8 keisti vaikų atvejai: kai mažųjų istorijos priverčia kūną nueiti pagaugais

vaiku-pasakojimaiVaikai yra vaikai, tad suaugusieji dažnai numoja ranka į mažamečių kalbas ir elgesį. Bet štai vienas užsienio diskusijų forumas paklausė, kokių keistenybių skaitytojai yra pastebėję bendraudami su mažaisiais, ir kai kurie atsakymai tikrai pasirodė neįprasti.

 

1. Aštuonmetis krikštasūnis stebi penkiametę sesę, nes „mieganti ji panašiausia į mirusią“. Taipogi kartais įsikiša ranką giliai į burną „tiesiog kad pajaustų, koks jausmas dusti“.

 

2. Teko būti aukle šešiamečiui – tikram angelėliui, kuris norėjo nužudyti savo mamą! Jis net paruošė jai spąstus – ištiesė virvę tarp laiptų turėklų kulkšnių aukštyje.

 

3. Mano sūnus gudrus – sakė, kai nužudys ką nors, padės kūną ant bėgių, kad niekas nesužinotų, jog įvykdyta žmogžudystė. O jei kas pamatys – ir tas bus padėtas po atvažiuojančiu traukiniu!

 

4. Kartą mano auklėtinis man pasakė: „Mokytoja, žinot ką, žinot ką? Anksčiau buvau kūdikis, bet ne visada buvau vaikas. Kai buvau didelis, buvau baisus ir dariau daug blogų dalykų. Anksčiau gaudydavau mergaites ir BAM! Taikliai! Tada prilėkdavau ir RRRRRAAAARRR! Matyt dėl to Dievulis vėl grąžino mane į vaikystę. Dabar man ketveri, bet mergaičių nebeskriaudžiu“.

 

5. „Kodėl verki?“, – paklausė amžiną atilsį mano vaikino jaunėlis pusbrolis. „Ilgiuosi jo“, – liūdnai tarstelėjau. „Bet kodėl? Jis sėdi štai čia“, – maktelėjo galva į sofą pusbroliukas.

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

 

Mes budistai, tad tikim, kad kai žmogus miršta staigiai (vaikinas buvo nušautas, nors kulka net nebuvo skirta jam), jis to nesuvokia 7 dienas.

 

6. Mudvi su drauge išmąstėm įdomią teoriją apie jos pusbroliuką ir nutarėm išbandyti. „Kas buvai, kai dar nebuvai [jo vardas]?“, – paklausėm. „Dirigentas“, – nė kiek nesutrikęs atsakė berniukas ir pamojavo ranka lyg batuta.

 

Įdomu? Sudominkite ir kitus! Pasidalinkite ir tęskite skaitymą.
Dalintis

Įdomu tai, kad jis gimė aklas ir niekad nematė, kaip dirigentai diriguoja.

 

7. Vidury nakties mažasis broliukas ėmė rėkti: „Moon! Moon! Moon!“. Nežinau, ar turėjo omenyje mėnulį, nes rodė į kambario kampą… Vėliau vis užsimindavo, jog nori, kad tas kažkas moon nelįstų į jo kambarį… Mėnulis? Bet kodėl? Iki šiol nežinau.

 

8. Nuskambės keistai, bet mano mama sakė, kad aš irgi kalbėdavau apie „moon“ – kad verkiau sakydama, jog „moon liepė nužudyti tave“.

 

Parengė: E.

 


Perspausdindami, cituodami ar kitaip platindami skelbiamą turinį portale kuris priklauso Anomalija.lt grupei, Jūs turite įdėti nuorodą į šaltinį (t.y. Anomalija.lt). Daugiau informacijos apie naudojimo taisykles rasite čia.

Rekomenduojami video:


2500

Taip pat skaitykite