Kaip priversti svajonę išsipildyti, pasitelkiant „Magija“

Būrėjai ir magai žino paslaptingą būdą, kaip įgyvendinti troškimus, kuris, anot jų, yra veiksmingas ir prieinamas kiekvienam. Kodėl mums jos neišbandžius? Juk nieko neprasime.

 

Kokia šios troškimų magijos esmė? Tikriausiai bent sykį gyvenime girdėjote posakį: „Mintis sugeba materializuotis“.

 

Tai galima patikrinti patiems

 

Pavyzdžiui, sugalvokite bet kokį realų norą, tačiau tik tokį, kurio išsipildymo tikrai norėtumėte savo tikrovėje. Galite užsimanyti geidžiamo daikto ar kokio konkretaus veiksmo, įvykio.

 

Sugalvojote? Jei taip, dabar tris dienas iš eilės po 20 minučių prisiminkite ir galvokite apie savo troškimą, taip pat ir apie tą naudą, tuos pojūčius, kuriuos jis atneš.

 

Galite pasirinkti bet kokį paros laiką tam troškimui, tačiau kasdien jam turite skirti po 20 minučių tiksliai tuo pat metu.

 

Galima galvoti apie troškimą tyliai arba kalbėti apie jį garsiai. Tik jokiu būdu negalvokite ir nesvarstykite savo troškimo realizavimo variantų.

 

Manote, kad tai lengva? Lengva nebus, nes jums trukdys įvairios pašalinės mintys ir sunku bus „nepasakinėti“ likimui, kaip esate įpratę, kokiu būdu jis turi įgyvendinti jūsų troškimą.

 

Nusistatykite žadintuvą 20 minučių ir leiskite mintims laisvai suktis apie jūsų troškimą, kol nuskambės skambutis. Bet tuo sunkumai dar nesibaigia. Toliau laukia svarbiausias ir sunkiausias dalykas.

 

Dabar reikia pamiršti tai, apie ką taip intensyviai galvojote tris dienas iš eilės. Visa tai reikia ištrinti iš savo atminties be pėdsako, tarytum to troškimo nė nebuvo.

 

Vienaip ar kitaip tokio neįprasto trijų dienų „šturmo“ sąmonei bus per daug, ir ji pati pasistengs , kad troškimas užsimirštų ir nebebūtų aktualus. Liks tik migloti jo „kontūrai“, kurie netrukus išsisklaidys.

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

 

Sunku patikėti, bet troškimas išsipildys maždaug po mėnesio, kai jūsų smegenys visai pamirš jį. Tada ir jūs galėsite pasijusti magais ar burtininkais.

 

Pabandykite. Dėl troškimo išsipildymo nebus gaila sugaišti trijų dienų. Ir nepamirškite, kad geriau būti gerais burtininkais nei piktais, nes padaryti blogi darbai sugrįžta.

 

Rekomenduojami video:


2500

Taip pat skaitykite