Izraelyje neįtikę politikai šalinami prakeiksmu

Pentagram-witches-ritualNaktis. Kapinės. Dega juodos žvakės. Dešimt barzdotų žydų, visi apsirengę juodai, tik vienas baltais rūbais, linguodami kalba maldą. Ką veikia suaugę žmonės naktį kapinėse? Ko meldžia? Jie prašo mirties. Tepražūna nusikaltęs žydų tautai. Po maldos sukalbėjimo jis pragyvens ne ilgiau nei bus nustatyta magiškojo ritualo metu.

 

„Pulsa De Nura“ išvertus iš aramėjų kalbos reiškia „smūgis ugnimi“. Tai paslaptingas Kabalos ritualas, užtraukiantis bausmę tiems, kurie nusikalto žydų tautai. Judėjams priesakas “nežudyk” yra labai svarbus, tačiau ši apeiga nėra kvietimas imtis praktinių veiksmų ir susidoroti su nusikaltusiu asmeniu.

 

Tai kreipimasis į Aukščiausiąjį tam tikra malda, tikintis, kad jis pagreitins savo teismą tam, kurio veiksmai, jų manymu, kenkia Izraeliui. Bausmė nusikaltusįjį ištinka dvasiniame lygmenyje, tačiau tai atsiliepia ir jo fiziniam kūnui, užbaigiant jo žemiškas keliones. Jei tas, kurio vardu siunčiamas prakeikimas, kaltas, jis mirs per 30 dienų, per vienerius metus ar kitą maldoje nustatytą laiką. Tačiau jei Aukščiausiojo akyse jis nekaltas, mirs visi, kurie siuntė prakeikimą.

 

Pulsa De Nura – pats galingiausias prakeikimas, kraštutinė priemonė, kartais prilyginama atominiam ginklui, todėl taikoma labai retai. Apeigas vykdo tik judėjai, ir prakeikimas nukreiptas tik prieš judėjus (todėl žydai negalėjo tokiu būdu sustabdyti Hitlerio ir kitų nacių žudikų). Malda skaitoma aramėjų kalba, dalyvaujant ne mažiau kaip dešimčiai vyrų, kurių kiekvienas turi puikiai suprasti savo veiksmus ir kokias pasekmes jie gali sukelti. Tam, prieš kurį įvykdytas Pulsa De Nura ritualas, turi būti apie tai pranešta atvirai ir prie liudininkų ir duodamas laikas pasitaisymui.

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

 

Kalbama, kad Pulsa De Nura apeigos rabino Hafeco Chaimo iniciatyva buvo atliekamos prieš Levą Trockį. Tačiau tai abejotina – pats rabinas mirė 1933 m., o Trockis buvo nužudytas 1940 m.

 

Kaip išsipildžiusio prakeiksmo pavyzdys prisimenamas 37 metų archeologas Ejalis Ragonis, miręs nuo širdies smūgio praėjus dviems savaitėms po Pulsa De Nura. Prakeiksmas ant jo krito už tai, kad Ragonis suprojektavo ir pastatė elitinį kompleksą „Hivat- Andromeda“ toje vietoje, kurioje spėjama buvo senos žydų kapinės.

Įdomu? Sudominkite ir kitus! Pasidalinkite ir tęskite skaitymą.
Dalintis

 

2010 m. archeologas Jechuda Neceris atrado karaliaus Erodo kapą, kurio paieškoms buvo pašventęs daugybę savo gyvenimo metų. Rabinai perspėjo archeologą jokiu būdu kapo neatverti, nes sulauks prakeikimo. Netrukus po kapo atvėrimo, Neceris, stovėdamas ant Irodiono kalno, bendravo su kolegomis. Jis atsirėmė į medinį turėklą. Tačiau netikėtai turėklas sulūžo, o archeologas nukritęs nuo kalno, žuvo.

 

Tačiau dažniausiai prieš pagreitintą Aukščiausiojo teismą tenka stoti politikams.

 

1995 m. spalio mėnesį buvo atlikta malda-prakeikimas prieš Izraelio ministrą pirmininką Icchaką Rabiną, kurio iniciatorius buvo išeivis iš Meksikos rabinas Jozefas Dajanas. Po apeigos jis išvyko pas ministrą pirmininką pranešti apie prakeiksmą. Be abejo niekas pas premjerą jo neįleido – rezidencija buvo saugoma lyg tvirtovė. Sustojęs ten, kur liepė apsaugos pareigūnai, dalyvaujant žiniasklaidos atstovams, Dajanas perskaitė pranešimą apie prakeikimą ir už ką jis skirtas.

