Pinigų pritraukimo ritualas: pinigai pritraukia pinigus

Pinigu pritraukimo ritualas: pinigai pritraukia pinigus. Mėnulio jaunatis žymi naujo mėnulio ciklo pradžią, o pilnėjantis mėnulis – augančią energiją, kuri savaime simbolizuoja visų gyvenimo sričių plėtrą. Būtent per mėnulio jaunatį ir pilnėjančio mėnulio metu palankiausia atlikti visus maginius ritualus, kurie į gyvenimą turi pritraukti sėkmę bei finansinę gerovę. Šis nesudėtingas pinigų pritraukimo ritualas gali Jums padėti atgaivinti nusilpusią pinigų energiją bei pačius finansų srautus. Būtina sąlyga – mėnulio jaunaties, ar pilnėjančio mėnulio fazė. Tikslias mėnulio fazes rasite Mėnulio kalendoriuje . Pinigų magijai taip pat itin tinka penktadienis – Veneros diena. Venera atsakinga ne tik už meilės, aistros ir romantikos sritį gyvenime, bet ir už pinigų srautus galbūt todėl astrologijoje Venera dar vadinama “Mažąja laime”.

 

Taigi, stojus mėnulio jaunačiai ar pilnėjant mėnuliui, kai tik papuola penktadienis iš karto po saulės laidos (tada teka Venera) imame 12 vienodos vertės monetų, geriau stambesnio nominalo. Dedame jas ant palangės skaičiumi į viršų, kad nakčia jas apšviestų mėnulio šviesa (nesijaudinkite, jei debesuota, tai dar nereiškia, kad mėnulio nėra dangaus skliaute). Pasirūpinkite, kad namiškiai ar naminiai gyvūnai nė vienos monetos nenumestų ar nepaimtų. Susikaupkite ir balsu pakartokite užkalbėjimą:

 

“Šviesusis mėnuli padėk, nuo skurdo apsaugok. Atnešk pelną mūsų namams pinigai traukia pinigus. Ryškioji Venera padėk nuo skurdo apsaugok. Tegul pinigai augina pinigus. Tegul bus taip!”

 

Užkalbėjimą reikia pakartoti dvylika kartų, juk tiek monetų paliekame planetų energijų globai.

 

Kitą dieną užkalbėtas ir pakrautas monetas sudėkite į savo piniginę, kurią naudojate kasdieniame gyvenime. Monetas nešiokitės kartu su savimi (mažiausiai tris dienas) piniginėje, tačiau jų neišleiskite tol, kol Mėnulis pereis į priešpilnio fazę. Tokiu būdu Jūsų piniginė taip pat prisipildys augančios bei auginančios mėnulio ir Veneros energijos. Kaip magiškai paruošti piniginę skaitykite ČIA. Tuo metu, įsigykite raudono audinio ir raudoną juostelę ar virvelę. Iš audinio pasiūkite nedidelį maišelį, kuriame tilptų užkalbėtos monetos, sudėkite monetas į paruoštą maišelį, užriškite virvele ir padėkite kartu su saugomais juvelyriniais dirbiniais: juos taip pat “užkrėsite” augimo energija.

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

Įdomu? Sudominkite ir kitus! Pasidalinkite ir tęskite skaitymą.
Dalintis

 

Pinigų ir finansų energija pamažu pradės tekėti į Jūsų namus. Toks ritualas gali tapti kiekvieno Mėnulio mėnesio puikia pradžia. Kitą mėnesį galite naudoti tas pačias monetas.

 

Pinigu pritraukimo ritualas: padovanokite “pakrautą” monetą savo artimiesiems.
Vėl sulaukite penktadienio, kuris papultų per mėnulio jaunaties ar pilnėjimo fazę, po saulės laidos, kai teka Venera, paimkite tokią pačią monetą, kaip tos, kurios guli Jūsų raudoname pinigų maišelyje, atsistokite kambario viduryje ir žvelgdami į rytus pakartokite dvyliką kartų šį užkalbėjimą:

 

“Tuščia piniginė – nesėkmes skleidžia. Tegul ji prisipildo ir sėkmę atneša! Tegul bus taip!”

 

Monetą padėkite į raudonąjį maišelį su dvylika monetų prieš tai ją galite pažymėti, kad vėliau nesumaišytumėte senųjų monetų su naująja. Po dvylikos dienų monetą išimkite ir padovanokite artimam žmogui arba įsidėkite sau į piniginę.

 

Tegul pinigai pritraukia Jums pinigus!

 

Rekomenduojami video:


2500

Taip pat skaitykite