Lietus: prietarai ir ritualai

lietus-prietarai-ritualaiPasirodo, lietus reikalingas ne tik tam, kad pasotintų drėgme Žemę. Jo pagalba galima pritraukti sėkmę ir išsivaduoti nuo baimių ir kliūčių, rašo Būrėja Roma Vičienė, projekto Mėnesiena: Būrimas kortomis įkūrėja.

 

Dar mūsų protėviai lietų laikė geru ženklu, o šamanai dešimtmečiais tobulino savo ryšį su pasauliu, kad galėtų panorėję iššaukti šį gamtos reiškinį.

 

Lietus – tai vanduo, krentantis iš dangaus. Būtent todėl daugelis suteikia jam maginių savybių. Jis yra viena iš keturių stichijų, kurių pagalba galima išpildyti bet kokį norą. reikia tik laikytis atitinkamų taisyklių ir tada gerovė pati ateis į jūsų namus.

 

Prietarai apie lietų

 

Visi šie prietarai laiko patikrinti ir daugeliui žinomi, tačiau ne kiekvienas kreipia į juos savo dėmesį. Bet jeigu jūs norite pakeisti savo gyvenimą ir užsitikrinti Visatos palaikymą, nereikia ignoruoti tokių ženklų iš aukščiau.

 

– Manoma, kad jeigu vestuvių dieną lyja, tai jauniesiems labai pasisekė. Tai reiškia, kad pats dangus laimina tokią sąjungą ir ji bus ilga ir stipri. Kaip taisyklė, tokiais atvejais santykiai tarp jaunavedžių kuriami ne tik abipusės meilės pagrindu, bet ir pagarba bei pasitikėjimu.

 

– Jeigu jūs susiruošėt į tolimą kelionę ir staiga pradėjo lyti, tai taip pat laikoma geru ženklu. Tokiu būdu Visata praneša, kad kelias bus lengvas ir nereikia jaudintis dėl smulkmenų.

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

 

– Lietus, kuris prasidėjo gimimo dieną, žada tam žmogui didelę sėkmę reikaluose. Toks ženklas reiškia, kad visus ateinančius metus juos lydės sėkmė bet kokiuose reikaluose. Svarbiausia, laiku pastebėti pasufleravimus ir klausyti savo širdies balso.

 

Apsivalymo po lietumi ritualas

Įdomu? Sudominkite ir kitus! Pasidalinkite ir tęskite skaitymą.
Dalintis

 

Šis ritualas atėjo iš šamanų praktikos. Mokslininkai jau seniai daro prielaidą, kad vanduo yra geras laidininkas. Taip pat jis turi puikias valomąsias savybes. Būtent todėl naudinga pastovėti po šiltu vasaros lietum ir nuplauti visą susikaupusį negatyvą.

 

Jeigu jums nesiklosto gyvenimas ar jūs niekaip negalite įveikti tam tikro etapo, tiesiog palaukite, kol nedideli lašai pradės kristi iš dangaus ir išeikite į lauką. Tokie lietūs sugeba apvalyti ne tik kūną, bet ir sielą. O kad sustiprintumėt efektą, pabandykite vizualizuoti, kaip vandens srautai nuplauna nuo jūsų visą susikaupusį negatyvą.

 

Visais laikais lietų siedavo su ko nors naujo pradžia. Taip pat buvo manoma, kad jis pritraukia sėkmę. Tam reikėjo paprasčiausiai pastovėti po lašais ir išsakyti savo norą. Išpildyti svajones galima įvairiais būdais – svarbiausia tiksliai žinoti, ko norite. Džiaukitės kiekviena nauja diena ir sekite ženklus.

 

Parengė: Būrėja Roma Vičienė, Mėnesiena: Būrimas kortomis

Rekomenduojami video:


2500

Taip pat skaitykite