 

Nepraėjus nei mėnesiui ultra-religiškai nusiteikusio studento Igalio Amiro paleistos trys kulkos sužeidė Rabiną. Ketvirtąją jis gavo greitosios pagalbos automobilyje iš specialiųjų tarnybų agentų. Mirė iškart nuvežtas į ligoninę. Izraelio valstybės teisės patarėjas Menis Mazuza nusprendė nekelti baudžiamosios bylos prieš Pulsa De Nura ritualo atlikėjus. Sprendimą motyvavo tuo, kad kreipimasis į aukštesnes jėgas ir mirties šaukimasis malda nors ir peržengia visuomenės normas, tačiau nėra raginimas nužudyti.

 

Arielis Šaronas buvo Izraelio valstybės vadovu nuo 2001 iki 2006 metų. Tai viena iškiliausių, bet tuo pačiu ir kontraversiškiausių Izraelio figūrų. Jo karjera tęsėsi per visą 65 metų žydų valstybės istoriją, jis garsėjo kaip politikos vanagas, atėjęs iš kariuomenės.

 

Šarono padaryti sprendimai iki šiol vertinami nevienareikšmiškai – į valdžią jis atėjo kaip griežčiausių priemonių prieš palestiniečius šalininkas, tačiau vėliau savo poziciją pakeitė ir įsakė iš Gazos ruožo išvesti kariuomenę bei likviduoti kelias žydų gyvenvietes.

 

Dėl savo negailestingų metodų Šaronas turėjo „Buldozerio“ pravardę. Šis politikas tikrai nebuvo visuotinai mylimas, o vienas iš karščiausių jo priešininkų – tas pats rabinas Jozefas Dajanas, 2004 m. rugsėjį organizavo prieš Šaroną kabalistines apeigas. Pasaulietiškai mąstantis šiuolaikiškas žmogus Arielis Šaronas viešai pasijuokė iš tokių grasinimų. Pulsa De Nura atlikėjai jam buvo skyrę 180 dienų.
Lygiai 180-ąją dieną po Pulsa De Nura ištikus insultui, Arielis Šaronas nugrimzdo į komą ir išbuvo joje aštuonerius metus. Mirė 2014 m. sausio 11 d. taip ir neatgavęs sąmonės.

 

Išties, reiktų dar paieškoti Izraelio politiko, kuriam nė sykį nebuvo grasinta kabalistiniu teismu. Ne visada jis suveikdavo – o gal nebuvo atliktas teisingai? Vienas iš politikų, kuriam grasinta prakeikimu – buvęs Jeruzalės meras Uri Lupolianski, užrūstinęs tikinčiuosius tuo, kad nepasipriešino gėjų paradui šventajame mieste. Po skandalingojo gėjų parado kelionės į Izraelį praėjo septyneri metai, buvęs Jeruzalės meras vis dar gyvas.

 

2013 m. perspėjimą apie Pulsa De Nura gavo Izraelio ekonomikos ministras Naftalis Bennetas.
Arabų šalyse tikima, kad Pulsa De Nura buvo Sadamo Huseino ir palestiniečių lyderio Jasiro Arafato mirties priežastimi. Kabalistai su tuo nesutiktų, pasak jų, prakeikimas veikia tik prieš žydų tautybės nusikaltėlius. Tačiau kai kurie arabai įsitikinę, kad apeiga gali paveikti ir juos – juk tai giminingos tautos.

 

Skeptikai gali šaipytis. Tačiau nė vienas žydas nesijuoktų iš šių istorijų. Kabala – vienas iš sudėtingiausių ir painiausių tikėjimų, kurio paslapčių viliojami vis daugiau žmonių vyksta į keliones į Izraelį. Tačiau Kabalos paslaptys ko gera niekada nebus atskleistos.

 


Perspausdindami, cituodami ar kitaip platindami skelbiamą turinį portale kuris priklauso Anomalija.lt grupei, Jūs turite įdėti nuorodą į šaltinį (t.y. Anomalija.lt). Daugiau informacijos apie naudojimo taisykles rasite čia.

Rekomenduojami video:


2500

Taip pat skaitykite