Giminės įstatymai: kada ateina nelaimė?

gimines-karmaProblemos, rimtos ligos, nelaimės ateina į mūsų gyvenimą tada, kai mes pažeidžiame sistemos įstatymus, netgi tada, jei apie juos nieko nežinome. Kaip išmokti suprasti giminės įstatymus? Atsako Būrėja Roma Vičienė, projekto Mėnesiena: Būrimas kortomis įkūrėja.

 

Kiekvienas iš mūsų šiame pasaulyje atsiranda pas tėtį ir mamą, mūsų sukūrimui buvo reikalinga energija dviejų, kitaip mūsų paprasčiausiai nebūtų. Už jų stovi jų tėvai, už kiekvieno jų – jų protėviai ir taip toliau. Visi šitie žmonės, gyvi jie ar mirę, sudaro vieningą sistemą, kuriai mes priklausome arba mūsų GIMINĖ. Mes surišti su mūsų Gimine per mūsų tėvus, mes iš ten galim semtis didžiulės jėgos, jeigu mūsų ryšiai nėra pažeisti, jeigu mes nepažeidžiame sistemos, kuriai priklausome įstatymų.

 

Be kraujo giminaičių į mūsų giminės sistemą įeina kiti žmonės ar sielos, kurie buvo mūsų gyvenime ir padarė kokį nors stiprų poveikį.

 

Pavyzdžiui:

 

Į giminės sistemą įeina visi tie, kurie gimė (aš pats, mano seserys, broliai, taip pat abortai, persileidimai, anksti mirę vaikai, apleisti vaikai, įvaikiai.)

 

Visi tiesioginiai giminaičiai iki septintos kartos (močiutė – senelis, promočiutė – prosenelis), ir pirmyn (vaikai, anūkai, proanūkiai) su jų ryšiais, partneriais, reikšmingais žmonėmis jų gyvenime.

 

Visi partneriai, su kuriais buvo stiprus emocinis ar intymus kontaktas ( buvę vyrai ir žmonos, pirma meilė, seksualiniai partneriai).

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

 

Visi tie žmonės, kurie padėjo Giminei išgyventi, išgelbėjo kurio nors Giminės nario gyvybę, padarė kokią geradarystę (fronte išgelbėjo priešui gyvybę, atidavė savo maisto davinį bado laikais, gaisro metu išgelbėjo gyvybę ir t.t.).

 

Visi tie žmonės, kurie giminės sistemai padarė kokią nors žalą, sukėlė grėsmę gyvybei ar gerovei kam nors iš sistemos narių (prievartautojai, žmogžudžiai, vagys ir t.t.), visi tie, kas turėjo ypatingą likimą – sunkias ligas, beprotystę, invalidumą, keistas ar baisus likimas, žmogžudžiai, užmuštieji.

Įdomu? Sudominkite ir kitus! Pasidalinkite ir tęskite skaitymą.
Dalintis

 

Kaip matome, gaunasi gana nemažai žmonių, su kuriais mes tiesiogiai ar netiesiogiai susiję, ir kurie turi mums nemažą poveikį, ir teigiamą ir neigiamą.

 

Daugelis iš jų tiesiog mums padeda, mus saugo, suteikia jėgų gyventi ir veikti šiame pasaulyje. Bet yra tie, su kuriais ryšiai yra pažeisti, reikalauja atstatymo, pripažinimo, priėmimo jų į giminės sistemą ir pagarbos jų nepaprastam likimui.

 

Jeigu jūsų giminės sistemoje visi ryšiai sutvarkyti, įstatymų laikomasi, jūsų gyvenimas bus pakankamai ramus ir laimingas. Problemos, nelaimės, rimtos ligos ateina į mūsų gyvenimą tada, kai pažeidžiame giminės įstatymus, netgi jei apie juos nieko nežinome.

 

Priklausymo sistemai įstatymas

 

Visi, kas kartą įėjo į giminės sistemą, lieka joje visam laikui. Mes negalime pagal savo norą išmesti, išbraukti iš gyvenimo, užmiršti ar pašalinti.

 

Čia įeina abortai, persileidimai, anksti mirę, žmogžudžiai ir kiti nepalankūs giminės elementai (kuriuos norisi kuo greičiau užmiršti), buvę vyrai ir žmonos, intymūs partneriai ir t.t. Kartą jie buvo mūsų gyvenime ir turi jame vietos visam laikui. Apie tai svarbu prisiminti ir atiduoti jiems pagarbos duoklę, kokie jie bebūtų.

 

Pavadavimo įstatymas

 

Jeigu mes išbraukiame mūsų sistemos narį iš savo širdies ir pašaliname iš sistemos, tai jo vietą užims jauniausias giminės narys. Kaip tai galima pamatyti?

 

Pavyzdžiui, vyras turėjo brolį, kuris vartojo narkotikus ir mirė nuo perdozavimo. Apie jį pageidavo užmiršti, sunaikino nuotraukas, apie jį niekada nepasakojo vaikams, ir vaikas, augęs toje šeimoje, niekada ir nieko nežinojo apie savo dėdę. Viskas pasikeitė, kai berniukas tapo paaugliu – jis susidėjo su bloga kompanija, pradėjo praleidinėti pamokas, išgėrinėti su draugais, o šešiolikos metų pabandė narkotikų.

 

Žiūrėdamas į savo sūnų, tėvas su skausmu prisimindavo savo brolį ir su siaubu stebėjo kaip klostosi sūnaus likimas, laukdamas tragiškos pabaigos. O štai, jeigu tėvo širdyje būtų vietos jo netikėliui broliui, jeigu vaikas žinotų apie savo dėdės likimą, žiūrėtų ir suprastų, kaip tragiškai užsibaigė jo gyvenimas, jis būtų pasirinkęs kitą kelią. Šios situacijos sprendimas – duoti vietos tos sistemos nariui kiekvieno iš dabar gyvenančių širdyse, priimti jo pasirinkimą ir atiduoti pagarbos duoklę jo nepaprastam likimui.

 

Hierarchijos įstatymas

 

Tas, kas įėjo į giminės sistemą anksčiau, turi pranašumą prieš tuos, kurie į ją įėjo vėliau. Tai reiškia, kad tėvai turi pranašumą prieš vaikus, o vyresnieji broliai ir seserys prieš jaunesniuosius. Tai reiškia, kad buvę vyrai ir žmonos turi pranašumą prieš tuos, kurie į šeimą atėjo vėliau.

 

Tačiau nauja šeima turi didesnį prioritetą negu ankstesnioji. Tai reiškia, kad svarbu gerbti savo tėvus, svarbu atiduoti duoklę buvusiai šeimai, gerbti buvusią žmoną ar vyrą, rūpintis vaikais iš pirmos santuokos, svarbu globoti savo vaikus, bet didžiausias prioritetas santykiuose turi būti su mūsų partneriu – vyru ar žmona.

 

Tęsinys antrame puslapyje…

Rekomenduojami video:


2500

Taip pat skaitykite