Nuoskaudos energija


Žinoma, kad pas kiekvieną iš mūsų be teigiamų energijų egzistuoja daug negatyvių, kurias mes pagimdome patys. Šios energijos uždengia mus, pavirsdamos į agregorus. Negatyvi energija, susikurta žmonių, būna kelių rūšių. Dabar mes pakalbėsime būtent apie nuoskaudos energiją. Ji transliuojama iš širdies centro, uždengdama jį savo sunkiomis vibracijomis ir dėl to dažnai daro žalingą poveikį širdžiai.

Nuoskaudos energija gali privesti prie rimtų sunkių pasekmių: infarktų, insultų, opų, ginčų, barnių, nevykusio asmeninio gyvenimo, žalingų įpročių ir priklausomybių: alkoholizmo, narkomanijos ir t.t. O disharmonijos būsena, kurioje dėl nuoskaudos būna žmogus, gali žymiai apsunkinti jo gyvenimą, nes mūsų savijautą tiesiogiai veikia tai, kokius įvykius mes pritraukiame į savo gyvenimą.

Todėl labai svarbu neįpulti į nuoskaudos būseną ilgam. Pavyzdžiui, jeigu nuoskaudos energija užsilaikys ilgiau negu tris dienas, tai taps žmogaus karma ir nuo jos bus sunku išsivaduoti.

KAIP SUSIDOROTI SU NUOSKAUDA:
Dėl to naudinga atsižvelgti į šias dvi mintis:

1.Jeigu jus įžeidė atsitiktinai, netyčia, neturėdami blogų ketinimų:

Pagalvokite, jeigu jus įžeidė atsitiktinai, tai koks tikslas jums patiems kenkti sau savo negatyviomis emocijomis – gadinti sau sveikatą, savijautą ir gyvenimą? Taip pat pagalvokite, ar nebuvo įžeidusio jus žmogaus veiksmas tiesiog reakcija į jūsų žodžius ar poelgius? Pamąstykite, padarykite išvadas ir pasistenkite atleisti šiam žmogui.

2.Jeigu jus įžeidė tyčia:

Pabandykite pažiūrėti į tai filosofiškai. Suprantama, kai artimas, matyt, žmogus daro kitam niekšybę, patirdamas dėl to pasitenkinimą, nors tai ir blogai iš jo pusės. Bet neaišku kas kita – kam jums šiuo atveju pačiam sau kenkti, pasiduodant nuoskaudos energijos poveikiui? Juk iš tikrųjų, tai ne jūsų, o to žmogaus problema. Ar ne paprasčiau pasakyti: „Tai jo problema“ – ir paleisti nuoskaudą iš širdies, nesuteikiant jai galimybės jums kenkti.

Juk panašus pritraukia panašų, tai reiškia, kad blogis pritraukia blogį ir, galų gale, jūs nubaudžiat patys save. Tikriausiai jūs jau spėjote tuo įsitikinti praktiškai. Geriausia tokioje situacijoje – pasielgti visiškai priešingai, – laiminkite negatyvią skriaudiko energiją, nukreiptą į jus, kad neutralizuotumėt smūgį – palinkėkite jam gero. Tokiu būdu jūs ne tik pašalinsite iš savęs negatyvą, bet ir pritrauksite į savo gyvenimą daugiau gero ir teigiamo.

Be abejo, dažnai atleisti būna labai sudėtinga. Bet jeigu jūs suprasite nuoskaudos energijos mechanizmą, tai padės jums geriau suprasti, kodėl būtinas atleidimas ir lengviau susidorosite su pačiu atleidimu, o, gal būt, suvoksite savo kaltę (jeigu tokia buvo) ir atsiprašysite už tai (mintyse ar asmeniškai žmogaus). Tokiu būdu jūs galėsite išsilaisvinti nuo griaunančio negatyvios nuoskaudos energijos poveikio jums ir jūsų gyvenimui.

Puikus būdas atsikratyti nuoskaudos – tai taip vadinama nuoskaudos energijos transmutacija Violetine Liepsna. Jums reikia tik tam skirti šiek tiek laiko, vienumoje ir tyloje padirbėti. Mintyse pakalbėkite su skriaudiku apie tai, ką jums norisi jam pasakyti. O kad jums tai būtų lengviau padaryti, galite pabūti su juo boikoto būsenoje kurį laiką, tol, kol jums pasidarys ramu sieloje.

