2019 m. horoskopas Vėžiui

2019 m. Vėžiams gali tekti prisiimti didesnę atsakomybę. Tikėtina, kad darbe turėsite daugiau įsipareigojimų, jų netrūks ir namuose. Neišsigąskite – visa tai bus tik į gera, be to, atsakomybės perdavimas paprastai reiškia tai, kad jumis pasitikima. Darbe galima tikėtis paaukštinimo, o namuose – šeimos pagausėjimo, todėl 2019-ieji Vėžiams žada tikrai nemažai iššūkių.

 

Kiaulės metai bus tinkami planuoti būsto įsigijimą, pradėti nuosavą verslą ar investuoti. Tam bus palankūs visi ateinantys metai, todėl galite neskubėti priimti vienokį ar kitokį sprendimą. Asmeniniam tobulėjimui bus palankiausi kovo–rugsėjo mėnesiai, šiuo laikotarpiu žvaigždės pataria lankyti kursus, mokytis naujų dalykų ar tiesiog tobulinti turimus įgūdžius.

 

Nors 2019-ieji bus gana sėkmingi, gali tekti susidurti ir su tam tikrais nemalonumais. Niekam ne paslaptis, kad pavyduoliai tiesiog negali pakęsti žmonų, kuriems sekasi, taigi, kažkas gali bandyti jums pakenkti. Labai svarbu, kad atskirtumėte, kas yra jūsų tikrieji draugai, o kas tiesiog siekia asmeninės naudos. Stenkitės kuo mažiau kalbėti apie savo idėjas ar ateities planus, verčiau veikite tyliai. Kiaulės metais Jums rekomenduojama bendrauti tik su tais žmonėmis, kuriais tikrai pasitikite ir su kuriais jaučiatės jaukiai. Žinoma, bendravimo su kolegomis ar verslo partneriais išvengti nepavyks, tačiau turite žinoti, ko tikėtis.

 

Tikėtina, kad 2019 m. Vėžiams teks susidurti su tam tikromis įsisenėjusiomis sveikatos problemomis, kurių negalima ignoruoti. Kad ir kokie būtumėte užsiėmę, atminkite, kad sveikata – brangiausias jūsų turtas.

 

Šaltiniai horoskopai.patarimupasaulis.lt

Rekomenduojami video:


2500
2 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
aaaa

O kur dvyniams?

Dronas

Vežys esu katik gripu persirgau dar neka geriau persirgus tikrai verta pasirupinti sveikata dar galva skauda niekaip nesigydau

Taip pat skaitykite