Žemėje gyveno milžinai? Prahos pilyje rastos gigantiškos knygos

prahos-archyvasSensacingi radiniai griauna nustovėjusią pasaulyje tiesą apie žmonijos istoriją. Vis dažniau iš senovinių archyvų, istorikams pavyksta gauti naujų įrodymų apie tai, kad kadaise Žemėje galėjo gyventi milžinai, rašo disclose.tv.

 

Naujausias tokio atradimo pavyzdys, 1940 metais M. Peterk’os daryta nuotrauka, kurioje matomas žinomas Čekijos istorikas Ceslavas Psemykas nagrinėjantis gigantiškas knygas Prahos pilyje.

 

Teigiama, kad viena tokia knyga galėjo sverti iki pusantros tonos, o jų buvo rasta keli šimtai. Istoriko C. Psemyko užrašuose parašyta, kad knygos buvo labai kruopščiai surinktos, jų tekstas buvo užrašytas labai didelėmis raidėmis.

 

“Knygos atrodė taip, tarsi jos buvo skirtos ne mūsų ūgio žmonėms, o tikriems milžinams. Turėjau versti po kelis lapus, kad pasiekčiau knygos vidurį, nes kitaip man tiesiog neužtektu jėgų”, – istoriko užrašus cituoja užsienio alternatyvių naujienų portalai.

 

Kur dingo knygos ir kodėl jos buvo paslėptos nuo žmonių kol kas niekas tiksliai atsakyti negali, tačiau sąmokslo teorijų šalininkai tvirtina, kad taip padaryta tyčia tam, kad nereikėtų iš naujo perrašinėti istorijos.

 

2015 metais kilo įtarimai, kad JAV Smitsono institutas sunaikino tūkstančius milžiniško ūgio žmonių liekanų (griaučių). Tokią versiją iškėlė Amerikos Alternatyviosios Archeologijos Institutas (AIAA).

 

AIAA atstovas Džeimso Čarvordo tvirtino, kad bylos nagrinėjimo metu iškilo naujos detalės, kai būrys Smitsono instituto darbuotojų pripažino, jog iš tiesų egzistuoja dokumentai, kurie, kaip spėjama, įrodo dešimčių tūkstančių žmonių griaučių sunaikinimą, rašė worldnewsdailyreport.com.

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

 

Ar Žemėje galėjo gyventi milžinai?

Ar Žemėje galėjo gyventi milžinai?

 

Įdomu? Sudominkite ir kitus! Pasidalinkite ir tęskite skaitymą.
Dalintis

Šių žmonių ūgis galėjo siekti iki 12 pėdų aukščio (apytiksliai iki 4 metrų), ir kurių egzistavimo tradicinė archeologija dėl įvairių priežasčių nenori pripažinti.

 

Apie milžinų egzistavimą buvo užsiminama taip pat ne viename senovės veikale, tarp kurių yra ir Biblija.

 

“Jie tiesiog slepia tiesą. Tas būrys, kuris priklauso visai istorikų ir biologų struktūros mafijai, nenori pripažinti, kad mes nei velnio nežinome apie tai, kas kažkada dėjosi Žemėje. Jeigu jie tai pripažintų, prarastų finansavimą, nes jų tiesiai šviesiai paklaustų, ką jie tiek metų veikė? Reikėtų pradėti viską nuo nulio”, – užsienio šaltiniams teigė alternatyvios istorijos propaguotojas Džeimsas Sanderis.

 


Perspausdindami, cituodami ar kitaip platindami skelbiamą turinį portale kuris priklauso Anomalija.lt grupei, Jūs turite įdėti nuorodą į šaltinį (t.y. Anomalija.lt). Daugiau informacijos apie naudojimo taisykles rasite čia.

Rekomenduojami video:


2500
1 Comment threads
3 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
4 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
trollolol

Tos foto senai pripazintos kaip fake. Kaip ir gigantiski vorai ar 2 metru skrusdeles. Taip kad apie ka mes cia?

asss

asociatyvines nuotraukos tai vadinasi.

MonkeyMind

Pažiūrėkime atidžiau į Egipto piramidžių freskas ir pamatykime, kad vaizduojami valstiečiai ir “dievai” dalinantys Saulės šviesą. Ūgis lenkia 2 kartus. Graikijos mitologijoje dar gyvi titanai. Lietuvių mitologijoje – įžymusis Džiugas Telša, gynęs žemaičių žemes. Lietuvoje ir Japnijoje randami dvipusiai kirviai (labrys), kurių vien koto ilgis 3 metrai. Sego kanjono freskų piešiniai vaizduoja milžinus persekiojančius žmones, Taip kad.. Milžinų rasė laisvai galėjo egzistuoti.

elix

Aš mačiau dokumentinį filmą, kuriame mokslininkai darė tyrimą ir patvirtino, jog žemėje buvo milžiniški ne tik pvz dinozaurai, bet ir vabzdžiai. Tad kodėl atmesti galimybę apie žmonės milžinus…

Taip pat skaitykite