Jeigu jūs patys kažką įžeidėte, netyčia, tiesiog paprašykite mintimis atleidimo. O jei galite, tai ir asmeniškai. Kuo greičiau jūs sugebėsite santykiuose sukurti harmoniją, tuo geriau. Jeigu pastebėjote, kad jums atėjo negatyvi mintis ir graužia jus, sakykite: „Tai negera mintis, aš ją naikinu“. Tuo būdu jūs apvalysite erdvę apie save nuo negatyvo, neduodami jam augti. Svarbu tai padaryti kaip galima greičiau ir laiku susivokti.

Jeigu jau taip atsitiko, kad Jūs patys jausmų įkarštyje kažką prakeikėte, mintyse pasakykite: „Aš nuimu nuo tavęs savo prakeiksmą, atleisk man ir aš atleidžiu tau už blogį, kurį tu man padarei.“

Jeigu gi Jus kažkas prakeikė, nesvarbu akyse ar už akių, pasakykite: „Aš atleidžiu tau už tai, kad tu mane prakeikei, atleisk ir tu man už tą blogį, kurį aš tau padariau.“
Svarbu pažymėti, kad žmonės, linkę į barnius, praranda savo energiją naudodami plūdimosi žodžius. Ši energija tuoj pat pritraukia prie savęs negatyvą, net iki to, kad ja maitinasi įvairios būtybės astraliniame lygyje. Prisiminkite, kaip pavojinga naudoti plūdimosi žodžius. Tai padės jums palaipsniui išsivaduoti nuo šio įpročio.

Savininkiškumo energijos, tokios kaip neapykanta, pavydas, baimė, nuoskauda ir t.t. uždengia žmogų. Be to, tiek savo nuosavas energijas, tiek svetimas. Jos kenkia harmoningai savijautai, užteršia jūsų emocinį kūną, trukdo normaliam egzistavimui ir sugebėjimui džiaugtis.

Negalima nepaminėti apie tokį svarbų reiškinį kaip smerkimo energija. Ji yra pati nepastebimiausia, pati nesugaunamiausia pagal poveikio žmonėms laipsnį. Žinoma, neįmanoma normaliam žmogui gyventi mūsų pasaulyje ir nevertinti tai, kas vyksta ir aplinkinių žmonių. Tačiau reikia nepamiršti, kad vertindami mes visada einame „ant skustuvo ašmenų“, nes tokiu būdu mes galime pagimdyti smerkimo energiją. Kaip to išvengti?

Mahatmos teigia, kad tikrą įvykių ir žmonių vertinimą gali pateikti tik širdis, kuri pilna geranoriškumo. Jeigu joje yra nuoskaudos, žiaurumo, irzlumo, įniršio ir t.t. – bus tiesos iškreipimas, tai yra, kitais žodžiais tariant, smerkimas.

O tai jau nusikaltimas prieš save – nes per šią nedievišką energiją atveria kelią negatyviems agregorams, egzistuojantiems astraliniame pasaulyje. Todėl labai pageidautina, kad tokios kraštutinės situacijos nebūtų provokuojamos.

Visi girdėjote išsireiškimą: „Neteisk – ir tu būsi neteisiamas.“ O jeigu tai su jumis atsitiko, galima išsivalyti Violetinės Liepsnos pagalba.

Ir dar. Nenusižeminkit iki piktų apkalbų, neskleiskite jų. Jos veda į vienatvę, pagiežą, susvetimėjimą ir nykimą jūsų sielos. Galų gale jus gi ir padaro nelaimingais.

Todėl, norint išsivaduoti iš nuoskaudos ir kitų neigiamų emocijų, nereikia su jomis kovoti. Tokiu būdu jūs į savo gyvenimą jų pritraukiate dar daugiau. Pakanka daryti atvirkščiai – susitelkti ne į išsivadavimą iš nuoskaudos, o į priešingas savybes – meilę, džiaugsmą, priėmimą, atleidimą ir laiminimą.

Šaltinis: Эзотерика. Грани реальности.
Vertimas: Mėnesiena: Būrimas kortomis

Įdomu? Sudominkite ir kitus! Pasidalinkite ir tęskite skaitymą.
Dalintis

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

Rekomenduojami video:


2500
1 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
Vyka

Ačiū už naudingą straipsnį apie nuoskaudą, netikėjau, kad nuoskaudos laikymas savyje gali taip atsiliepti sveikatai.

Taip pat skaitykite