2019 m. horoskopas Svarstyklėms

2019-ieji Svarstyklėms bus asmeninio tobulėjimo metai. Palanku užsiimti nauja veikla, keisti karjeros kryptį ar kelti kvalifikaciją. Visi darbai, kurių imsitės ateinančiais metais, vyks sklandžiai ir be didelių pastangų, todėl pasinaudokite šia galimybe. Jei planuojate keisti darbą, tam palankiausias bus rugpjūtis. Šį mėnesį taip pat palanku įgyvendinti naujus sumanymus bei pabaigti senus darbus.

 

Gali atrodyti, kad visi yra nusiteikę jums pagelbėti, tačiau būkite atsargūs – ne visi bus vedami vien tik geriausių ketinimų.

 

Finansinė situacija bus gan gera, tačiau gegužės–birželio mėnesiais vertėtų riboti savo išlaidas, vengti nebūtinų pirkinių. Taip pat šiuo laikotarpiu patartina saugotis ilgapirščių, venkite nešiotis dideles pinigų sumas, vertingus daiktus geriau palikite namuose.

 

Antroje metų pusėje turėsite galimybę padidinti asmenines pajamas, tikėtina, kad rasite atsakymą, kodėl anksčiau nepavykdavo uždirbti daugiau. Taip galėjo nutikti ir dėl kvalifikacijos stokos, todėl pasvarstykite apie jos kėlimo galimybes. Rugsėjo pabaigoje piniginė gali gerokai pastorėti, ir tai nebūtinai bus sunkiu darbu uždirbti pinigai. Galbūt laimėsite loterijoje, o gal paveldėsite nemažą pinigų sumą… Vis dėlto krūvai loterijos bilietų tikrai nereikėtų švaistyti pinigų – sėkmė šypsosis toms Svarstyklėms, kurios mažiausiai to tikėsis.

 

Didelių sveikatos sutrikimų 2019 m. Svarstyklėms nenumatoma, tačiau išskiriami du pavojingiausi mėnesiai – gegužė ir rugpjūtis. Tuo metu reikėtų vengti ekstremalaus sporto, taip pat rekomenduojama atsargiau vairuoti. Pirmoje metų pusėje gali trūkti jėgų užsiimti įprasta veikla, tačiau gulėjimas lovoje situacijos tikrai nepataisys. Atminkite, kad mankšta gali daryti tikrus stebuklus, todėl pasistenkite kuo daugiau judėti.

 

Šaltiniai horoskopai.patarimupasaulis.lt

Rekomenduojami video:


2500
1 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
valac.

Skorpams padarykit

Taip pat skaitykite