Motina gyvą sudegino savo neįgalią dukrą

Motina įtariama gyvą sudeginusi savo neįgalią dviejų mėnesių dukrą. Teigiama, kad Suceli Ardon įkišo kūdikį į šiukšlių maišą, apipylė benzinu ir padegė. Trijų vaikų motina S. Ardon buvo suimta, kai praeivė rado apdegusį jos dukters Brandy lavoną.

 

26 metų moteris tvirtino, kad jos duktė buvo jau negyva, nes ji netyčia davė jai per didelę skausmą malšinančių vaistų dozę. Bet skrodimo metu nustatyta, kad tuo metu kūdikis dar buvo gyvas, nes jos plaučiuose buvo surasti dūmai.

 

Kūdikis sirgo retu Wolfo-Hirschhorno sindromu, sirgo nepagydoma liga. Daugiausia laiko ji praleido ligoninėje ir neseniai buvo išleista į namus, kad ją prižiūrėtų motina ir jos draugas Luisas Martinezas.

 

S. Ardon turėjo leisti dukrai morfijų, kad palengvintų skausmus. Ji tvirtino, kad netyčia suleido mergaitei per didelę dozę ir supanikavo, supratusi, kad ji negyva. Užuot pranešusi policijai, moteris nusprendė sudeginti kūną.

 

Policija sugebėjo identifikuoti Brandy iš chirurginio prietaiso jos pilve, kuris buvo naudojamas kaip maitinimo vamzdelis. Apklausos metu moteris prisipažino, kad padegė dukrą, manydama, kad ji nebegyva nuo per didelės morfijaus dozės.

 

Detektyvas seržantas Johnas Franzas sakė: „Ji pasakė mums, kad supanikavo, nes išsigando, kad pakliuvo į bėdą.“

 

Jos draugas pasakė policijai, kad S. Ardon paaiškino vaiko dingimą iš namų, sakydama, kad slaugos ligoninės darbuotojai pasiėmė ją. Vėliau ji sakė, kad išsiuntė kūdikį giminaičiams. Jos dukters kūnas buvo surastas praėjus dviem savaitėms po sudeginimo.

 

Kai buvo sprendžiama, ar paleisti moterį už užstatą, kaltintojai teigė, kad yra pavojus, jog S. Ardon gali išskristi į savo gimtąją Gvatemalą. Ji legaliai gyveno JAV jau 10 metų. S. Ardon draugas L. Martinezas paliudijo, kad jis padės jai, jei ją paleistų. Advokatas taip pat sakė, kad ji neplanuoja grįžti į Gvatemalą.

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

 

Teisėjas Stevenas Kosachas išlaisvino S. Ardon, ji turės nuolat registruotis ir dėvėti sekimo apyrankę.

 

Rekomenduojami video:


2500
2 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
Cigonas

Noreciau kad ta mama sudegtu.

Bilduke

vat va cia as patilesiu :0

Taip pat skaitykite