2019 m. horoskopas Avinui

2019 m. Avinams atvers naujas galimybes: nors pirmuosius metų mėnesius jūs būsite kiek pasimetę ir bandysite susivokti savyje, balandį ar gegužę viskas susidėlios į savo vietas. Nebijokite permainų – viskas bus tik į gera, ir vėliau stebėsitės, kodėl anksčiau nesiėmėte naujos veiklos.

 

Pirmasis 2019 m. ketvirtis yra labai palankus keisti darbą, pradėti lankyti kursus ar imtis nuosavo verslo. Net ir tada, jei jus kankins abejonės, nebijokite žengti ryžtingo žingsnio, nes tai turės didelę įtaką jūsų asmeninei sėkmei. Jei planuojate investuoti, tam labiausiai tinkamas bus 2019 m. vasario mėnuo. Pirmojoje metų pusėje gali atsirasti neplanuotų išlaidų, tačiau nėra reikalo nerimauti – darbštūs Avinai visada randa būdų, kaip išvengti pinigų trūkumo.

 

Antroji metų pusė finansiškai bus stabilesnė, tikėtina, kad jums pavyks padidinti pajamas ir pinigų trūkumo nebejausite.

 

2019 m. Avinams rekomenduojama daugiau dėmesio skirti savo mitybai, ypač kovo–liepos mėnesiais. Net ir tada, kai būsite labai užsiėmę (tikėtina, kad taip ir bus), venkite nesveikų užkandžių. Jeigu prastai pasijustumėte, atidėkite darbus į šalį ir apsilankykite pas gydytoją. Taip pat Avinams rekomenduojama būti atsargesniems – 2019 m. bus didesnė traumų ir nelaimingų atsitikimų rizika.

 

Nors ateinančiais metais įvairios veiklos jums tikrai netrūks, patartina bent kartais sulėtinti tempą ir skirti laiko vien tik sau: pasivaikščiojimas gryname ore ar gulėjimas vonioje leis jums susidėlioti mintis ir svarbius sprendimus galėsite priimti kur kas paprasčiau. Be to, nepamirškite, kad esate ne vieni – draugai ir artimieji tikrai pasiilgs jūsų dėmesio.

 

Šaltiniai horoskopai.patarimupasaulis.lt

Rekomenduojami video:


2500

Taip pat skaitykite