l

Butent taip ir yra…egzistuoja daug islaptintu organizaciju, kuriu nariai tik ir suka galvas,. kaip cia sumazint zmoniu skaiciu zemeje

Ruta

Daug kur kalba kad zeme naikina ne klimatiniai pokiciai bet Amerikos klimatinis ginklas.Juo stengiamasi isnaikinti kuo daugiau zmoniu,nes pati zeme jau neistengia ju ismaitinti.

Taip pat skaitykite