Narų teigimu „Baltijos NSO“ išjungia jų elektroninius prietaisus

Baltijos jūros dugne aptiktas keistos formos objektas, kuris trikdė elektroninius prietaisus, kai švedų narų komanda bandė šį objektą nufilmuoti. Tačiau kritikai vis dažniau skeptiškai atsiliepia apie šį atradimą.

 

Iš pradžių tolimesniems tyrimams nebuvo skirta lėšų, tačiau dabar švedų komanda grįžo su nuotoliniais jūros dugno 3D skeneriais – viską finansavo slaptas rėmėjas.

 

Kai švedų komanda filmuoja ir bando priartėti arčiau prie šio neįprasto objekto elektroniniai prietaisai išsijungia.

 

„Nei vienas elektros prietaisas ten nebeveikia – net palydovinis telefonas išsijungia, kai mes esame virš šio objekto“,- sakė Stefan Hogerborn, pagrindinis grupės naras Švedų kanalui NDTV.

 

„Kai mes pasitraukiame maždaug apie 200 metrų nuo objekto visi prietaisai vėl įsijungia, bet kai mes vėl grįžtame prie objekto viskas vėl nebeveikia.“

 

Šis atradimas aprašytas kaip apvalus objektas panašus į „didžiulį grybą“ virš kurio yra kiaušinio formos portalas. Komanda sakė, kad 300 metrų takas, gali būti apibūdinamas kaip „išėjimas“ iš „kosminio laivo“.

 

Komanda nesidrovėjo spėlioti apie tai, ką jie matė.
„Tai gali būti meteoritas, asteroidas, ugnikalnis, arba tarkime, tai U formos laivas Šaltojo karo metu paliktas ten, arba tai gali būti NSO. Tai turi būti kažkas“, – sakė Dennis Asberg , vienas iš narų.

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

 

Elektros trukdžiai, atrodo, patvirtina, kad šis objektas nėra įprastas. Tačiau nevisi yra įsitikinę. Kritikai skeptiškai vertina Ocean X komandą, kurie yra profesionalūs lobių ieškotojai, o ne vandenyno tyrinėtojai, menkai išmanantys mokslą.

 

Hanumant Singh, Woods Hole Okeanografijos Instituto tyrėjas, pranešė Amerikos žurnalui Popular Mechanics, kad reiškinys užfiksuotas su pigiu neteisingai kalibruotu sonaru.

Įdomu? Sudominkite ir kitus! Pasidalinkite ir tęskite skaitymą.
Dalintis

 

Ocean X atmeta kaltinimus dėl populiarumo siekimo.
„Iš pradžių mes manėme, kad tai tik akmuo, bet tai kažkas kita. Baltijos jūroje niekada nebuvo užfiksuotas ugnikalnių aktyvumas, todėl šis reiškinys tampa dar keistesnis.“ Tvirtina Peter Lindberg, Ocean X įkūrėjas.

 


Perspausdindami, cituodami ar kitaip platindami skelbiamą turinį portale kuris priklauso Anomalija.lt grupei, Jūs turite įdėti nuorodą į šaltinį (t.y. Anomalija.lt). Daugiau informacijos apie naudojimo taisykles rasite čia.

Rekomenduojami video:


2500
5 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
Garnett

baltijos jura ir negili 80m

Occult

Hitlerio zaisliukai….

AlienLab

Na tai kas kad senoka, as pvz sian pirma karta perskaiciau :)

Minde

Kaip kam, as pvz. tik dabar apie tuos prietaisus perskaciau

?!?

Truputeli senoka naujiena anomalija.lt …

Taip pat skaitykite