Po Kinijos piramidę buvo rasti nežinomo metalo vamzdžiai, kurių senumas daugiau kaip 100 tūkstančių metų


Kas galėjo pastatyti tokią sudėtingą struktūrą prieš 150 tūkstančių metų, jei tada žmonės tik pradėjo naudoti ugnį? Pranešama apie neįtikėtiną radinį po Kinijos piramide.

 

„Baigun“ pypkės laikomos viena didžiausių paslapčių iki šiol. Jie buvo rasti piramidės viduje, Baigong kalno viršuje, šiaurės vakarų Kinijoje. Piramidė buvo sunaikinta ir liko tik nedidelė jos dalis. Vieninteliame urve ekspertai rado 30 centimetrų skersmens vamzdžių tinklą. Jie kyla į kalną ir niekas tiksliai nežino, kur veda šie vamzdžiai. Taip pat, jie yra pagaminti iš medžiagos, apie kurią niekas iš mokslininkų nežino.

 

aprasymas

 

Kai kurie archeologai pasiūlė, kad šie vamzdžiai buvo naudojami vandeniui transportuoti. Šią teoriją iš dalies patvirtina faktas, kad Tosono ežero krante, kuris yra netoli nuo piramidės, buvo rasti įvairaus skersmens geležiniai vamzdžiai.

 

Pekino instituto specialistai išanalizavę šiuos artefaktus nustatė, kad jų amžius siekia 150 tūkstančių metų. Be žinomų medžiagų, juose taip pat buvo 8% vis dar nežinomos medžiagos. Toks radinys suglumino mokslininkus, nes pirmieji žmonės šiose teritorijose pasirodė prieš 30 tūkstančių metų ir daugiausia buvo klajoklių gentys.

 

Rekomenduojami video:


2500
1 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
Jap

Kodėl neįdedat linko iš originalaus šaltinio?

Taip pat skaitykite