Moteris mirusią motiną namuose laikė 3 metus

Viena Jungtinės Karalystės gyventoja sugebėjo ilgai nuslėpti savo motinos mirtį ir laikė jos kūną namuose, kuriuose gyveno pati.

 

Klaikus radinys aptiktas gyvenamajame name Vakarų Velse esančiame Aberaerono miestelyje. 83 metų Gaynor Jones kūnas buvo užverstas žvyru, aplink jį buvo galybė šiukšlių.

 

Iki tol našlės jau ilgokai niekas nematė.

 

Pirminiais duomenimis, moteris mirė 2015 metais prieš Kalėdas, tačiau kartu su ja gyvenusi dukra Valerie Jones (57 m.) niekam apie tai nepranešė. Ji vietos ūkinių prekių parduotuvėje įsigijo 4 maišus druskos ir žvyro mišinio, skirto slidiems keliams barstyti, ir juo „balzamavo“ motinos kūną.

 

Palaikai buvo užkloti brezentu.

 

Gaynor Jones palaikai rasti po to, kai socialiniai darbuotojai paprašė policininkų patikrinti, ar name gyvenančioms moterims viskas gerai.

 

Pareigūnai Valerie Jones rado susmukusią, ji buvo nukamuota dehidratacijos.

 

Vėliau, apžiūrint namo vidų, rastas ir jos motinos lavonas.

 

Name buvo begalė šiukšlių – anot miestelio gyventojų, motina ir dukra nuolat tempė namo įvairiausias atliekas ir jas kaupė, šios veiklos jos buvo tarsi „apsėstos“.

 

Valerie Jones po pareigūnų apsilankymo atsidūrė ligoninėje. Teigiama, kad ji neatsimena motinos mirties ir buvo įsitikinusi, kad ši vis dar gyva.

 

Įvykis tiriamas.

 

Šaltinis: http://www.anglija.today

Rekomenduojami video:


2500
1 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
paprika [aitrioji]

ko cia stebetis =tai psichikos liga.. sirgo motina ir dukra [visi zinojo, kad jos tempe i namus siuksles]- joms buvo reikalinga prieziura ir med pagalba.. .. .. o ir cia pat lietuvoj pries keleta metu buvo ivykis [ na ne toks kraupus -lavono niks nelaike namuose]= senukas prieglaudoj mire, vienas sunus tyliai ramiai palaidojo. nei kaimynai, nei gimines nezinojo, kad palkimo dalintis nereiketu.. [na bet tie giminaiciai tiek ir tebuvo verti to palikimo, jei senuko 10 metu neaplanke..]

Taip pat skaitykite