Seksas ateityje: Kiekvieno namuose po sekso robotą!

Koks bus seksas 2056 m.? Mokslininkai jau kuria prognozes. Ir visai rimtai. Štai ką jie pranašauja.

 

1. Visi galės turėti sekso robotus

Jeigu asmeniniame gyvenime vyraus tuštuma ar partneris nesugebės patenkinti, į pagalbą bus galima pasitelkti robotą. Jokių atsitiktinių ryšių, jokio pavojaus užsikrėsti ar neplanuotai pastoti. Viską, ką reikia, padarys androidas.

 

Gal jūs visada svajojote išbandyti ką nors nauja, bet nedrįsote pasiūlyti savo mylimajam? Ir šiuo atveju padės žmogaus pavidalo robotas su dirbtiniu intelektu. Jis galės paprasčiausiai apkabinti, kai reikia, ar iškrėsti bet ką, be menkiausio varžymosi.

 

Kaip tai atsilieps žmonių bendravimui, galima tik spėlioti. Juk nebereikės vargti, stengiantis surasti bendrą kalbą su partneriu. Santarvė su besiele būtybe bus visada garantuota.

 

2. Tikrą fizinį prisilietimą bus galima pakeisti virtualiu

Net jei mylimas žmogus bus toli, jūs ir toliau galėsite mylėtis, pasitelkę į pagalbą supertikroviškos virtualios realybės kostiumus, imituojančius prisilietimus.

 

3. Atsiras virtualinė prostitucija

Jeigu telefonas ir internetas nulėmė telefoninio sekso ir atvirų vaizdajuosčių mainų atsiradimą, tai kokių galimybių šiai industrijai atveria virtualioji realybė?! Be to, reikia nepamiršti neabejotinų privalumų: sekso darbuotojų saugumo, abipusio anonimiškumo, neplanuoto nėštumo ir lytiniu keliu plintančių ligų grėsmės nebuvimo.

 

4. Venerinių ligų gydytojo profesija taps reta ir gali visai išnykti

Atsitiktinius kontaktus bus galima nesunkiai pakeisti virtualiais ar robotiniais, smarkiai sumažės sergamumas lytiniu keliu plintančiomis ligomis.

 

5. Santykiai per atstumą taps normaliu dalyku

Santykiai per atstumą nebebus košmaras tiems, kuriems tenka išsiskirti dėl susiklosčiusių aplinkybių. Priežastis: neribotos virtualinio sekso ir kitų taktilinių kontaktų galimybės. Dėl to žmonės galės sudaryti santuokas su tais, kurių niekada nebuvo sutikę realybėje arba kurie gyvena kitoje planetos pusėje.

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

 

6. Seksualinė orientacija, išvaizda ir amžius neteks reikšmės

Kompiuterių programos gali sugeneruoti bet kokias pageidaujamas kito žmogaus savybes. Ir mes patys galėsime tapti pasakiškai gražiais ar gąsdinančiais personažais, priklausomai nuo nuotaikos.

Įdomu? Sudominkite ir kitus! Pasidalinkite ir tęskite skaitymą.
Dalintis

 

Kas bus su paprastais žmogiškais santykiais, kai mus užvaldys aukštosios technologijos?

 

Mokslų daktarė Laura Berman savo straipsnyje, išspausdintame leidinyje „Wall-Street Journal“, tikina, kad natūralus žmogaus prigimties siekimas atkurti pusiausvyrą paims viršų ir tradicinės santykių formos niekur nepradings. Tikėsimės, kad taip ir bus, nes nesinori, kad mūsų palikuonys gyventų su robotais.

 

7. Išsireiškimas „krušti smegenis“ įgaus tiesioginę prasmę

Daktarė L. Berman žada, kad mūsų „seksualinės neurobiologijos supratimas įgalins sukurti naujus smegenų stimuliacijos metodus, kad galėtume patirti svaiginantį seksualinį pasitenkinimą be fizinio kontakto“.

 

Trumpai tariant, bus galima priglausti prie smegenų elektrodą, paspausti mygtuką ir patirti pasakišką orgazmą. Tai patvirtina eksperimentas su žiurke, kuri nevalgė, negėrė, o tik spaudė mygtuką, kad patirtų vis naują pasitenkinimą, kol nudvėsė.

 

Šis metodas turės vieną neabejotinai taurią pritaikymo galimybę: jis padės patirti seksualinę iškrovą judėti negalintiems invalidams.

 

8. Farmacijos rinkoje įvyks revoliucija

Vietoj abejotinos „moteriškos viagros“ atsiras preparatų, kurie iš tikrųjų gydys moters lytinę disfunkciją. Juk moteris vis garsiau reikalauja savo teisių, todėl turėtų priversti farmacininkus išspręsti ir šią problemą.

 

Jeigu prisiminsime, kad farmacininkai seniai eksperimentuoja stengdamiesi sukurti kontraceptines tabletes vyrams, tai ateityje niekas nesistebės išgirdęs moterį, vaistinėje prašančią: „Man – viagros, o vyrui – kontraceptinių tablečių.“

 

Rekomenduojami video:


2500
2 Comment threads
3 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
5 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
taspats

Taigi…kriušim smegenis,kol nepadvėsim iš pasitenkinimo,kaip ta žiurkė.Gal ir neblogas variantas,ypač kol neįteisinta eutanazija.

Ekonomika

Kam reik naudoti jėgas, resursus, pastangas, kad prigaminti kibirus spermos ir ja teršti brangius robotus? Gal geriau organizuoti spermos surinkimo pigius taromatus ir ja pardavinėti maitinti šunims? Papildysim biudžetą!

trollolol

Jei tau nestovi ir sekso nereikia jau, tai nereiskia kitiems tas pats, ryzas

taspats

O kaip šitie taromatai veiks?Oraliniu,analiniu,ar misionieriaus..?

trollolol

Bdsm stilium. Uzrakins tavo skudurini i penio narva, tave suris prie duru staciom nuoga ir rurynsis su galingu bulium prie tavo akiu muahahahahahahahahahahha

Taip pat skaitykite