Sužinokite, kuo jūs neturėtumėte užsiimti gyvenime, priklausomai nuo to, kurį mėnesį švenčiate savo gimtadienį!

Sausis:
Sausio mėnesį gimę žmonės dažniau serga tokiomis ligomis kaip epilepsija, Alzheimerio, Krono liga. Pasak mokslininkų, taip yra dėl to, kad jie tiek dar būdami motinos įsčiose, tiek nuo pat gimimo yra pajutę saulės šviesos stygių. Šį mėnesį jums reikia vengti savo įprastinės veiklos bei monotonijos. Pasistenkite rasti bei išbandyti kažką naujo!

 

Vasaris:
Saulės šviesos trūkumas nėštumo metu ir pirmuosius kelis mėnesius po gimimo gali sukelti miego sutrikimus, tokius kaip narkolepsija. Mokslininkai padarė išvadą, kad labai svarbu, jog vaikas gautų pakankamai saulės šviesos. Nepakankamas ar nekokybiškas miegas trukdo vaikams sklandžiai susidoroti su dieną iškilusiomis užduotimis. Vasario mėnesį gimę žmonės turi pamiršti bet kokias pastangas patenkinti aplinkinių lūkesčius! Supraskite, jog niekas nėra tobulas, o kartas nuo karto pasitaikančios klaidos – tai dar ne pasaulio pabaiga.

 

Kovas:
Kai motina nėštumo metu negauna pakankamai saulės spindulių, kūdikiams trūksta vitamino D. Šis trūkumas neleidžia kokybiškai kvėpuoti, todėl jie tampa jautresni astmai. Vitamino D trūkumas taip pat gali turėti įtakos smegenų vystymuisi. Kovo mėnesį gimę žmonės neturėtų tapti senų savo įpročių vergais bei nebijoti nuolatos žengti pokyčių keliu.

 

Balandis:
Balandžio mėnesį gimę vaikai gali patirti sunkų autizmą, psichologinę depresiją ir sezoninius afektinius sutrikimus. Jei esate gimęs balandį, venkite negatyvo, negatyvių minčių, situacijų, žmonių ir t. t. Stenkitės susirasti jus palaikančių bei pozityviai nusiteikusių bendraminčių!

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

 

Gegužė:
Gegužę gimusių asmenų užduotis: išmokite dažniau pasakyti “NE”. Jūs neprivalote su visais būti geri bei malonūs ir jokiu būdu negalite leisti aplinkiniams kontroliuoti Jūsų gyvenimo.

 

Birželis:
“Vasaros vaikai” turi savas privilegijas – jie gauna daugiau šviesos bei šilumos tiek vis dar leisdami laiką mamos gimdoje, tiek iškart ją palikę. Jei gimėte birželio mėnesį, venkite pasyvaus agresyvumo bei žmonių, kuriuos mes dažnai apibūdiname kaip “vilkus avelių kailiais”.

Įdomu? Sudominkite ir kitus! Pasidalinkite ir tęskite skaitymą.
Dalintis

 

Liepa:
Liepos mėnesio žmonėms labai svarbu išlaikyti savo vidinį garbingumą ir teisingumą. Jei jaučiate, jog kažkas Jums atrodo iš esmės neteisinga – jokiu būdu to nesiimkite!

 

Rugpjūtis:
Gimusieji rugpjūčio mėnesį turi vengti aplaidumo savo paties atžvilgiu. Neleiskite, jog aplinkinių poreikiai užgožtų jūsiškius!

 

Rugsėjis:
Gimusieji rugsėjo mėnesį laikomi sėkmingais karjeristais. Jiems patartina vengti darbų atidėliojimo vėlesniam laikui.

 

Spalis:
Mokslininkai teigia, kad spalio mėnesį gimę žmonės gyvena ilgiau nei gimę pavasarį. Jeigu Jūsų gimtadienis yra spalio mėnesį, venkite monotonijos bei nereikšmingos veiklos.

 

Lapkritis:
Venkite tų pačių klaidų kartojimo. Stenkitės suprasti, kodėl tai nutinka būtent Jums ir mokykitės “nebelipti ant to paties grėblio”.

 

Gruodis:
Jeigu gimėte gruodžio mėnesį, nesistenkite susilieti su minia. Jei matote, jog Jūsų kelias veda per dar neištyrinėtas bei nepažintas vietoves – numokite ranka ant kitų nuomonės ir drąsiai ženkite juo!

 

Šaltinis: http://www.esotericblog.ru

Rekomenduojami video:


2500

Taip pat skaitykite